Görümcekler

Tebrik ediyorum sizi gerçekten, insanın kendi kazancına kendi emeğine güvenmesi kadar güzel bir duygu yok şu dünyada

Peki sayın Mune sakinleşmeye çalışıyorum :)
Sayın'a gerek yok, sadece mune yeterli, sayın deyince kötü hissediyorum, mutfakta yemek yaparken sitede höyt höyt diyen iki elli bacaklı insanım sonuçta, bana yazarken rahat olsun herkes, tabii aşırı olmadığı sürece, mesela kııııızzzz diye seslenmeyin yeterli :))

Konuya dönüyoruz, sakinleşiyoruz, kavga etmiyoruz

Yönetici olunca insanın direkt sayın diye hitap edesi geliyor ama Mune, neyse konuyu da dağıtmadan susayım gevezeliğim tuttu

kocan tarafı nereye canı isterse o tarafa para verir.bu konuda kimseye minnet etmemeye çalışın.

İnsanlar ne kadar kötü düşünür olmuş yahu.Kendi ayaklarınız üzerinde duramayacaksanız neden evleniyorsunuz.Hamile kalınca her gün doktora gitmiyorsunuz merak etmeyin.İnsanlar ölene kadar size bakmakla da yükümlü değil ki.Bi zahmet çalışıp geçinin bazı akılları biz size vermeyelim.

Şuan eşimin evinde kp yaşıyor.Biz kirada oturuyoruz mesela.Sanırım bunu siz yaşıyor olsanız adamı kapı dışarı edersiniz :)

Bizimde henüz çocuğumuz yok ona göre hayatımızı şekillendirip zamanı gelince kendimiz çocuğumuzun tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız.Ha illa aile bize para vermek zorunda derseniz kendi annenizden babanızdan da isteyin yardım etsinler size.

Ne güzel tek taraflı bekliyorsunuz her şeyi

Ya Allahını severseniz siz çocuk yapmayın. Bu bakışınızla yetiştirdiğiniz çocuklar ileride gelip bizim çocuklarımızla evlenecekler. biz bıdı bıdı yapınca kötü kayınvalide olacağız. 42 yaşına kadar evi geçidirmiş ne demek. Geçindirecek tabi. Yiyip içip yatacak değildi. Annesi babası ailesi. Onlar eşinize bakarken okuturken iyiydi. Anne kızlarına yardım etti diyemi bu tutum. Kusura bakmayın da sizde tam bir GELİNCİKsizin. Belliki aileyi yiyip bitireceksiniz. Ayrıştırıcı değil bütünleştirici olun. Üç günlük dünya kötülük beslemeyin.

Ne kadar rahat 'bana para vermesi lazım, kızına para yediriyor' diyorsunuz. Para onun, karar onun. Ne yapacagına kendi karar verir.
Esinizde bekarliginda ailesine yardim ettiyse, kendi kararìyla ve iradesiyle etti. Bu size mecbur yardım etmesi için sebep degil. Sonuçta borc olarak vermedi o parayı.

Bence insan kendi parasını kendi kazanmalı. Başkasının parası üzerine plan kurmamalı.

Ben kendi babamdan bile para istemiyorum, 15 yaşından beri çalışıyorum. Allahta calisana yardım ediyor, Elhamdülillah

Size nee? Kime yardim ederse eder, kendi kizi degil mi size ne?
O gorumcekse sen noluyosun?
Kotu fesat bi gelinden baska bisey degilsin kusura bakma.

Size nee? Kime yardim ederse eder, kendi kizi degil mi size ne?
O gorumcekse sen noluyosun?
Kotu fesat bi gelinden baska bisey degilsin kusura bakma.
Görümcek yazmak ne kadar kötü dimi?
Ben o kadar sorunlar yaşadım görümcelerimle ne kavga ettim ne hakaret ettim.
Ne de böyle isim taktım.
Aslında başlığı görümcek olarak açmasa, anlatımı daha yumuşak olsa böyle tepki almazdı.

1 yıllık evliyiz bu arada. Tmm ben işe girim o zaman. Çocuk falan peşine düşmim.sizin varsa gerisi boş zaten.eşimde evlenene kadar onlara bakmış enayiliğine doymasin

Siz neden ustunuze vazife olmayan seylere karisiyosunuz ki?
Kocanizin bogazina bicak mi dayamislar yardim etsin diye?
Evlatlik gorevini yapmis, enayilik degil.
Iciniz ne kadar karanlik ya.
Cocugu kendiniz icin yapiyorsunuz, kimse masrafinizi karsilamak zorunda ddgil.
Kocaman insanlarsiniz.
Madem paraniz yok, girin calisin, yapcak bisey yok.

Bencede.
Oglumda var kizimda.
Oglumun esi kizima yardim ediyorum diye kizima gorumcek diyecek, cidden tum irtibatimi keserim.

Bencede.
Oglumda var kizimda.
Oglumun esi kizima yardim ediyorum diye kizima gorumcek diyecek, cidden tum irtibatimi keserim.
Ben iki ameliyat iki tüp bebek ve sayısız doktor vs vs harcamalarım oldu. Hiç aklımıza gelmedi ne kendi ne de eşimin tarafından para beklemek ya da istemek.
Kendimiz yaptık herşeyi.
Evlenirkende eşimin ailesinin hiç ama hiç bir yardımı olmadı. Hiç oralı dahi olmadım.
Birilerine güvenerek evlenip, çocuk yapmıyoruz ki.
Haklısınız.
Bende irtibatı keser görüşmem.
Görümcek kelimesi 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.

Kelimeye takılmışsınız ama bu onun kendine taktığı bi lakapdı.yine söylüyorum sizede söylim. Acaba yanlışmı düşünüyorum acaba diye soruydu bu.fikir almaktı.

Bir çok kişi telden girdigi için okuyamıyor sanırım. O kelime kendi kendine taktığı bi lakab

Bir çok kişi telden girdigi için okuyamıyor sanırım. O kelime kendi kendine taktığı bi lakab
Ayrıca hani siz hiç oralı olmamıssinzya,ben nasıl davranim yanlışmı düşünüyorum diye sormuştum konu uzadı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…