Tebrik ediyorum sizi gerçekten, insanın kendi kazancına kendi emeğine güvenmesi kadar güzel bir duygu yok şu dünyadaŞahsen 16 yaşımdan bu yana hep kendim çalıştım ve kimseye güvenerek bir işe kalkışmadim. Esimin ailesinin hesaplarına ne bakarım ne göz dikerim. Bize böyle öğretildi. Ne olursa olsun kv darda olan cocuguna yardım ediyor. Konu sahibi bebek gerginlikten bu kadar sardı sanırım. Heleki evlilikten önceki yardımlar ve hesablar onu ilgilendirmiyor. Bu konuda böyle ilerlese ilerde evliliği de zarar görecek
Sayın'a gerek yok, sadece mune yeterli, sayın deyince kötü hissediyorum, mutfakta yemek yaparken sitede höyt höyt diyen iki elli bacaklı insanım sonuçta, bana yazarken rahat olsun herkes, tabii aşırı olmadığı sürece, mesela kııııızzzz diye seslenmeyin yeterli :))Peki sayın Mune sakinleşmeye çalışıyorum :)
Yönetici olunca insanın direkt sayın diye hitap edesi geliyor ama Mune, neyse konuyu da dağıtmadan susayım gevezeliğim tuttuSayın'a gerek yok, sadece mune yeterli, sayın deyince kötü hissediyorum, mutfakta yemek yaparken sitede höyt höyt diyen iki elli bacaklı insanım sonuçta, bana yazarken rahat olsun herkes, tabii aşırı olmadığı sürece, mesela kııııızzzz diye seslenmeyin yeterli :))
Konuya dönüyoruz, sakinleşiyoruz, kavga etmiyoruz
Zaten alıcanı almış kocası yemiş. Kaldıki eşim 41 yaşına kadar evi geçindirmis.kp in maaşi hep krediye gitmiş. Eşim bakmış onları hep.ben kv me tahlillerim var şu kadar para tutuyo dedim masuzdan,acele etmeyin kızım diyo.sanki 18 yaşindayız.
Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Görümcek yazmak ne kadar kötü dimi?Size nee? Kime yardim ederse eder, kendi kizi degil mi size ne?
O gorumcekse sen noluyosun?
Kotu fesat bi gelinden baska bisey degilsin kusura bakma.
1 yıllık evliyiz bu arada. Tmm ben işe girim o zaman. Çocuk falan peşine düşmim.sizin varsa gerisi boş zaten.eşimde evlenene kadar onlara bakmış enayiliğine doymasin
Görümcek yazmak ne kadar kötü dimi?
Ben o kadar sorunlar yaşadım görümcelerimle ne kavga ettim ne hakaret ettim.
Ne de böyle isim taktım.
Aslında başlığı görümcek olarak açmasa, anlatımı daha yumuşak olsa böyle tepki almazdı.
Ben iki ameliyat iki tüp bebek ve sayısız doktor vs vs harcamalarım oldu. Hiç aklımıza gelmedi ne kendi ne de eşimin tarafından para beklemek ya da istemek.Bencede.
Oglumda var kizimda.
Oglumun esi kizima yardim ediyorum diye kizima gorumcek diyecek, cidden tum irtibatimi keserim.
Kelimeye takılmışsınız ama bu onun kendine taktığı bi lakapdı.yine söylüyorum sizede söylim. Acaba yanlışmı düşünüyorum acaba diye soruydu bu.fikir almaktı.Görümcek yazmak ne kadar kötü dimi?
Ben o kadar sorunlar yaşadım görümcelerimle ne kavga ettim ne hakaret ettim.
Ne de böyle isim taktım.
Aslında başlığı görümcek olarak açmasa, anlatımı daha yumuşak olsa böyle tepki almazdı.
Bir çok kişi telden girdigi için okuyamıyor sanırım. O kelime kendi kendine taktığı bi lakabBen iki ameliyat iki tüp bebek ve sayısız doktor vs vs harcamalarım oldu. Hiç aklımıza gelmedi ne kendi ne de eşimin tarafından para beklemek ya da istemek.
Kendimiz yaptık herşeyi.
Evlenirkende eşimin ailesinin hiç ama hiç bir yardımı olmadı. Hiç oralı dahi olmadım.
Birilerine güvenerek evlenip, çocuk yapmıyoruz ki.
Haklısınız.
Bende irtibatı keser görüşmem.
Görümcek kelimesi 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
Ayrıca hani siz hiç oralı olmamıssinzya,ben nasıl davranim yanlışmı düşünüyorum diye sormuştum konu uzadı gittiBir çok kişi telden girdigi için okuyamıyor sanırım. O kelime kendi kendine taktığı bi lakab
Bu kelime kendi kendine taktığı bi lakap.“Görümcek” çok çirkin bir üslup takınmışsınız.
bır ınsan tutup bana görumcek dıye hıtap etmenı ıstıyorum dıyor oyle mıBir çok kişi telden girdigi için okuyamıyor sanırım. O kelime kendi kendine taktığı bi lakab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?