- 14 Ağustos 2016
- 4.557
- 21.554
- 238
Anneler kızlarına maddi yardım yapamaz ,fikrini mi çıkaralım burdan ?
Benim yardıma ihtiyacım olsa , annem gelinden mi icazet alacak ? Ayrıca evlenince kayinpederimizin nüfusuna geçmiyoruz. Nasıl onlar çocuklarına yardım ediyorsa bir zahmet senin ailen de Sana yardım etsin .önce can sonra canan .demek ki kızlarının çok ihtiyacı vardı. Vee görümcek nedir yahu ,kac yaşında kadınsın, yakışıyor mu ?
yanlış anlamayın toplulukta eşiniz gibi insanlar için "yapmasaymış" derler geneldeTüm çocuklarına eşit davranmalı ama dimi.ki eşim bunca yıl onlara vermiş çalıştığını. Ev yaptırmış. Sehirdeki evi tadilat yaptırmış kapsamlı.
Tamam da kendi ailesi yok mu bu kadının ? Hee ama erkek kardeşi varsa onlara yardım edilmesi gerekiyordur !o kadar alışılmış ki erkek çocuklara öncelik verip yadım edilmesine kızlara yardım ediliyor diye konu sahibi işini bırakmış bize de yardım etsin umuduyla
her hamilelik planı yapan iş mi bırakıyor nerede o bolluk
o kadar alışılmış ki erkek çocuklara öncelik verip yadım edilmesine kızlara yardım ediliyor diye konu sahibi işini bırakmış bize de yardım etsin umuduyla
her hamilelik planı yapan iş mi bırakıyor nerede o bolluk
iş bırakmak neredeeee? aklım çıkıyor işten çıkartacaklar diye.. bir doktor kontrolüne 250 tl veriyorum tek eşim çalışıyor olsa gidemezdim bu doktora devlette iyi birini araştırırdım.. annem bana - kızım sen git parayı düşünme ben hallederim diyor kv kp demez bunu..
onu diyorum işte hangi kadın henüz hamile kalmadan işi bırakır ya dünyanın bin türlü hali var her isteyen pat diye hamile kalabiliyor mu?
gerçekten kıskançlık adama en saçma şeyleri bile yaptırıyor şekil A
onu diyorum işte hangi kadın henüz hamile kalmadan işi bırakır ya dünyanın bin türlü hali var her isteyen pat diye hamile kalabiliyor mu?
gerçekten kıskançlık adama en saçma şeyleri bile yaptırıyor şekil A
Zaten alıcanı almış kocası yemiş. Kaldıki eşim 41 yaşına kadar evi geçindirmis.kp in maaşi hep krediye gitmiş. Eşim bakmış onları hep.ben kv me tahlillerim var şu kadar para tutuyo dedim masuzdan,acele etmeyin kızım diyo.sanki 18 yaşindayız.
37 yaşında olup , onca okumus/doktora aşamasına gelmiş bir kadınının eşinin ailesiyle köyde yaşamak istediğine ve derdini tam anlatacak cümleler kurmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum ya
Düzeltme: doktora'ya zaman bulmak zannetmisim, doktora demişsiniz. Pardon. Mesajı da silemiyorum maalesef.
Bir an şok olmuştum da,şimdi rahatladim
Ayağını yorganına göre uzatmak gerek. Büyüklerimizin bir lafı vardir: Elden gelecek öğünün vakti belli olmaz.Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Zaten alıcanı almış kocası yemiş. Kaldıki eşim 41 yaşına kadar evi geçindirmis.kp in maaşi hep krediye gitmiş. Eşim bakmış onları hep.ben kv me tahlillerim var şu kadar para tutuyo dedim masuzdan,acele etmeyin kızım diyo.sanki 18 yaşindayız.
Ne diyorsunuz yahu, size ne? Kendi parasını istediğine yedirir. Ne kadar hasetsiniz.Yine söylüyorum. Bize vermesin.ama kimseyede yedirmesin.eşit olsun.bumu suç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?