- 2 Ağustos 2018
- 2.912
- 5.386
- 158
Belki bu kadar insan sizi anlamayıp eleştiriyorsa sorun sizdedir, ne dersiniz?Beni onca yazılanlar içinde tek bir kişi anladı kendisine tekrar teşekkür ediyorum
:))) İlk okuduğumda ben de doktora yapmak için ayrılmış sandım. Ama cümleler doktora yapan birisinin gibi olmayınca dönüp bir daha okudum yine doktora yapıyor galiba dedim:)) Arkadaşlar doktora gitmek için işten ayrılmaya gerek yok yazınca bir daha okuyup ancak ikna oldum:))
37 yaşında olup , onca okumus/doktora aşamasına gelmiş bir kadınının eşinin ailesiyle köyde yaşamak istediğine ve derdini tam anlatacak cümleler kurmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum ya
Düzeltme: doktora'ya zaman bulmak zannetmisim, doktora demişsiniz. Pardon. Mesajı da silemiyorum maalesef.
Bir an şok olmuştum da,şimdi rahatladim
Zaten hastaneler hafta sonu değil hafta ici açık.Gece işten geç geliyodum.haftasonu iznim yoktu.hafta içi izin yapabiliyodum.ve doktora gidip gelmem çok zor oluyodu.izin alamıyodum
Gece delirtti beni yahu,hem çalışıp hem tüp bebek tedavisi gören insanlar var burada herşeyden önce onlara ayıp.Doktora falan rahat gideyim diye çıkmışbahaneye gel...
Üstelik hanımefendinin çalışırken haftaiçi izin günü varmış yahu daha ne olsun zaten doktora da haftaiçi gidecek, şaka gibi yaaa.Gece delirtti beni yahu,hem çalışıp hem tüp bebek tedavisi gören insanlar var burada herşeyden önce onlara ayıp.
Üstelik bence haklı da değilGece delirtti beni yahu,hem çalışıp hem tüp bebek tedavisi gören insanlar var burada herşeyden önce onlara ayıp.
Zaten haklı değil. Diyorum ya,görümcesinin para yemesinden sıkılmış biraz da kendisi para yemek istiyormuş konu bu. Sonradan çevirdi olayları.Üstelik bence haklı da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?