Görümcekler

midem bulandı, görümcek görümcek...
Benim sevgili! yengecikte bana daha ilk tanışmada görümcek demişti.Sizin burun da mı kaf dağında?
..
Sanki kendisi görümce olmayacak? veya sen olmayacakmısın ? Ayıp gerçekten.

Konunun hiç bir kelimesini de anlamdım. Çok net yazmışsınız da sevgili gelincik...

:))) İlk okuduğumda ben de doktora yapmak için ayrılmış sandım. Ama cümleler doktora yapan birisinin gibi olmayınca dönüp bir daha okudum yine doktora yapıyor galiba dedim:)) Arkadaşlar doktora gitmek için işten ayrılmaya gerek yok yazınca bir daha okuyup ancak ikna oldum:))

çok saçmasınız ya. görümcek ne demek ayrıca, nasıl hakaret bu. sizlik bi durum yok ki. sanki cebinizdne paranızı yiyorlar. iki tane zorda kadın demek ki kendi evlatları isterse saray yapar anası babası, size ne? siz çalışın kendi paranızı yeyin.

Gece işten geç geliyodum.haftasonu iznim yoktu.hafta içi izin yapabiliyodum.ve doktora gidip gelmem çok zor oluyodu.izin alamıyodum
Zaten hastaneler hafta sonu değil hafta ici açık.
Gayet de izinli olduğunuz gün gidebilirdiniz doktorunuza.
37 yaşında kadinsiniz neden milletten para bekliyorsunuz ne ayıp sey!
Hayır kim ne yaptıysa yapmış o damadın ayıbı yani.

Konunun "GÖRÜMCE"ile ilgili sorunu nedir anlamadım ki? Kayınvalideniz problem olmalı sizin için GÖRÜMCE'niz değil zira kayinvalideniz size yardım etmeyen. Ha etmek zorunda mı?bence değil. Maaşı var diyorsunuz olsa olsa bir emekli maaşıdır oda kime yetecek anlamadım.
Görümcek hoş olmayan bir tabir,size de kasti birşey yapmamışlar,uslubunuz çok çirkin.
Madem maddi probleminiz var işten ayrılmasaydınız keşke en azından hamile kalana kadar.

Şu görümcek lafını da iyi ki duymuşsunuz bir yerden.

Görümcek kelimesini okuyunca içim bulandi. Ayrıca kv kp kime isterse ona para verir. İnsanları rahat bırakın çalışın kazanın yahu.
Cok itici geldi tavriniz en iyisi nokta koyayım.

Ben bi sorun göremedim ne olursa olsun daha şimdiden bakamayacağınız çocuğu yapmasaydınız o zaman. Tamam damada çok yapılmış size paylaşımda haksızlık yapılmış orası doğru ama onlara mı güvendiniz çocuk yaparken kendi iradeniz Yok mu?

Üslübunuz cok yanlis,bune saygisizliktir ki görümcelerinize görümcek diye hitap ediyorsunuz.
Yorumlarinizdan anladigim kadariyla maddiytci birisiniz.Nekadar acidirki bu devirde kardesi kardese düsüren bu maddiyat, keske anne babalar bu konuda adaletli olsa.Ama olmuyorlar diyede herkese düsman olmayi birakin.
Maalasef görümcelerinizi kafanizda düsman ilan etmissiniz icinizdeki bu kin öncelikle sizi bitirir yasam kaliteniz düser mutsuz olursunuz

Kusurabakmayın ama sırf şu "görümcek" lafınız yüzünden haklı olsanız bile çoğu kişinin gözünde haksız konumuna düştünüz.

Gece delirtti beni yahu,hem çalışıp hem tüp bebek tedavisi gören insanlar var burada herşeyden önce onlara ayıp.
Üstelik hanımefendinin çalışırken haftaiçi izin günü varmış yahu daha ne olsun zaten doktora da haftaiçi gidecek, şaka gibi yaaa.

Daha tedavi ucretini karsilayamiyorsaniz cocuga nasil bakacaksiniz ? Bakamayan yapmasin cocuk. Kadin veriyorsa kizina veriyor. Esin yardim ettiyse anasina babasina yardim etti kendisini buyuten onlar. Pardon siz kim yani ?

Soylemezsem catlarim cok kaba ve saygisizsiniz biz de cok zorluk cektik ac kaldik benik ailem yardimci olmaya calisti ama.kayinvalidemler hic bisey yapmadilar ayrica siz esinle bi ailesiniz cocuk degilsiniz baskalari size baksin evlendiyseniz basinizin caresinede bi zahmet bakin gorumcelerinize dusmanlik besleyeceginize once hayata bakisinizi degistirin ayrica bi cok kadin tup bebek tedavisi goruyo ve coguda calisiyo

Siz ona güvenerek işten çıkmadınız inşallah?
Kimse yardım etmek zorunda değil, o içten gelen bişeydir.
Çalışmamak tercihiniz olmuşsa eğer bunu birine güvenerek yapmasaydınız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…