Görümcekler

Siz 37 yaşında eşinizin ailesinden para beklemeyi gururunuza yedirebiliyorsunuz yani? Pes.

Size niye yardım etsinler ki ben de anlamadım. Tamamen keyfinize işten çıkmışsınız. Kırk yaşında hala elalem bana baksın dersindesiniz. Ne kadar ayıp.

Okudum, okudum valla kvalideye helal olsun.. sirf seni sinir etmek icin bile vermezdim ben olsam bu nasil bir para hirsi arkadas? Kvalideniz bebek istiyor diye bebek yapiyorsunuz, parasini da o odesin diyorsunuz saka gibi.. yaprak sarmasi degil bu konu sahibi, yapinca is bitmiyor, o bebegi bir omur baskalarinin beslemesini bekleyemezsiniz.. kaldi ki kadinin parasi ister dunyanin en kotu insani olan damadina verir, ister sokaktaki evsizlere dagitir sana ne? Ya milletin sabrindan dolayi her mesaji begendim, gece gece ne yurek varmis arkadas sizde cekilmemis hala

Ben kalabalık bi ailede büyüdüm. Büyükler hep vardı yani. Beraber oturalım istedim en başta.çalışalım biriktirelim istedim. Hiç oralı olmadılar
Sizinle oturmamakla akıllılık etmişler.37 yaşında evlenmişsinz ama hiç yaşınızla pismemişsiniz.

Beraber otursaydiniz vay onların haline..kendi evlerinde lokmalarini sayardiniz .

Zaten benim amacım burda benimle ortalama aynıdurumda olan insanların fikrini almaktı.linç etmedende fikir sunulabilirdi.yeni evliyim ve bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyımı sormustum
Size burdan ekmek çıkmaz çünkü burda kimse gorumcesine Görumcek demiyor.

Yani alkışı alamayacaksınız üzgünüm. .

Eşinizin siz yokken harcadığı para sizi alakadar etmez. o sizden önceymiş, siz şimdiki zamana bakın. Çok zorlanıyorsanız da çalışırsınız. Günümüzde çoğu kadın çalışıyor, çalışmayan çok az. Elinizi bollaştırır planlarınıza öyle devam edebilirsiniz. Görümcelerinize de görümcek demeniz çok itici, hiç etik değil. Önce kendinize biraz çeki düzen verin bence.

Evlat ayrımı yapmasalar daha iyi tabii ama paralarını nereye harcadıkları da kimseyi ilgilendirmez. Kayınvalideniz ister damadına yedirir ister kızına, para onun parası.

Eşin 40 yıl onlara baktı ise bu aşamada kimse onun paraya ihtiyacı var diye düşünmez zira o kadar kişiyi geçindiren para karı koca sizi de geçindirir

İşi bırakmadan önce kenara tek kuruş atmadınız mı daha tahlilleri bile yaptıracak paranız yok tedaviye Nasıl devam edeceksiniz

Tüp bebeğim var haftada 6 gün yoğun çalışarak sahip oldum

İzin almak müthiş dertti hatta hamile olduğumu söyledikten iki gün sonra şehir dışına gönderildim hem de ben gideyim diyen gönüllü olmasına rağmen damdan gitsin diyen kadın amirim vardı

Her neyse tedavi vs bahane değil
Kimse size bakmaz ablanız haklı

Herkesin özel hayatından sizene?
Kim kaç ev geçindirirse geçindirir o onların meselesi sizin değil.

Kaldı ki para sıkıntınız varsa tekrar girin işe çalışın. Yaşlı kadından para mı medet umuyorsunuz?
Ne ayıp.

Ben gercekten bazi kadinlarin kocalarinin kendi aileleriyle olan meselelerine neden bu kadar karisma hakkini kendilerinde gorduklerini anlamis degilim bekarken calistigi parayi bir gun evlenince bana geri odesinler diye anlasarak vermemis. O kisim sizi ilgilendirmez. Sizin bunun hesabini yapmaniz cirkin. Kizina maddi yardim edip size yardim etmemeside yine kendi bilecegi bir sey, sonucta kendi parasi. Bize yardim etmesi gerektigini dusunuyorum cocuk yapin dedi yapiyoruz yaklasimi saglikli degil, uzgunum.

42 yaşına kadar adam yarınını düşünmemiş bence dönüp eşinize neden hiç birikim yapmadığını sorun
Eşinizin kardeşine hitap şekliniz çok kötü
Koskoca insanlarsınız bebek doğduktan sonra nasıl bakıp büyüteceksiniz

görümcek nedir ya sabah sabah güldüm Allah'ta seni güldürsün

37 yaşında kadın 42yaşında adam 60 belki 70 yaşındaki kadına bel bağlamamalı.. Madem öyle siz de ailenizden yardım talep edin kayınvalideye masusdan konuşana kadar.

ben başlığı örümcekler diye okudum...
ama eşinizden para istiyorsa bişey demezdim ama oğullarina haksizlik yapıp kızlarını benimseyen kv var..
mesela benim babaannem...
halamin biri boşandi...
dedem de iki yıl önce vefat etti...
babaannem halama yardim ediyor bize edeyim demiyo.
babam zamaninda çok yardim etmiş halama. halda desede babam artık çekildi bende para yok deyince bişey demediler.
babama büyük haksizilk yaptıklari unutmadim.. kalp krizi geçirecekti yahu...
biz eskisi gibi görüşmüyorum şu babaannem ölürse hiç biriyle görüşmeyecegim silecegim hayatimdan!!

bekarken aılesıne verdiği destek nıye bu kadar dokundu.o zaman eşinde senın aılene yedirdiğin paraların çetenesini tutsun.

Duramadim geri geldim bu konuya.
37 yasinda bi kadin, 41 yasinda bi adam ve hala maddi destek bekliyorlar.
Benim enistem 2 tane ev bi tane arsa aldi 34 yasinda.
Abim 30 yasinda ev aldi.
Kuzenim 22 yasinda ev aldi.
Normal olan birikim yapmak.
Bunu basaramadiysaniz su yasiniza gelip kendinize bakin, gidip baskalarin cuzdanina laf uzatmayin.
Ne haddinize??

O cocugu kv istedi diye yapmakta apayri konu. Tovbe yarabbim yaa.

Gerçekten derdim para değil. Bana ver demedim kimseye.gezsin yesin daha mutlu olurum.ama hak etmeyen birine yedirmesin.
Kardes parayi kazanan senmisin?
Ben diyorum ki " canim link cekti, link alicam" sen diyosun ki " hayir aslaa, kola almalisin, cok buyuk hata yapiyosun".
Niye baskasinin parasi sizi geriyor?

Sizin erkek kardeşiniz yok sanırım, kv küçük görümceye maddi destek oluyor sizin deyiminizle “görümcek” e annesi para yediriyor!!!! Derdiniz bu mu, üslubunuz çok itici ortadaki tek sorun sizin kıskançlığınız. Yoksa konuya direkt bana şu kötülüğü yaptığı diye giriş yapardınız bizde bir nebze olsa da kötü üslubunuzun sebebini anlayabilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…