- 7 Haziran 2015
- 1.184
- 2.168
- 133
- 40
Size niye yardım etsinler ki ben de anlamadım. Tamamen keyfinize işten çıkmışsınız. Kırk yaşında hala elalem bana baksın dersindesiniz. Ne kadar ayıp.Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
Sizinle oturmamakla akıllılık etmişler.37 yaşında evlenmişsinz ama hiç yaşınızla pismemişsiniz.Ben kalabalık bi ailede büyüdüm. Büyükler hep vardı yani. Beraber oturalım istedim en başta.çalışalım biriktirelim istedim. Hiç oralı olmadılar
Size burdan ekmek çıkmaz çünkü burda kimse gorumcesine Görumcek demiyor.Zaten benim amacım burda benimle ortalama aynıdurumda olan insanların fikrini almaktı.linç etmedende fikir sunulabilirdi.yeni evliyim ve bu durumda ne düşünmeliyim nasıl davranmalıyımı sormustum
Kardes parayi kazanan senmisin?Gerçekten derdim para değil. Bana ver demedim kimseye.gezsin yesin daha mutlu olurum.ama hak etmeyen birine yedirmesin.
Sizin erkek kardeşiniz yok sanırım, kv küçük görümceye maddi destek oluyor sizin deyiminizle “görümcek” e annesi para yediriyor!!!! Derdiniz bu mu, üslubunuz çok itici ortadaki tek sorun sizin kıskançlığınız. Yoksa konuya direkt bana şu kötülüğü yaptığı diye giriş yapardınız bizde bir nebze olsa da kötü üslubunuzun sebebini anlayabilirdik.Kızlar merhaba.bi konuda fikrinizi almak istiyorum.bir yıllık evliyim.eşim 42 yasinda ben 37.görümcemin bitanesi ikinci çocugunu dogurunca baba evine dönmüş. Eşinin 6 yıldır süren ve 1 cocugu olan bi ilişkisi varmış. Neyse 4 yıl sonunda bizim düğüne yakın köyden kalkıp ablasının yanına taşındı aile evine. Bu arada kv kp koyde.biz kiraya çıkalım o zaman dedik.biz evlenince kp vefat etti.cocuklu gorumcek eşine döndü .bu arada kp 2 kez kredi çekmiş damada ve ödememis.adam can sıkıntısindan öldü. Kv yine köyde.maaşı var.büyük görümcek kendi evlerinde tek kalıyo çalışıyo.ben doktora falan rahat zaman bulim diye birazda işten çıktım. Ve şuan zorlanıyoruz.bebek için doktor,geçinmek için para lazım.bu arada kv hala küçük görümceke para yediriyo.bize yardım etmeliler diye düşünüyorum. Ablam etmezler niye etsinler dedi.sizin fikriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?