Baya gerilmiş ki görümcek diye bahsediyor hadsizlik bu başka bişey değilKardes parayi kazanan senmisin?
Ben diyorum ki " canim link cekti, link alicam" sen diyosun ki " hayir aslaa, kola almalisin, cok buyuk hata yapiyosun".
Niye baskasinin parasi sizi geriyor?
Doktora falan rahat gideyim diye çıkmışGörümcek değil görümce.
Ayrıca evet neden yardım etsinler?
Bebeği onlara güvenerek mi yapacaksınız? İşten onlar yardım eder diye mi çıktınız? Eğer maddi durumunuz iyi değilse keyfi olarak işten çıkamazsınız,siz kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz. Bebek sizin,keyfi işten çıkan sizsiniz ama maddi olarak yardım etmek zorunda olan onlar değil mi?
Yardım etmek zorunda değiller,ben olsam benim arkamdan böyle hesap yapan geline bende yardım etmezdim.
O degil o gorumcenin burda sucu bile yok bide. Su ise bak ya.Baya gerilmiş ki görümcek diye bahsediyor hadsizlik bu başka bişey değil
Aynen ya, tek sorun konu sahibinin aşırı kıskançlığı bütün mesele bundan ibaret aslında. Dediğiniz gibi bari ya yanlış düşünmüşüm dese yine amenna.O degil o gorumcenin burda sucu bile yok bide. Su ise bak ya.
Konuyu sonlara dogru " linc ettiniz beni, ne yapmaliyin diye sormustum oysa ki" diye cevirdi. Aslada sormadi, su ise bak gorumcekkkk diye kknuya girdi ya.
Kizlar yanlis dusunuyormusum haklisiniz demek yok tabi.
Sizin paranızı mı yiyor damat?Konuyu tam anlatamadım galiba.damadı iki ev birden yürütüyo.paraları o yiyo. Bebeğim yok şuanda. Yapın yapın diyolardı
37 yaşında olup , onca okumus/doktora aşamasına gelmiş bir kadınının eşinin ailesiyle köyde yaşamak istediğine ve derdini tam anlatacak cümleler kurmaktan aciz olduğuna inanmak istemiyorum ya
Düzeltme: doktora'ya zaman bulmak zannetmisim, doktora demişsiniz. Pardon. Mesajı da silemiyorum maalesef.
Bir an şok olmuştum da,şimdi rahatladim
Para var yin mi?
Yardım etmek zorunda değil yorumlara katılmıyorum Nasıl ki adam onlara yapmış etmiş annenin babanın görevide budur
Hak yememek lazım
Aile olmak bunu gerektirir
Herkesin paraya ihtiyacı var nerden onun tam ihtiyacı olduğunu belirttiniz tanıyırmusun uz aile haksız yaptıkları ayıpneden hak yemek olsun?
bir yerde gerçekten ihtiyacı olan bir kadın diğer taraf da sırf görümcekini kıskandığı için parağğ diye deliren bir kadın var
bazen sadece laf olsun eşit olalım diye değil yardıma ihtiyacı olana yardım yapılır aile olmak bunu gerektirir
Herkesin paraya ihtiyacı var nerden onun tam ihtiyacı olduğunu belirttiniz tanıyırmusun uz aile haksız yaptıkları ayıp
Anne babanın görevi çoçuğuna bakıp onu büyütmek,okuyup meslek sahibi olması için desteklemektir.Yardım etmek zorunda değil yorumlara katılmıyorum Nasıl ki adam onlara yapmış etmiş annenin babanın görevide budur
Hak yememek lazım
Aile olmak bunu gerektirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?