Cekhu gel görümcem ollll benimmm.Kızıma senin gibi hala lazım valla.Şaka bir yana da maşallah sana herkese senden bir tane gerek haa
Uzun zamandır ,konuları okuduğum da,görümcelerin yerden yere vurulduğunu gözlemledim..
peki,gelinler sütten çıkmış ak kaşık mı acaba?.
bende görümceyim ve görümcelere bu kadar yüklenilmesinden, dertliyim.
hadi,görümceler,sizlerde anlatın ,bakalım,gelinlerden yana dertlerinizi?
neler yaşadıklarınızı.....
bir de madalyonun, bu yüzüne bakalım.
ne dersiniz,
,
benim kadar anlayisli benim kadar sabirli bi görümce zor bulur bizim entrikaci..onun oynadigi oyunlara karsi kolay kolay her insan sabirli olup tatsizlik cikmasin diye görmemezlikten gelmez..veya duymamazliktan gelmez...zaten su anda kontagim yok ne halleri varsa görsünler...ayrica ben kendi büyük görümcemdende memnunum..cok iyi bir insan...şimdi ben soruyorum biz ne kadar iyiyiz
vallaha gorumcelik çok mühim bir şey değil bence..
amaaa hala olmak muhteşem bir şey :)))) umarım bu duyguyu hepiniz tadarsiniz :)))) harika bir şey yaaaa :)))))))))
Bende görümceyim hemde yıllardır abimin eşi bana ne kadar uzaksa kardeşimin eşide o kadar yakın suçlu kim burada benmi yoksa yenge hanımmı .
Evlerimiz ayrı onlar başka yerde ben burada yılda 2 kere filan görüşüyoruz abimler evine bile davet etmezler doğru düzgün .
Kardeşimin eşi ise abla gel kal beraber olalım der gideriz kızımla beraber yer içer gezeriz kızımlada çok iyi abla kardeş gibiler hep derim sen benim kardeşim gibisin diye .
İnşallah bozulmaz bu durum aklı başında mantıklı kızdır wesselam seviyorum ben onu
ankcigim kardesinin esi demekki cok iyi birisi deger verilecek birisi,
sorun abinin esinde sanirim,
ne mutlu sende kardesinin esi ile güzel bir diyalogunuz var allah bozmasin canimopuyorumnanaktan
bende yazmistim buraya baslarda sanirim benimde iki kardesim var gücük gelinimizle cok iyiyiz devamli sorar durur abla insallah bu yil gelirsiniz diye cok iyi birisi cokta iyi anlasiriz ama büyük kardesimin esi ile iki yildir konusmuyoruz dogrudüzgün sucumu bile bilmiyorum istanbulda yasiyorlar izine gidince istanbuldan geciyoruz ama ben halamda kaliyorum birkac gün, kardesime gidemiyorum gelinimizde bir kibir bir hava hic sorma,
hatta gecen sene kardesimin calistigi yere ugradik görmek icin kardesim bana abla esimi görmedenmi gideceksin dedi bende nerde görebilirim dedim o sirada esim yanimiza geldi kardesim konuyu kapatti ama icimde kaldi o gece yola ciktik kasabamiza varinca merak ettim aradim kardesimi sen böyle sordun ben onu nerede görebilirdim evine gitseydim beni eve alirmiydi dedim kardesimin cevabi beni yikti :hayir almazdi: dedi bende hem üzüldüm hem kirildim madem almazdi neden bana böyle birsey soruyorsun gelseydim kapidan kovsaydi dahami iyi olurdu dedim kardesim abla bu konulari konusmayalim artik dedi
insanlarin karakterleri bir olmuyor canim degeri hak edene vereceksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?