Görümceler, sıra sizde....:))

Oyyy Allahım bı gelın vermıs.Daha bı kere gorumce yerıne koymadı benı.Muhakkak bı cok konuda fıkrımı sorar,bensız bıyere gıtmek ıstemez,bır fıncan kahve bıle ıcecek olsa mutlaka arar davet eder.

Dıyorum bazen kızım arada gözüme bat arıza cıkarıyım dıye=)Şükür gayet ıyı bır ılıskımız var.

Cekhu gel görümcem ollll benimmm.Kızıma senin gibi hala lazım valla.Şaka bir yana da maşallah sana herkese senden bir tane gerek haa

Cekhu gel görümcem ollll benimmm.Kızıma senin gibi hala lazım valla.Şaka bir yana da maşallah sana herkese senden bir tane gerek haa

sagol canım :)))
her iki aileninde ilk torunu,yigeni :) ne var ne yoksa artık ufakliga alıyoruz :) bu aralar bana da çok düşkün dibimden ayrılmıyor :) hala olmak muhteşem bir duyguymus,canımın canı o,severken dişlerimi sıkıyorum resmen,kılına zarar gelicek diye odum kopuyor..kendi evladım olsa bu kadar olur herhalde :)))
yengem de iyi aslında,yani teke tekte arkadas gibi,beraber alışverişe fln gittiğimizde çok eğleniyorum ama iste maalesef sadece basbasayken ( keske hep öyle olsa..

bende görümceyim 3 tane gelinimiz varr hiç görümcelik yapmadım ....
ablam gibi arkadasım gibi sevdim hepsiniiii tabi onlarda beni annemde hiç karısmaz......
şimdi bende evlendim görümcek yokkk....
görümce görünmez dag...derler ama hiç görümcelik yapmadımki görünmeyeyim.....

ben daha görümce olamadım olsamda bir tane gelinimiz tek olacak ben çok çektim benimkilerden ona çektirmem ama

4 görümcem var 3 gelinimiz var görümceyimde
idare ediyor çünkü arada hep mesafe var samimiyet yok bence böylede güzel deyil

benimde 2 tane görümcem var ve ikiside çok iyilr allah razı olsun hiç kötülüklrini görmedim oraya gittiğimizde bişi istiyomusunuz yapayım diyor doğum yapmıştım küçük görümcem yanımda kaldı eve geldim ikisi evimi temizlediler bana iş yaptırmadılar hiç sağolsun çok iyiler ablalarım kadar yakınlar bende iyiyim onlara karşı saygılıyım sevgiliyim sonuçta eşimin ailesi benim ailem iyi olursam bende iyi olurum kötü olursam ben kaybederim sonuçta kalp kırmaya gerek yok ha kötü olunacak bi taraflarıda yok ya

benimde 3 gorumcem var kucuk gorumcem haric ikisi cok ama cok severim oz ablam gibiler ama kucuk kaynanamin kopyasi oda iyi ama gorgusuzlugu ve herseye karismasi yetiyor yani sevilmemesi normal degilmi. icinde insan sevgisi olan merhametli bir insan bence iyi bir insana asla kotu demez.

bizde bi gelin var.. allah düsman basina vermesin...ayni yaprak dökümü dizisindeki ferhunde....cok güzel rol yapar...ne yaparsa yapsin o kötü isten tertemiz cikar...kötü olan karsi taraf olur...kendisi masum günahsiz olur...laf tasimakta ,dedikoduda ,ara bozuculukta kari kocanin arasini bozmakta..yapmacik tatli diliyle insanlari kandirip isi bitene kadar iyi rol oynamakta..iftira atmakta 1 nummara...daha cok marifetleri var ama onun kisiligini karekterini anlatmak bile insani yoruyor...:bbo:
en iyisimi böyle entrikaci tehlikeli yaratiklardan.kötükedihüso. uzak durmak..

şimdi ben soruyorum biz ne kadar iyiyiz
benim kadar anlayisli benim kadar sabirli bi görümce zor bulur bizim entrikaci..onun oynadigi oyunlara karsi kolay kolay her insan sabirli olup tatsizlik cikmasin diye görmemezlikten gelmez..veya duymamazliktan gelmez...zaten su anda kontagim yok ne halleri varsa görsünler...ayrica ben kendi büyük görümcemdende memnunum..cok iyi bir insan...

Son düzenleme:
vallaha gorumcelik çok mühim bir şey değil bence..
amaaa hala olmak muhteşem bir şey :)))) umarım bu duyguyu hepiniz tadarsiniz :)))) harika bir şey yaaaa :)))))))))

vallaha gorumcelik çok mühim bir şey değil bence..
amaaa hala olmak muhteşem bir şey :)))) umarım bu duyguyu hepiniz tadarsiniz :)))) harika bir şey yaaaa :)))))))))

Evet evet sana katılıyorum =)
Çocukları sevmeyen ben yeğenimi kucağıma aldıktan sonra tüm çocuklara sevgi ile yaklaşmaya başladım =)

Canım o benim ciğerim yaa =)
Hiç bukadar seveceğimi düşünmüyordum..

Yengemle de problemimiz yok..Hatta çok farklı bakış açılarına sahip olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz..Bunda iki tarafında, karşısındaki insanın görüşlerine saygı göstermesinin büyük payı var..Benim kız kardeşim yoktu ama 3 yıl evel bi kız kardeş kazandım..Bugüne kadar en ufak bir problem yaşamadık..Ama konuşabilmekte önemli..Aklımıza takılan şeyleri birbirimize sorup açıklık kazandırıyoruz.. :)
Çok severiz birbirimizi,çok eğleniriz birlikte.Allah nazardan saklasın.. :1hug:

Bende görümceyim hemde yıllardır abimin eşi bana ne kadar uzaksa kardeşimin eşide o kadar yakın suçlu kim burada benmi yoksa yenge hanımmı .
Evlerimiz ayrı onlar başka yerde ben burada yılda 2 kere filan görüşüyoruz abimler evine bile davet etmezler doğru düzgün .
Kardeşimin eşi ise abla gel kal beraber olalım der gideriz kızımla beraber yer içer gezeriz kızımlada çok iyi abla kardeş gibiler hep derim sen benim kardeşim gibisin diye .
İnşallah bozulmaz bu durum aklı başında mantıklı kızdır wesselam seviyorum ben onu

ankcigim kardesinin esi demekki cok iyi birisi deger verilecek birisi,
sorun abinin esinde sanirim,
ne mutlu sende kardesinin esi ile güzel bir diyalogunuz var allah bozmasin canimopuyorumnanaktan
bende yazmistim buraya baslarda sanirim benimde iki kardesim var gücük gelinimizle cok iyiyiz devamli sorar durur abla insallah bu yil gelirsiniz diye cok iyi birisi cokta iyi anlasiriz ama büyük kardesimin esi ile iki yildir konusmuyoruz dogrudüzgün sucumu bile bilmiyorum istanbulda yasiyorlar izine gidince istanbuldan geciyoruz ama ben halamda kaliyorum birkac gün, kardesime gidemiyorum gelinimizde bir kibir bir hava hic sorma,
hatta gecen sene kardesimin calistigi yere ugradik görmek icin kardesim bana abla esimi görmedenmi gideceksin dedi bende nerde görebilirim dedim o sirada esim yanimiza geldi kardesim konuyu kapatti ama icimde kaldi o gece yola ciktik kasabamiza varinca merak ettim aradim kardesimi sen böyle sordun ben onu nerede görebilirdim evine gitseydim beni eve alirmiydi dedim kardesimin cevabi beni yikti :hayir almazdi: dedi bende hem üzüldüm hem kirildim madem almazdi neden bana böyle birsey soruyorsun gelseydim kapidan kovsaydi dahami iyi olurdu dedim kardesim abla bu konulari konusmayalim artik dedi
insanlarin karakterleri bir olmuyor canim degeri hak edene vereceksin...

Çok teşekkürler canım benim çok iyiyiz küçükle allah bozmasın inşallah kocasını bile çekiştiriyoruz yani kardeşim diyoki ablam var diye beni şikayet etme diyor..

Ayıp ya ne alıp vremedikleri var acaba birde cevap çok üzücü aslında hayır almazdı yıkar bu insanı göreceğin varsada zaten görmek istemessin kardeşinde nasıl söylediki bunu sana aslında pişmanlık var sanki ben öyle hissettim kardeşinde ssana karşı bir mahcubiyeti var boşver canım ya arayanı ararsın işte hiç tatlı canını üzme bile değmiyor bazı insanlar için opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…