Evet evet sana katılıyorum =)
Çocukları sevmeyen ben yeğenimi kucağıma aldıktan sonra tüm çocuklara sevgi ile yaklaşmaya başladım =)
Canım o benim ciğerim yaa =)
Hiç bukadar seveceğimi düşünmüyordum..
Yengemle de problemimiz yok..Hatta çok farklı bakış açılarına sahip olmamıza rağmen çok iyi anlaşıyoruz..Bunda iki tarafında, karşısındaki insanın görüşlerine saygı göstermesinin büyük payı var..Benim kız kardeşim yoktu ama 3 yıl evel bi kız kardeş kazandım..Bugüne kadar en ufak bir problem yaşamadık..Ama konuşabilmekte önemli..Aklımıza takılan şeyleri birbirimize sorup açıklık kazandırıyoruz.. :)
Çok severiz birbirimizi,çok eğleniriz birlikte.Allah nazardan saklasın.. :1hug:
bende gorumceyim ama sizin gelinin yaptigi edepsizlik ya abine nasil pic der ya sinir oldum abin kizmiyormu cahilde kelimemi ya gorumce gorumce alin size gelin yengede deme adini söyle bu kadar yani oooooooooha...Yengem saolsun, aman benden uzak mutlu olsun artik konusmuyoruz.
Yeni evliydiler onlarda oturuyorduk, bu konusuyo da konusuyo , konusdukca costu, aniden iste bizim orlarda altin cok yapilir, siz az yaptiniz biz istemedik diye, ammaaa isteseydik annen baban essek gibi yapacaklardi deyip masaya yumrugunu vurdu:1shok:
oha filan oldum, ne diyon sen dedim nerden ciktu bu , terbiyeli konussana suan kimi kime kötülüyon sen, anneme babama nasil essek dersin dedim. Ve bi özür bekledim, ama cevap dogrulari söylüyorum dedi. iyi ozaman dedim ve evini terk ettim
Aradan zaman gecti gecmise sünger cektik:1closedeyes:
Yengem her haftasonu annesini babasini ariyormus,evlerinde ozamanlari telefon olmadigi icin disaridan aricaklar, bende bilmiyorum tabi, bi cumartesi yine onlardayiz, abimle benim ex koca disari ciktilar, yengem erken gelin daha babamlari ariyacagim demis önceden abime haberim yok, bunlar gelmedi yengem deli gibi dönüyo ortalikta.
yukardaki komsu kadin geldi oturuyoz ücümüz, zaman gectikce yengem delirdi, agzina s... pic bak hala gelmedi dedi abim icin, komsu kadinla ben dumur olduk birbirimize böyle baka kaldik:1shok:, ben sokdan artik komsuda var diye bise demedim, komsu gülerek sizin evde tuvalet yokmu kizim dedi. tabi bunlar geldi abim dediki ne bekliyonki beni aricaksan gidip arasaydin, ben de dedim benim haberim yokki derdini bile bilmiyodum, söyleseydi beraber giderdik ben cocuklara bakardim oda arar konusurdu ailesiyle ve yine gittim yine uzun bi süre küslük
daha neler neler, artik görüsmüyoruz konusmuyoruz
cahil insanlarla gecinmek ne zormusmirmirmirmir:1no2:
bende bende bende görümceyimmmm
ama walla ıyı bı börülceyimmmm
amaaaa gelınımın yaptıgı bı sey wardıkııııı
onun karsılıgında ıyı bı dayagı hak etmıs olsada annem benı tuttu....yınede ıyıdır abımı uzmesın gerısı hıkaye
arkadaslar ben hayattan sunu anladim herkesi sevin icinizde kin olmasin kotuluk olmasin Allah size yeter psikoloji bozuk olmasin gerisi geliyor
demesi kolay canim...o dedigini cok uyguladim ama sonucta zarar gören ben oldum..malesef o dedigin istesende olmuyor herzaman..arkadaslar ben hayattan sunu anladim herkesi sevin icinizde kin olmasin kotuluk olmasin Allah size yeter psikoloji bozuk olmasin gerisi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?