Görümceler, sıra sizde....:))

benim görümcem derki görümcelik görmedimki görğmcelik yapayım opuyorumnanaktan

bende zaten onu çok seviyorm. bana görümce deme diyo. Kocanın ablasıyım seninde ablan sayılıyorm dediydi. zaaten bende ablam gibi seviyom bişey görüp beğendim mi ona da alıyorum opuyorumnanaktan o da bana hep yardım ediyo bişey ihtiyacım oldumu. ailemden baya uzağa taşındım hiç bi yer bilmiyorum çekinmeden sorabiliyorum tarif ediyo yapıo götürüyo. bazen annesi (kaynanam) benden bişey istediğinde kızıyo benim yerime cevap veriyo işten geç geliyo bide onla mı uğraşcak düşünmüyo musun. sen yapsana falan diyo, annesine yapacağı varsa da kaynanalık yaptırmıyo baştan kesiyo önünü opuyorumnanaktan

bana hiç iş bırakmıyo opuyorumnanaktan

bende bende bende görümceyimmmm
ama walla ıyı bı börülceyimmmm
amaaaa gelınımın yaptıgı bı sey wardıkııııı
onun karsılıgında ıyı bı dayagı hak etmıs olsada annem benı tuttu....yınede ıyıdır abımı uzmesın gerısı hıkaye

aynen canım ya cocuk sesi duydum mu kacardim resmen şimdi cocuk gördüm mü dayanamıyorum :)))
bizim tombis 1,5 yasında :))) ona bir seyler öğretmek çok güzel :)Salı gunü bizde kalicak iple çekiyorum resmen :) bir hafta görmezsek içim sıkılıyor gidip görmedim diye :)))
havalarda güzel parka gidiyoruz :)
çok özledim yaaaa Allah benden alsın ona uzun ömürler versin..canımın canı o ötesini var :))))

bende gorumceyim ama sizin gelinin yaptigi edepsizlik ya abine nasil pic der ya sinir oldum abin kizmiyormu cahilde kelimemi ya gorumce gorumce alin size gelin yengede deme adini söyle bu kadar yani oooooooooha...

abimi üzmesin gerisi hikaye. bayıldım bu söze. ne kadar güzel bir düşünce. bence en önemlisi bu. bende ilerde görümce olcam.ama dediğin gibi en önemlisi kardesimin mutluluğu. üzülmemesi

ben görümce olcam ama görümcelerimi sevmem.büyük görümcem sürekli laf sokar. oryancı aramaz en son 5 ay olmuştur. soğuktur. küçük görümcem iyidir. saftır. daha yaşı çok küçük. suç bendemi onlardamı bilmem. adanaya her gidişimde uğrarım. kakara kikiri. buraya geliriz. hep bişey olur. naptım derim hep. olay para. ben kayınbabama para vermek istemiyorum. araya görümceler giriyor.onlar aramasada ben arardım onlar aramayınca bende aramıyorum artık

arkadaslar ben hayattan sunu anladim herkesi sevin icinizde kin olmasin kotuluk olmasin Allah size yeter psikoloji bozuk olmasin gerisi geliyor

tepkinizi verin ama icinizde kin birikmesin diyorum kizlar akik yuzuk kullaniyorum sevmedigim insanlari gorunce bir rahatimki onlar benden korkuyor artikbilmiyorumkismile

hulyacim aranizdaki yas farkı nedir?konuşsan çözemez mısınız?sırf senin yanında mı böyle yoksa annenle babanın yanında da böyle mı?

ilk yenge geldiğinde 4 yaşımdaydım. abim askerde olduğu için yalnız kalmasın diye beni bırakırlardı yanına. beni yıkardı yedirirdi :) 16 sene olmuş geleli. daha hiç bir tartışmamız olmamıştır. her ihtiyacımı karşılarlar. abimlere hep çıkışır benim eksiklerimi tamamlatır. kendisi bana mağazasından kıyafet gönderir. 5-6 senedir başka şehirdeler. yazdan yaza gidersek görüşüyoruz. işleri güçleri var hep. her gittiğimizde çok güzel ağırlar.
3 sene önce diğer yengem geldi. 2 senedirde onunla aynı evde kalıyoruz. daha doğrusu onun evinde kalıyoruz. aramz çok iyi. abla kardeş gibiyiz. abim biraz manyak biri olduğu için, hep birbirimizi destekleriz birbirimizin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırız. annem babamda burda. daha hiç surat yapmamıştır of dememiştir. benden çok anne baba der seviyorum yengelerimi. allah herkese böyle gelinler nasip etsin. inşallah bende böyle olurum. yngemleri hep örnek almışımdır :))

ben de görümceyim, bi an böyle deyince bi tuhaf oldum çünkü o benim yengem falan değil resmen ablam, ben de onun görümcesi değil kardeşiyim. çook seviyorumopuyorumnanaktan

bende görümceyim ve yengemle müthiş iyi anlaşıyoruz
yeni evlendim ama asla yengem ve benimle aramdaki bağı onunla kuramıyorum
nedenini anlamadığım bi şekilde bana mesafeli bende kendi haline bıraktım ne yapayım

benim de yengem ablam gibidir, hatta abla da deil arkadaşım gibidir, birlikte oturuyoruz zaten
makyaj malzemelerini kolyelerini kıyafetlerini herşeyini paylaşır benimle
kuaföre gitcek olsa beni de götürür, gezmeye çıkcak olsa beni de mutlaka çagırır
ne zaman alışverişe cıksa bana da bişeyler alır
ama neden? e cünkü ben de ona cok sıcak davranıyorum
aynı evde yaşıcaz zıtlaşmanın anlamı yok yani arada kalan benim abim olucak
baştan ben ona cok sıcak davrandım e o da beni cok sevdi bu yüzden
şimdi nişanlıyım hatta, biz brlkte oturdugumuz icin onun çeyizinin cok büyük kısmı kullanılmadı duruyo sandıkta. begendiklerinin hepsini al götür senin olsun paranı harcama bi daha, kalsın paran ne istiyosan onu al sonra gez toz tatile cık harca dedi
ayyy çok seviyorumm yengemi :asigim:

benim görümcem yok.ama ben görümceyım allah bozmasın abimin eşiyle iyi anlasıyoruz.zaten kendısı küçüklükten beri arkadasımdı..uzaktan akraba ..sırlarını bana anlatır..ben de ona anlatırım..abıme karsı onu hep savunurum abım bıraz sınırlıdır.anneme karsı da savunurum haklı oldugu yerde..hatta öyle bır gelin ki kendı evlerı ayrı olmalarına ragmen annemlerde kalıyorlar..annemı sapur şupur öpüyor..bize bişey olsa allah korusun annem babam elden ayaktan düşünce bakarlarmı dıye hiç tereddütüm yok.
o derece yani..ben bır gelin olarak o kadar sabırlı olamazdım.
benım annem sınırlı bıraz ben bıle tahammül edemıyorum bazen..zaten abımden hiç bahsetmıyım sınır konusunda..ama ne annem ne babam bızden ayırmazlar onu..kızları gibidir yanı...

ben de bır gorumceyım
abımle ıkı kardesten ote arkadastık
abım benım annem babam arkadasım herseyımdır
abım evlenırken cok tereddutlerım acabalarım vardı
ama abımın esı butun bu onyargılarını paramparca ettı
artık benım bır tane de ablam oldu
sagolsun yegenlerıme ve abıme cok ıyı bakıyor
aılesı olarak bızımle cok yakından samımı olarak ılgılenıyor
zaman zaman abımın kıskanmalarına bıle maruz kalıyoruz samımıyetımızle
dertlesebıldıgım arkadasım dostum
yol gosterıcı annem
arkamı yaslandıgım dıregım herseyım dıyebılırım
ben evlenınce ayrı ulkelerde yasamak zorunda kalsakta bırbırımıze kavusmalarımız onun aılesı tarafından dahı takdırle ızlenır
kendım ıcın ıstedıgımden cok daha fazlasını ısterım onları ıcın
onlar da benım ıcın
allah herkese boyle gelın versın

bitanecik erkek kardeşim var...allah ilerde ona iyi huylu bir eş nasip eder inşallah...kardeşimi mutlu ederse kendi karlı çıkar evin tek erkeği.. gelinimizinde 1 dediği 2 olmaz her dediğini yapar,ezdirmem kimseye..

görümcem yok. Annemin dört görümcesi olduğundan, ve hepsi birbirinden beter olduğundan dolayımıdır nedir ne ne ablamın ne de benim görümcem var. Allah bu konuda rahat etmemizi istemiş heralde.
ben görümceyim ama . yengemle herhangi bi munasebetimiz yok. tek abimiz var düşünün.
ne garip değil mi?
garip olan abimin kendisidir. şakkıdı
Allah yolunu açık etsin.
salla gitsin.
herkes kendi yuvasında mutlu huzurlu olsun.:içelim: o bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…