Görümceler, sıra sizde....:))

ooo benim görümce olmama o kadar varki çünkü erkek kardeşim daha 5 yaşında :çok üzgünüm: imrendim size şimdi..ama ben çok yaşlı görümce olacağım o zaman gelirse İnşallah yandı gelinkaydirigubbakcemile3

bende yaklaşık 5 yıldır görümceyim.. yengemle arkadaş gibiyizdir. güleriz,dedikodu yaparız.. hatta bazı ailevi durumlarında ondan yana çıkarım,onu korurum.. aramızda hiç mi sorun olmuyo mu? .oluyo tabi ama benden yana değil o bana laf söylüyo..2 dk sonra pişman oluyo geliyo konuşuyo..öyle böyle geçiriyoruz günleri.Allah muhabbetimizi arttırsın

kardelen sanki bizim gelini anlatmisin..oda kardesimi gözümün önünde asaglar..kafasina vurur pisirik der dövmeye kalkisir...hatta disarda milletin icindede asagilar..cok agir argo sözler kullanir...oda cok iyiydi masumdu..bi evlendi cook degisti...anneme babamada saygisiz...bana esimede saygisiz..kendini ne zannediyorsa...prenses diananin kizkardesi sanki mübarek...

Son düzenleme:
bende yenı gorumce adaylardan bırıyım gelınımızı cok sevıyorum cok saf temız kaplı bırı ALLAH MUTLU MESUT ETSIN NE DENIRKI.YENGEYIMDE KAYINLARIMIDA COK SEVERIM ONLARDA SAOLSUNLAR SEVERLER AMA KAYNANA KAYINBABA ICIN AYNI SEYI DEMEM

bende görümceyim ama kör kepçe değilim :))
yengemi çok seviyorum onla her zaman kardeş gibiyiz bana he konuda desek olur beni idare eder
bende asla ona gelinmiş gibi davranmam herşeyimi paylaşırım hep ona danışırım
aman allah bozmasın herkesede aynısını nasip etsin
ama kendi görümcemden şüpheliyim inşallah düşündüğüm gibi olmaz

valla ben görümce olcam ama eğer bu kız arkadaşı ile evlenirse kardeşim çook fena görümce olcam gibi
kız sürekli kardeşime müdahale etmeye çalışıyor kardeşim başka şeh,rde yaşıyor onu ziyarete gittiğimizde çocuğun burnundan getiriyor niye ablanlarla geziyorsun diye ki kendisi yurtta kaldığı için belirli saatte yurtta olmak zorunda o saate kadar zaten beraber oluyoruz ama sonrasına karışıyor geçen ilk maaşıyla annemi yemeğe götürmüşl kardeşim niye benimle görüşmedin de annenle görüştün diye çocukla kavga etmiş ha bu arada zaten annem ordayken de hergün kızla görüşmüş sadece o gün annemle çıkmış o kadar
acayip bir kız yaa kavga edince de ayılıp bayılıyor ne kadarı gerçek ne kadarı değil bilemedik çünkü kardeşim benim yanıma gelmiş iş ararken seni çok özledim diye ağlayıp sonra da hastanedeyim diye aradı ama kendisi ailesinin yanına gittiğinde bir buçuk ay doğru dürüst telefonla bile görüşemediler ama niyeyse turp gibiydi
ufaktan uyarmaya çalışıyorum kardeşimi ama çok da bişi de denmiyor kardeşim de farkında ama hem seviyorum diyor hem dde her seferinde abla hasta oluyor kızamıyorum diyor resmen ketenpereye aldı çocuğu hayırlısı bakalım

Bu ne bea bu kız tam bir sorunlu!!Allah kardeşinize sabır versin..Kardeşiniz dese ya sen ailenin yanına gidince ben sana müdahale ediyormuyum diye?
Annemede vakit ayırıcam tabiki dese yaa??

Kendini dünyanın merkezine koymuşş ve aşırı şekilde bencil bir kızmış yaşanmaz onunla söyleyiim..

Görümce değilim ama kıyısından döndük
Kardeşimin sadece bi kez sabah çok erken saatte 5 dakka gördüm
Ama o kadar uykusuz ve yorgunduk ki kardeşim tanıştırmayı atladı
Bende konuşsunlar diye iki adım geri durdum
Sonra bigün msn'de kardeşim ablam geldi deyince üfff şuan ablanı parayla bile çekemem dedi
Ama ben bunu kardeşim ayrılana kadar duyduğumu söylemedim belli de etmedim
Kardeşim mutlu olsunda beni çekmeselerde olur dedim
Ki biz iki kardeşiz ve çok düşkünüz
Sonra kardeşim sen zaten onu pek onaylamıyordun dediğinde
Böyle bi konuşma yapmıştı hatırladın mı ben onu duydum dedim
Kardeşim artık beni daha iyi tanıyor ve daha çok seviyor
Eğer evlenselerdi asla söylemicektim duyduğumu
Asl olan kardeşimin mutluluğudur
İşte bende böyle bi görümceyim (yani olucam)

Görümcelerle kimsenin bir alıp veremediği olamaz ve görümceler kötü diye kimseyi kötüleyemez....
benim 2 görümcem var ilk evlendiğimizde melek gibiydiler bana tam ablalık ediyorlardı ikiside benden büyük...
aradan zaman geçti küçük görümcemin düğün borçları için bileziklerimi istediler ağlaya ağlaya vermek zorunda kaldım 1 aylık gelinken neyse dedik geçtik o teşekkür edecek yerinde vermek zorunda gibi laflar etmiş...ben kaçarak evlendim ve birgün annemle konusurken annem davet etti bizede buyrun gelin dedi görümceme o kaldırıp bizmi sizin kızınızı kaçırdık o gelmiş ben geldiğimde burdaydı bizmi kapınızı kırıp aldık niye gelecekmişiz dedi....buyrun.....
büyük görümcem melek gibidir hatam oldugu zamandas oturur benle konusur niye ona iyide diğerine kötü siz düşünün.....

ya bu görümceler bana da sempatik gelmior.. kendine yapilmasini istemedikleri seyleri gelinlere yapilinca sorun olmuyor.. mesela benim görümcelerim... ayrica amcamin kizlari olur... benim dügünümde kaynana altinlarimi aldi, adet öyleymis, bende esimi gönderdim, geri aldirmak icin dügün de, oda kafayi yedi, atti kendini yerden yere.. otudu gelin arabasina onlar bu arabaya binmiyceeek , o kim oluyooor, su pisligin kizi degilmi felan.. annem babamda karsimizda.. anca dinliolar öyle... normalinde insan dedign bu duurmda, annesine derki, anne birak sus rezil ettin kendini , bu onlarin dügünü, nede olsa, biraz sus... ama görümceler ne dedi??: yaptigni begendinmi hanfendi felan, evden cikarken adettir diye para istemeyi biilliosun felan. gcik giick tavirlar.. sonra 2 yil küs gbi, ne onlar geldi ne ben gittim, bayramdan bayrama.. tabi dügünden sonra daha cok sey oldu, ama diycegim oki, görümceler, ne olursa olsun, anasinin eteklerinde.. kendilerine yapilinca olmuyor ama..

2 tane müstakbel görümcem var biri benden 13 yaş büyük gerçekten bir abla gibi bana derdimi dinler hatta çoğu zaman kardeşinin huyunu bildiği için benim yanımda olur diğeri de 2 yaş büyük o da ablası gibi beni desteklerler hep haftada bir gün ablasında toplanırız yani şimdilik böyle çok da güzel dilimi ısırayım ama söz nişan hatta düğünden sonra ne olur bilmiyorum inaşallahhh hep böyle devam ederrr inşallah görümcem olduklarında da ben buraya güzel şeyler yazıyor olurum

ne sorunlusu .kız işini biliyor bak oğlanı parmağında oynatıyor
yazık çocuğun ödü patlıyor hatalanacak diye

bende görümceyim yaklaşık 10 yıl oldu valla benim yengem mıymıntı biras ama şimdiye kadar öle kavgamız gürültümüz olmadı şükür yengemin o kadar uğraşmasına rağmen sorun yok hatta kadın beni patlatamadı abimle aramızı açamadı ya 2 kez sinir krizi geçirdi hahahaha bi ara ilaç falan kullandı belki kızıyosunuz gülüyorum die ama o içten pazarlıklı bi insan abimi parmağında oynatıyo ama işte bizden elini çektiremedi ya içi içini yiyo başta kızıyordum sinir oluyordum ama şimdi hiç sallamıyom valla bende ona mesafeliyim ha birde oda artık bi görümce ve gelinleri bunların burnundan getiriyo ohhh canıma değsin valla bi seviniyorumki o bizi sinir etmeye çalıştıkça kendi ailesi bin beter olur inşşşş...
bende de var bi görümce ama benden yaşça hayli büyük çok şeker bi kadın aynı benn:) sever beni sağolsun bende onu severim gelinimizin bize yaptıklarını onlara yapmıyorum bu uyumda ondan sanırsam inş böle dvm eder
tüm görümcelere sevgilerimle hihoyyyt

bende görümce degilim ama olacagım allahın izniyle ve hiç bir sorun yaşayacagımı düşünmüyorum çünkü ona ve düşüncelerine saygı duymak zorunda oldugumu düşünüyorum saygının da sevgi davetçisi oldugu kanaatındeyim...ve mutlaka araya mesafe koyulmalı diye düşünüyorum benim iki görümcem var ikisiylede gayet mesafeli saygı çercevesinde görüşüyorum ama ben saygı duyuyorum onlar çok farklı ama takmıyorum bu onların sorunu...

valla ben görümceyim yasıtım bi kızla ewli abimm resmen kıskanılıyorum herkeste fark edioo öyle bnle yarısıo ne alsam oda kesn bişi aldırıoo falan filaan..cok cevapcıı en sinir oldugum huyu o

valla ben görümceyim yasıtım bi kızla ewli abimm resmen kıskanılıyorum herkeste fark edioo öyle bnle yarısıo ne alsam oda kesn bişi aldırıoo falan filaan..cok cevapcıı en sinir oldugum huyu o

bede gelinim benden iki yaş büyük olan görümcem öyle be ne alırsam oda hemde rengine kadar ıyyy artık birşey almaktan nefret eder oldum çok sinir bozuc bu durum ama napıcan....:mymeka:

ben de bi görümceyim,abim evlenmeden önce kendi annem babam bile yengemle anlaşamayacağım diye çok korkuyordu,çünkü abim benim için çok değerliydi,hani kız çocuğunun ilk aşkı babasıdır ya benim de ilk aşkım o idi,tabi abim için de ben çok değerliydim ve hala da birbirimizi anne babamızdan bile daha çok severiz.ama Allah tan yengemle bir sorunum olmadı bugüne kadar,hani öyle büyük bir tartışma yada hakaret vs..tabii bunda en büyük etken onun tek çocuk olması,hep yalnız büyümüş dolayısıyla bir kardeş özlemi vardı.Zaten abimin beni çocuğu gibi sevdiğini anlayınca o da bana bi abla gibi olmaya başladı.Zaten hiç yenge demedim,hep abla derim.yani yenge görümce problemimiz Allah tan yok:)

bende görümceyim valla ister istemez bazı şeyler batıyor yaaa ama büyük bir sorun yok ben genelde annemle beraber susuyorum sonuçta farklı yetişme tarzımız var benim düşündüğüm gibi düşnmesini davranmasını bekleyemem :)

bende görümceyim valla ağzımla kuş tutsam yaranamıyom dik laflar tavır takınmalar ama abim için herşeye eyvallah ama bir yere kadar o yerde dur deyince bu sefer niye konuşuyon oldu en iyisi mesafe arkadaşlar çok samimi olnmucak hiçbirşey beklenmiycek benimde görümcem var ama çok iyiyiz allah c.c bozmasın 2 gelinimiz var acaip birbirlerini kıskanıyorlar kabak da bizim başımıza patlıyor
velhasıl hatır gönül için herşeye katlanıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…