valla ben görümce olcam ama eğer bu kız arkadaşı ile evlenirse kardeşim çook fena görümce olcam gibi
kız sürekli kardeşime müdahale etmeye çalışıyor kardeşim başka şeh,rde yaşıyor onu ziyarete gittiğimizde çocuğun burnundan getiriyor niye ablanlarla geziyorsun diye ki kendisi yurtta kaldığı için belirli saatte yurtta olmak zorunda o saate kadar zaten beraber oluyoruz ama sonrasına karışıyor geçen ilk maaşıyla annemi yemeğe götürmüşl kardeşim niye benimle görüşmedin de annenle görüştün diye çocukla kavga etmiş ha bu arada zaten annem ordayken de hergün kızla görüşmüş sadece o gün annemle çıkmış o kadar
acayip bir kız yaa kavga edince de ayılıp bayılıyor ne kadarı gerçek ne kadarı değil bilemedik çünkü kardeşim benim yanıma gelmiş iş ararken seni çok özledim diye ağlayıp sonra da hastanedeyim diye aradı ama kendisi ailesinin yanına gittiğinde bir buçuk ay doğru dürüst telefonla bile görüşemediler ama niyeyse turp gibiydi
ufaktan uyarmaya çalışıyorum kardeşimi ama çok da bişi de denmiyor kardeşim de farkında ama hem seviyorum diyor hem dde her seferinde abla hasta oluyor kızamıyorum diyor resmen ketenpereye aldı çocuğu hayırlısı bakalım
Bu ne bea bu kız tam bir sorunlu!!Allah kardeşinize sabır versin..Kardeşiniz dese ya sen ailenin yanına gidince ben sana müdahale ediyormuyum diye?
Annemede vakit ayırıcam tabiki dese yaa??
Kendini dünyanın merkezine koymuşş ve aşırı şekilde bencil bir kızmış yaşanmaz onunla söyleyiim..
ne sorunlusu .kız işini biliyor bak oğlanı parmağında oynatıyor
yazık çocuğun ödü patlıyor hatalanacak diye
valla ben görümceyim yasıtım bi kızla ewli abimm resmen kıskanılıyorum herkeste fark edioo öyle bnle yarısıo ne alsam oda kesn bişi aldırıoo falan filaan..cok cevapcıı en sinir oldugum huyu o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?