Görümceler, sıra sizde....:))

benneyaptımkibende görümceyyim arkadaşlar.şimdiye kadar herşey çok iiydi yengemle kardeş gibiydik.kaç lokma yediğimizi bilirdik birbirimizin.uzun seneler boyunca aynı evde yaşadık.ve bir kötü kavgamız olmadı.yaş farkı olmadığı için aramızda en fazla ben bu pantolonu giycem yok ben giycem yada bana nie ondan almadınız bende istiorum gibi yaşımız küçük olduğu için.ama bu 3 4 aydır yengem benden gittikçe uzklaştı ve evime 3 4 aydır gelmedi bile.çalıştığı için annem bakıyor yeğenlerime tam benci hepside.ama anlam veremediğim şey hiçbir problem olmadığı haalde benle zoraki görüşüoo ve görüştüğü vakit kalbimi kırıp beni ağlatıoo bu akşamki olay gibi.annem üzülmesin die hiç bişii belli etmiom.allah sonumuzu hayır etsin.ben eski yengemi istiyorum.şimdi diceksiniz sen bişii yapmışsındır die ama gerçekten yapmadım.annemle yada abimle tartıştığı vakitlerde bile yengem haksız bile olsa onu tutarım,hep onu sıvazlarım aman bi kötülük olmasın diee.ama anlam veremiom bu davranışlarına.yorumu olan varsa beklerim arkadaşlarım.kafamçokkarıştı

ben görümce değilim olmicamda
ama annem görümce dayımın eşi biraz saftır ne dediğini bilmez ama annemlerde hiç dayımı tutmazlar varsa yoksa gelinleridir ama hiç bi zamn geline yaranamadılar o ayrı :)

Bende yakinda görümce olacak gibiyim....
Suanda oturup karar vermeye calisiyorlar gelin adayimiz ve kardesim...
Gelin adayimiza gelince ben hic bir sekilde benim kendi görümcemin yaptigi gibi aman ne okula gideceksin , ne modern gelinsin, marka takiliyor bizim gelin, yiyenimi kardesimi bize uzak tutma gibi kirici kelimeler kullanmiycam...
Istedigi gibi giyinir - istedi gibi gezer - ne istiyor ve nasil istiyorlarsa öyle yasasinlar! Ben erkek kardesimi cok severim o yüzden hic bir sekilde onu üzecek seyler yapmam cünkü benim esimde ablasinin sayesinde üzülüyor ve ben bunlari yasiyorum:)
Gelin adayimiz kardesimle arasi iyiyse sorar nasilsin diye iyi degilse engellfer msnden vs ama bu beni fazla ilgilendirmiyor ...
Kendisi Türkiyeden gelecek buraya , ben üstelik buraya geldiginde kurslara git Almancayi ögren ve kimseye muhtac birakma kendini ama gine kendi bilecegin is diyorum :)

ben görümceyim ama kendimi yengemle abla kardeş giibi görüyorum
11 yıldır çok keyifli anlaşıyoruz birtek kez kavgamız tartışmamız olmadı
hatta abimle kavga etseler beni ararlar barıştırırm
ama benim görümcem bazen fena görümce canı isterse çok iyi anlaşabiliyoruz
ama istemesse üfffff felaket :)

ben tam bir senedir görümceyim. dünyalar tatlısı bir yengem var abimi çook seviyor.. başka bir şehirde yasadıkları için sık görüşemiyoruz keşke adanada olsak size yakın olsam diyor canım benimmm.. şuan annem onlarda kalıyor 3 haftaliğina.. saygıda sevgide kusur etmez sadece eşinin ailesi olduğumuz için değil içinden geldiği için seviyor bizi...aile terbiyesi almış saygılı seviyeli tam bir hanımefendidir yengem allah hiç bozmasın yuvalarını... abimi seviyor ya o bana yeter.. bi tek bi abim o benim.. böyle bi eşi olduğu için çok şanslı.. ben de sevgilimin ablasını öz ablam gibi seviyorum ama sevgim onun sevgisinden kaynaklanıyor.. çook sever beni bensiz hiç bişey yapmaz ne alsa bana da alır sevgilimle tartiştiğimiz zaman beni destekler.. bi kere bile adımla hitap etmemiştir hep bebişim der. sen bizim küçük bebişimizsin der allah bozmasın sevgilimle ayrılsam bile onla görüşürüm.. en keyif aldiğim şeylerden biri türk kahvesi yapip karsılıklı oturup muhabbet etmektir onunla.. çok da anlayışlıdır.. bir kere bile kırmadı beni kırmayı bırakın herkese gelinimiz bebişimiz diye tanıstırır beni herseyini anlatır ben de herseyimi anlatırım.. hem yenge hem görümce konusunda çok şanslıyım...

benim sevgilim türkiyede bense yurtdisindayim, onu herseyden cok seviyorum..
4 görümcem var, 31,29,28,13 yaslarinda ve evin tek oglu,
her gün bir sorun, her gün bir laf edip duruyorlar..
hepsi evli, kücük haric..
en büyük ablasini cok iyi bilirdim ama onunda bir sene sonra gercek yüzü ortaya cikti, bana birgün telefonda dediki; sen fazla sykmiyomusun mustafayi benden sana bir "abla tavsiyesi" fazla sykma..o böyle seylere gelemez!! ama telefonu kardesinin elindan alip hic merhaba demeden, sinirli bir sekilde dedi bende saygida kusur etmeden biz böyle halimizden memnunuz dedim ve fazla biseyde söyleyemedim, cünkü mustafayi düsündümbenneyaptımki

bana 10 yil önce mustafayi sevgilisinden ayirdigini ve belki bana alisacagini söyledi, ben bu laflarindan sunlari cikardim; ayagini denk al, tepemi attirma senide ayiririm..
ve bunu bana 30 yasinda,3 cocuk annesi söylüyor!!benneyaptımki
ve bir ablasi haricinde hepsi cok itici laflar, kirici konusuyorla..
kücük kardesi bile hakaret etmist, cok agir lafalr etmisti..

daha neler neler, biz daha evlenmedigimiz halde böyle, ne yapacagimi bilmiyorum..benneyaptimki..
cok ama cok yiprandim bu seylerden dolayi..
en son yaptiklari seyde 2 gün önce, gönderdigim paketi acmalariydi ve icinde cok özel seyler vardi..kapidan girdigi an, acmislar ve bakmislar!

ne yapacagimi bilemiyorum!!!:bbo:

bende görümceyim ama yengemle cokkkkkk ii anlaaşyoz hiç sorun yaşamadık benimde görümcem olcak ben de gelin olucam bunu düşünerek yengeme daha da ii davranıyorum hatta daha deger veriyorum ki ben de görümcemden aynı tepkileri alıyım die bence herkes öle düşünüp hareket etmeli kiiii böle tatsızlıklar yaşanmasınzemuszemus

karşındakini kendi yerine koy düşün tart ve öyle harekete geç...

selam kıslarr ben henüz görümce değilim ama görümce adayıyım yani ilerde inşallah görümce olcamzemuszemusama benim 2 tane görümcem var biri bir yaş büyük diğeride 1 yaş küçük benden 6 yıldır hiç problem yaşamadım gerçekten çok severim ikisini de onlarda beni sever çok yakın arkadaşlar gibiyiz allah ikisinden de razı olsun :Saruboceq:daha bugün annemle buna benzer bir konu konuştuk annem 32 senelik evliliğinde halamla yani görümcesiyle hiç problem yaşamamış her zaman da söyler ne kadar iyi geçindiklerini halam da dünya tatlısı bir insandır zaten ama halamın geliniyle kuzenim yani halamın kızı çok didişiyorlar malesef halam da kızına hep annemi ve kendisini örnek göstererek nasihatler veriyor biz bunca sene iyi geçindik siz neyi paylaşamıyorsunuz diye gelinine söyleyemiyor yanlış anlamasın kendisini diye ama kızını sürekli uyarıyor geçen gün hep beraber bu konuyu tartışmışlar bugünde forumda görümce gelin olayı sıcakken anlatayım dedim 3 günlük dünyada keşke herkes birbirini kırmadan yaşayabilse:Saruboceqpuyorumnanaktan

bende görümceyim çok şükür çok iyiyimdir hiç bir şeye karışmadım bugune kadar
rabbimde bana öyle görümceler verdiki ikiside çok tatlı kendi ablam gibi çok şükür

bende görümce olacağım ama erkek ailesinden dertli olduğum için asla ona kötülük yapmam ben kötülük gördüm bize gelende çeksin hesabını gtmem çünkü içinde benim ciğerim olacak eğer ben ona kötü söz söylersem oda kardeşime kötü davranır benim kardeşimin canı yanarsa ben hasta olacağım için asla ama asla kötülük yapmam herkes yerinde ağır olsun mutlu olsunlar başkasını istmeme çok çektim çünkü yıprandım yıpratmam kimseyi

ben 2 yıldır çözemedim belki siz çözeniz kıslar.ben bir gelinim kıslar görümce gözünden görümcemi bi yorumlayıverin bakem arkadaşlar
(rüya yorumu gibi oldu)
2 yıllık evliyim görümcemle yüzyüze hiç bir sorunumuz olmadı tek kelime dahi kavgamız olmadı.
görümcem ne sözümde ne nişanımda ne de düğünümde kuaföre gelmedi benimle sebebi kendi kuaförünü bırakamzmış.neyse hadi geçti gitti üzerinden 2 yıl geçti
ama bu kızın soğukluğu geçmedi.hasta olurum öyle grip falan değil ciddi bi rahatsızlığım oldu bi geçmiş olsun demedi yüzyüze görüştüğümüz halde.
geçen bayram yaylaya gittik eşimin ailesi ile 2 3 gün kaldık .bayramın 1. günü yayladki akrabalarla bayramlaşıp memleketimize dönecez eşimle onlar kalacak ve benim annem beni bekliyor annemden ziyade babamın yanına gitcem mezarlığa ve hersene ilk günü giderim babmın yanına.
biranönce hazırlanıp evden çıkmak için acele ediyoruz 2 saatlik yolu döncez ya.
herkes hazırlandı görümcem ağırdan alıyor.kayınvalidem yanına çıktı sessizce hadi kızım çabuk ol daha abinlerin uzunca yolu var bir an önce çıkın bayramlaşında akrabalarla onlarda gitsin
görümcemin cvp şu valla kimse kusura bakmasın hazırlanıyorum işte beklesinler bende yan odadaydım duydum ve tek kelime etmedim.diriye saygısı yok anladım da ölüye hiç yok.
bi de dolmuşla gezmeye gittim derim mesela ayyy ben gidemem der niyee??
ev tlf numuzu kapattık çok fatura geliyo diye eşim kayınvalidemlere de söylüyo kapatın kaçtane cep tlf nu var evde dedi .
görümcem ayyy biz telefonsuz yapamayız dedi bende cepten konuşuyoruz biz dedim siz konuşun biz yapamayız dedi hangi kraliyet ailesinden acep??
neyse daha böle şeyler işte
sizce nedir bu görümcenin derdi??? aman pek uzun yazmışım ya üşenmeyin okuyun nolur

minikkedicik
anladigim kadariyla bencil kendi zevkinden taviz vermeyen biri..
hastalik olayinda da terbiyesizlik yaptigi ama var bu tarz insanlar neden yaparlar onu anlamam..
ben dusmanim bile olsa hastalik olunca dayanamam...
sadecee sana mi boyle baska insanlara nasil?ben esinin yerinde olsaydim onu uyarirdim bircok konuda anlasilan isine karisilmayan ve karistirmayan biri..fazla simartilmis sanirim..

evin tek kızı fazla şımartılmış
bütün aile fertlerini parmağında oynatır annesini babasını bile .onun dediği olsun ister evde.
eşim uyardı fakat değişmiyor.ancak sadece bana karşı umursamaz davranıyor .bana bşe anlatmaz konuşmaz başkasını gördümü oooo gülleri yarılır.beni kıskanıyor dicem ama kıskanılacak bi tarafım yok benden daha güzel eğitimli.sevmiyor beni kesin ama neden??

Son düzenleme:
3 tane gelinim var ve 3 tanede görümcem şuana kadar hiçbiriyle en ufak bir sorunumuz olmamıştır yengelerimi çok severim arkadaş gibiyizdir 5 yıldır hiç kırgınlığımız olmadı bende 3 yıldır evliyim ve gelinlerden ne bekleniyosa onu görümcelerime uygularım çok şükürki onlarlada çok iyiyim hatta 4. kızkardeşleri gibi oldum diyebilirim. Benim felsefem şu abimin eşinden ne bekliyorum sadece güleryüz madem öyle bende gelin olarak aynısını görümcelerime yapıyorum ve kazanan dostluk oluyo

ah ah bizde bi gelin var allah düşmanımın başına vermesin allahtanki ayrı şehirlerde oturuyoz yoksa ben onu rahat bırakmazdım ben ankaradayım onlar alanyada ailemde başka şehirde geçen ay kardeşim trafik kazası geçirdi herkez kalktı gitti kendi ailesi gelmedi bizede bari saygı gösterse yüregim yanmayacak bende kaç saatlik yoldan gelmişim 5 karış surat napıyosun canım dedim misafirim gelcek abla kahve yapıcam dedi ben yoldan geldim bana bi sofra kursan demi yani ayıp bide nedese benden hizmet beklemeyim benim sıkıntım var tamam bacım sıkıntın varda arkadaşlarını nasıl agırlıyosun onlara nasıl hizmet ediyosun millet kayınvalidesinden dert yandıkça benimkiler melek ozaman diyomuş annemi arayıp canım annem ben senin kıymetini bilmemişim diyomuş ielinden ne içki bardagını nede sgarayı düşürüyo olunada bi biberon veriyo 2 yaşında çocuk daha yutma yetenegini geliştiermemiş pis ev dersen öle dedim ya rabbim düşmanımın başına vermesin kardeşimde nasıl seviyo anlatamam bizimkiler öle sevmez bazen diyorum eşime kardeşimin kocasına öle bi eşiniz olsa naparsınız diye yolun açık olsun deriz diyolar

ya işte secemce arkadaşım...
bu işler böyle... siz kırk takla atarsınız eşinizden biraz daha ilgi görmek için elin kızı hiç bir şey yapmadığı halde baş tacı edilir...,
sizin düşman başına dediğiniz, eşinizin ve eniştenizin kapı dışarı edeceği kadını öz kardeşiniz el üstünde tutar...

aynen öle canım hastanede yatarken kardeşim babam hstnenin bahçesinde arabada yattı karısı yanında yattı çıkınca nedese babam çok üzüldü saolsun gülay çok yoruldu dedi hiç babamda yoruldu arabada yatarak neler çekti demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…