Görümceler, sıra sizde....:))

bende görümceyim ve bitanecik yengemi ki yenge dediğimi duysa şimdi kızar ççooooooooook seviyorum bidendir o benm:))herşeyden önelisi yiğenimin annesi yaaa:))

merhaba kızlar
bende görümceyim abimin eşi benden bi yaş küçük yaşıt sayılırız yani ve onu seviyorum oda beni sever cıvık değildir ilişkimiz ama ben kimseyle cıvık değilim ayda yılda bi giderim onlarda öyle iş güç zaten niye görümcelik yapamki çok saçma sonuçta çoğu zaman abimle ilgili sıkıntısı olduğunda anlatır bende haklıysa ki çoğunlukla haklı olur:))) tam destek veririm arkadaşlarımla nasılsam onlada öyleyim objektifimdir annemde aynen öyledir gelinine daha çok değer verir bilmiyorum bana saçma geliyor banane onların hayatından onlar mutlu olsun ben daha mutlu olurum birde hala olursam süper olurrrrr annede olayım tabi ay çok şey istedimm:))))))

sanırım tek kelime ile KISKANÇLIK sizi kıskanıyor sizinki gibi olmasada bendede var bir tane buna benzer bi görümce yüz yüze hiç bir problem yok arada laf sokmalar dışında bir kavga yada bir tartışmamız bile yok ama biz kayınvalidenin bahçeye kendimize ayrı bir ev yaptık o günden sonra kıskançlığını açıkça belli etti kardeşinin yeni evini gelip bir yabancı gibi ki gelen yabancı konu komşu bile ondan daha iyi gezdi baktı mutluluklarını belirtti çok güzel olmuş diye o hiç güle güle oturun bile demedi tek dertleri kıskançlık o yüzden boşverrrr allah eşlerimizle güzel geçimler nasip etsin gerisi hikaye:teytey:

yalnız kaldığımız zaman tak kelime etmez hep ben konuşrum bişeler sorarım.ama abisinin yanında nasılsın canımlar falan bide güleryüzlü olur.
kıskandığını düşünmüyorum çünkü benim kadar eğitimli güzel hoş bir bayan benim ondan bi fazlam yok ki ayyy ne görümceymiş be.
seninkinin derdi de tam kıskançlıkmış bacım seninde allah yardımcın olsun şekrim

ben de görümceyim yaklaşık 18 aydır. Abimin eşi benden 1 yaş küçük ve ben ondan önce evlendim bana ismile hitap eder gerçi ben bunu hiç sorun etmedim ama diğer sorunlar ortaya çıkınca insan bu tarz şeyleri de takmaya başlıyor. Abim 2008 haziranında evlendi. onlar annemle aynı ileçdeler biz de 8 saat uzaklıkta oturuyoruz. abim geçen sene evlenmeden önce bize gelmişti ve sormştu ne zaman tatile çıkacaksınız diye. bizde haziranın son haftası dedik ve ona göre düğün tarihi aldılar. ama mayısın son haftası bize davetiye geldi bir baktıkki biz tatile çıkmadan 15 gün önce düğün tarihi yazıyor neymiş efendim kızın babası ona göre işini ayarlamış da başka zaman yapamazlarmış. ve ben gelin yüzünden abimin düğününe gidemedim.şimdi de doğum yaptı. doğum yapmadan 1 gün önce annemlerdeydi. sabah babasını çağırmış beni kontrole götür diye (bizimkilerin arabası yok da) doktor da tatile çıkacak diye bizim geline hemen doğuma alayım seni demiş (güya). annemlerde sürekli arıyorlar noldu diye cep telefonunu açmıyor hanfendi akşamüstü 6 da bir öğreniyorlar ki bebek doğmuş tabi bizimkiler de şok içinde. benim evde 3 kız kardeşim var yani söylese seve seve giderler yanında ama o hanfendi arkadaşını çağırmış. ve doğumdan sonra annemler kendi evlerini açtılar 1 hafta kaldı orda şimdi de eve gitcem diye tutturmuş ve bana arkadaşım bakar diyormuş. şimdi ben görümceyim ama bu kadar problemin içinde ben ve ailemmi kötüyüz yani. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Gerçekten bazen çok zor oluyor insanlarla geçinmek.
neyse çok uzun yazdım keseyim burda. dolduğum bir gün gene yazarım..

siz tatile çıkacaksınız diye 15 gün öncesine almışlar işte bunun yanlış neresinde anlamadım arkadaşım ben.doğumunu haber vermemesi de çok ilginç kendince mesafe koymaya çalışıyor galiba.bylesinibırakacan bakcak arkadaşı ilgilenmicen hiç aslında ama arada torun olunca iş değişir

bizim tatilimiz(yani iznimiz- meslekten dolayı tatil ifadesi kullanmıştım:) ) 15 gün sonra başlayacak onların düğününden 15 gün sonra.yani ben memleketime ancak o zaman gidebileceğim ondan önce gitme imkanım yok.o da ben gelmeden düğünü yaptı ve ben de gidemedim.

Son düzenleme:

oyyy maşşalah geline bak geline
daha evlenmeden size cephe bacım
naparsa o kadar da değeri olur
siz elinizden geleni yapıyosunuz anladığım kadarıyla gerisi ona kalmış boşverin

ben de şimdi hiç arayıp sormuyorum abimin cebini arayıp onunla konuşuyorum ama gelinin cep nmarası bile kayıtlı değil bende. madem görüşmek istemiyor ben de üzerine gitmem ama eminim şimdi de beni arayıp sormuyor diye ben kötüyümdür.Aman mrun değil. Abim mutluysa bana o yeter.

ben görümcelerimden çok memnunum arkadaş gibiyizdir çok severler beni bende onları
ayrıca görümceyimde valla gelinimizle iyi anlaşıyoruz çok seviyorum kendisini çok agır ve hanım bi kız valla saygılı

bende bi görümceyi gelinimizlede kardeş gibiyizdir ama bi arkadaş demiş ya gelin görümce olayı deil kişilik bozukluğu die bütün görümcelere yüklememk lazım ben gelinimizle çok iyiyim ama bende bi görümce war allaaaaaaaaaaaaaaaaah ewlere şenlik tam bi arızadır kendisi

ahh ahh yoksa benim yengemimi anlatıyonn ahh canım bizimki 8 senelik ilk öyle başladı surat falan şimdi azıttı iyice artık annemin elini bile öpmüyoo kapının ağzında oturup gidiyo zaten ona gittiğimiz yok bayramda bile o gelip hazır yiyince bile laf sokuyoo ahlaksızz yazsamm burası yetmez terbiyesizliklerine

bizde gelinimizle altlı üstlü oturuyoruz 2.5 yıllık evliler şimdiye kadar hiç bir sorunmuz sıkıntımız olmadı çok şükürçok saygılıdır.bebeğimiz olmadan önce evdeyse eğer mutlaka gelirdi bize otururduk beraber ama şimdi o kadar sık olmasada gelir yine gündüz olmasada akşamları abimle beraber gelirler.ben her aklıma estiğinde çıkabilirim yukarı bebeğimi görmeden duramıyorum
3 yaş büyük benden yenge kelimesinide sevmem hiç çok soğuk gelir.en başından anlaştık onunla yenge demek içimden gelmiyo ama istiyosan derim diye içinden ne geliyosa onu söle dedi ismiyle hitap ediyorum.ama bu konu onun dışında herkese sorun oldu yenge demezsem ona saygısızlık yapmış olurmuşum.hiç birinide sallamıyorum sonuçta ikimizin arasında onun açısından bi sorun yok.allah bozmasın aramızı hiç bi zaman

arkadaslar beni en sonunda gorumcem ve kayinvalidem sozlumden ayirdi..tam 1 ay oldu cok kotuyum..insanlar neden bukadar vicdansiz merhametsiz kiskanc ve fesat olabiliyorlar anlamiyorum. Dusununki ben bu insanlari hergun hal hatir sormak icin ariyordum, pervane gibi etraflarinda donuyordum sirf sevdigim insanin hatrina..hadi beni sevmemis olabilirler..insanlik hali..neden kendi evlatlarinin mutsuzlugunu dusunebiliyorlar..neden onu benden ayirabilmek icin doldurusa getiriyorlar baski kuruyorlar... Benimde bir yengem var..ve benim annemin babamin gelinlerine nasil davrandiklarini gordukce cildirasim geliyor artik ya. benim yengem abimle 11 sene evli ve bir kere ozur dilemis degil ailemden onca hatalar yapilmasina ragmen. Sirf gencler mutlu olsunlar diye ailem sesini acmiyor..ve ben bile cogu zaman aileme karsi yengemi koruyorum. Ama nedense bende hic oyle olmadi..1 gun kayinvalidemi aramasam bu kiz bisi istemiyor deniliyordu sozlume..anlam veremiyorm arkadaslar..hic anlam veremiyorum...sanki beni bezdirmek icin yapilan bir oyun gibi

ben de 2 yıl önce görümce oldum :lepi: ama ondan önce abimle yengem 8 yıldır sevgili oldukları için ep bize gelir giderdi arkadaş gibiyiz aramızda iki yaş var zaten. herşey şimdilik süper gidiyo Allah bozmasın. çok tatlı ve sıcakkanlı bi insan tanışan herkes çok seviyor. hatta abimin pabucu dama atıldı bazen onlara kalmaya çağırdığında abimi uyutup dedikodu yapıyorz mutfakta

bende görümceyim 10 yıllık :) iki gelinimiz var bal kaymak aramız :) tasvip etmediğim hareketleri-sözleri oluyor bazen ama müdahale etmem hiç..evli barklı kadınlar başlarında kocaları varken bana düşmez diye düşünürüm..aramız çok iyi fakat sadece ben iyi davrandığım için değil gelinlerimizde çok iyiler...genelde nerede nasıl davranacaklarını bilirler.
bende gelinim ve görümcelerim var benim kadar iyi olmasalarda :)

bende görümceyim.gelinimiz iyiydi taaa evleninceye kadar.ama evlendikten sonra ki hallerini anlatayım.yorumu siz yapın.evlenirken bütün eşyaları bize aldırttılar takılan altınları saymıyorum bile.(oralarda adetmiş)önce bize abla değilde ismimizle hitap etmeye başladı.(aramızda 13 yaş var).samimiyettenmiş kardeşime öyle söylemiş.ilk günden itibaren evinde hiç yemek yapmadı.annem yaptı akşam eşiyle çıktı yukarı yemeğini yedi ve bulaşıkları bile yıkamadan kardeşimin yorgunluğunu bahane edip evine indi.bebeği oldu bebek bakmaya gelenlere surat yaptı.benim yanımda anneme laf söyledi: anan benden habersiz misafir niye kabul ediyo diye.bebek bakmaya gelenlere git diyemezdikya.daha bir sürü saygısızlık.bunları hep görmezden geldik annemler hala uzaktan gelin geldi ailesini aratmayalım idare edelim anlayışındalar.ama benim için bardağı taşıran son bi hareketi oldu ki artık konuşmuyorum.bayramdan önceki gün arife günü alışverişe gideceklerdi arkadaşlarıyla kardeşim abla sende gel dedi önce gitmek istemedim sonra gittik neyse ben o gün oruçluydum.akşama kadar gezdiler alışveriş yaptılar akşamda bi alışveriş merkezine gittik oruç açmak için .daha sonra babama bayramlık için ayakkabı almak istedim .yemekten sonra onlara siz gezin biz 5 dk.kardeşimle 1.kata inelim dedik.tam 20 dk. sonra döndüğümüzde kardeşimi arkadaşlarının yanında dövüyodu neredeyse alışveriş merkezinde bi bağırışı varki sormayın sen nerdesin sen kimle nereye gittin(sanki bilmiyo benle gittiğini)bende ne oldu diye soruyorum bana zaten cevap yok.öyle kırıldım ki.onu hiç kırmadım her türlü saygısızlığına rağmen ama arkadaşlarının yanında beni ve kardeşimi küçük düşürmesi çok ağırıma gitti.mesafemi koydum.keşke böyle olmasaydı.saygısızlığa tahammül edemiyorum.

dışarda kocasını helede görümcesinin yanında dövenide hiç görmedim pes yani canım darılma ama kardeşin oyuncağı olmuş karısının bu ne erkek mi? çocuğumu bi lafla ağzını kapatamadımı karısının çok ayıp sen sen ol hiç yüz verme muhatap dahi olma kardeşini ara sor onu gıcıık et hatta kardeşinle buluşun gizli gizli deli olsun :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…