Kizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.
Ya simdi tamam son cumlede haklisin. Kadin yorgun. Iki tarafinda bunu dusunmesi lazim. Ama ilk cumle dogru degil bence. Ortadaki cocuklar torunlari. Biri kizinin biri oglunun cocuklari. Kimin biraktigi farkeder mi ki? Sonucta hepsi torun yani.Aradaki fark su gorumcenin oz annesi sizin de kayinvalideniz. Ayrica kadin yorgunmus bunu gorumceniz soylemeden sizin dusunmeniz gerekmez miydi?
Görümcen senin çocugunla kendi çocugu yan yana gelsin istemiyoKizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.
Kendi öz annesini düşünmeyen görümce haklı, konu sahibi mi haksız? Madem yorgun olduğunu biliyordu kendi de bırakmasaydı çocuğunu. Geline geldi mi yorgun, kızına geldi mi cevval oluyorsa kaynanan, acıma konu sahibi her fırsatta bırak çocuğunu. Torunsa o da torun. Evlat ayırmasınlar.Aradaki fark su gorumcenin oz annesi sizin de kayinvalideniz. Ayrica kadin yorgunmus bunu gorumceniz soylemeden sizin dusunmeniz gerekmez miydi?
Ya simdi tamam son cumlede haklisin. Kadin yorgun. Iki tarafinda bunu dusunmesi lazim. Ama ilk cumle dogru degil bence. Ortadaki cocuklar torunlari. Biri kizinin biri oglunun cocuklari. Kimin biraktigi farkeder mi ki? Sonucta hepsi torun yani.
Bende gorumceyim ama ona yapma dediğim şeyi kendim asla yapmam.Kizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.
Kendi öz annesini düşünmeyen görümce haklı, konu sahibi mi haksız? Madem yorgun olduğunu biliyordu kendi de bırakmasaydı çocuğunu. Geline geldi mi yorgun, kızına geldi mi cevval oluyorsa kaynanan, acıma konu sahibi her fırsatta bırak çocuğunu. Torunsa o da torun. Evlat ayırmasınlar.
Ben niye yapayım görümcenin avukatlığını, sizin maşallahınız var bu konuda. Benim yazdığım size dokunmuş belli ki sinirle cevap vermişsiniz.Yazdigimi iyi okursan eger o hakli bu haksiz gibi bir cumle kurmadim isin gercegini soyledim. Ne olursa olsun biz geliniz dogru mu? Insanlar yuz verince astarini isteyemeyiz, ayni sekilde bizden isterlerse orda bir dur deriz. Yok kendi birakmasaydi falan gorumcenin avukatligini yapma bana cunku ben tarafli bir yorum yapmadim herkesin oz annesine nazi gecer ama kayinvalideye herkesin nazi gecmez. Ben annemden bir sey isterken dusunmem mesela ama kayinvalidemden isteyeceksem dusunurum. Ha sen boyle degilsindir ne mutlu sana.
Ben niye yapayım görümcenin avukatlığını, sizin maşallahınız var bu konuda. Benim yazdığım size dokunmuş belli ki sinirle cevap vermişsiniz.
Ama size nasihatim olsun karşıdan bakınca iki yüzlü gözüküyorsunuz, siz her ne kadar benim anneme nazım geçer diye yumuşatsanız da.
Son olarak evet ben böyle değilim. Teşekkür ederim. Annem yorgunsa nazla niyazla ısrarla bir iş yaptırmam ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?