Gorumceler ve herseye karismalari

Görümcenizin kayınvalidenizin ağzıyla konuşmadığından eminseniz sorununuzu görümcenizle halletmeliydiniz. Kimi kime şikayet ediyorsunuz ki? Bariz bir şekilde haklı olmadığınız sürece kayınvalidenizin sizin tarafınızı tutmayacağı ortada.

İstenmeyen yere mecbur olmadıkça bırakmayın zaten, bosverin.
Böyle dendikten sonra yalvarsalar içim rahat etmez benim.

Görümce böyle bir şey deyince sen bir şey demedin mi dilini yutmuş gibi kaldın mı öyle? Annem bırakabileceğimi söyledi bu bizim aramızdaki bir konu diyemedin mi? İşten gelen kadına çocuk bırakılmasını doğru bulmuyorum ama bu görümceyi ilgilendirmez hele ki kendisi de bırakıyorken

Kizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.

Tam çakal annesi yorulmasın hesabina kendi çıkarını gözetmiş sizi yemiş. Keske onu dinlenmeseydiniz bir dahakine asla sözlerine tenezzül edip cevap dahi vermeyin. Neye karar verdiyseniz onu yapın

Back
X