- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
Oglunuda Allah kahretsin o zamanBiri kendi kızının çocuğu diğeri gelinin çocuğu. Çok fark var arada.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglunuda Allah kahretsin o zamanBiri kendi kızının çocuğu diğeri gelinin çocuğu. Çok fark var arada.
Onu söyleyen yalan söylüyorO zaman bana dmesinler boşuna sen de benim kızımsin
Şaka gibiBen gorumcem söyledim bana birakmcam seni baş basa bırakıyorum diyor neyle baş başa birakiyorsa vicdanla herhalde sonra kaynanam beni aradı kizim çocuğunu birakck diyince sinirlendim bana böyle diyio kendi nasıl bırakabiliyor dedim oda bana sen çok bilmissin ne var bakiyorsam kendi birakmicakri ben zorladim bıraksın die ne nankorsun senin çocuklara da bakıyorum onun çocuğuna bakmam mi sorun oldu olay bana döndü uani5
Ben gorumcem söyledim bana birakmcam seni baş basa bırakıyorum diyor neyle baş başa birakiyorsa vicdanla herhalde sonra kaynanam beni aradı kizim çocuğunu birakck diyince sinirlendim bana böyle diyio kendi nasıl bırakabiliyor dedim oda bana sen çok bilmissin ne var bakiyorsam kendi birakmicakri ben zorladim bıraksın die ne nankorsun senin çocuklara da bakıyorum onun çocuğuna bakmam mi sorun oldu olay bana döndü uani5
4 tane görümcenize varsa siz e en büyük yardımları işlerinize karışamamak olurOda olabilir artık çok fazla ilgilenmiyorum 4 gorumcem var hepsi ile ayrı ayrı uğraşıyorum artık tahammulum kalmadı
iyide torunlar öz çocuklarinin torunuAradaki fark su gorumcenin oz annesi sizin de kayinvalideniz. Ayrica kadin yorgunmus bunu gorumceniz soylemeden sizin dusunmeniz gerekmez miydi?
Kayınvalide yorgunsa neden görümce kendi çocuğunu bırakıyor bu bir. İkincisi o onun öz kızı diğeri gelini olabilir , gelin de ben yatim bana bak demiyor. Biri oğlunun , biri kızının olan özzz torunlarına bakacak.Aradaki fark su gorumcenin oz annesi sizin de kayinvalideniz. Ayrica kadin yorgunmus bunu gorumceniz soylemeden sizin dusunmeniz gerekmez miydi?
Kayınvalideler oğullarını sevmedikleri için ben öyle düşünüyorum sevmiyorlar, ondan doğan çocukları + geline de değer vermiyorlar. Kızlarına değer verdikleri için onların kocaları da evlatlarıda baş üstünde taşınır. Bizim yüzümüze bakılmaz, kızları vefalı kızım olur. Bu sebeptendir ki çocuklarımızı istemezler. Benimkileri istemediler mesela. Ama sen kızısın bakar, o gelini bakmaz düşüncesi ne kadar yanlış ikisi de torun. Allah ıslah etsin böyle insanları.Yazdigimi iyi okursan eger o hakli bu haksiz gibi bir cumle kurmadim isin gercegini soyledim. Ne olursa olsun biz geliniz dogru mu? Insanlar yuz verince astarini isteyemeyiz, ayni sekilde bizden isterlerse orda bir dur deriz. Yok kendi birakmasaydi falan gorumcenin avukatligini yapma bana cunku ben tarafli bir yorum yapmadim herkesin oz annesine nazi gecer ama kayinvalideye herkesin nazi gecmez. Ben annemden bir sey isterken dusunmem mesela ama kayinvalidemden isteyeceksem dusunurum. Ha sen boyle degilsindir ne mutlu sana.
Birdaha görümcenin lafıyla iş yapma demek oluyor bu durum. kayınvalidenin ağzından duy , onunla konuş. Görümcene keşke söyleseydin anneciğin yorgun değilmiydi neden çocuk bıraktın ? Ama ona da verecek cevapları mutlaka vardır.Gene kötü ben oldum zaten o yüzden konuyu kapattım
Doğru gelinin çocuğu , gelin babasının evinden getirdi.Biri kendi kızının çocuğu diğeri gelinin çocuğu. Çok fark var arada.
Vallaha bende annemın yorulmasını istemem.Kendının bırakmadı etik olmamış çocuklarını ama sen el kızısın onun annesi.Kadın hem calışıo hemde çocuklarınızı bırakıosunuz.Bence bunu sizin düşünmeniz gerek.Haklılarda bence arada olur yılda 1 2 olur ama sureklı olmamalı.Bunu gorumcenız sıze soledıgıne gore her fırsatta yaptınız demekki.Benım anneminde yorulmamasını ısterım.Kizlar bugün kaynanama çocuklarımı bırakıp kardeşlerimle dışarı cikcatim ama gorumcem bana annesine cocuklari bırakmamam gerektiğini ve yanimda götürmem gerektigini soyledi. Cunku annesi işten gelecek ve bu hafta bayramn oldugu icin çok yoruldu. Sorun su ki bugün kendisi denize gitti ve çocuğu kaynanama bıraktı. Bana bırakma deyip ertesi günü kendisi bırakmasi ve bunu 2. Kez yapmasi zoruma gitti.