Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

ben küçüküm, sustum :çok üzgünüm:

ne alakası var ,ben iyilikle söylense kimse kalkıp kötü birşey söylemez bu kadar diyorum.Beni çok seven canım arkadaşlarım var bir hatam olursa tabiki söylerler ,ama nerde görülmüş samimi olmadığın biririn bitir bu işi,seni kullanıp atar denildiğinde bunu sakinlikle karşılayacağı. Ben 29 yaşındayım ,18-19 yaşında ki kız gelse ve beni soğuk sevimsiz bulan bir kızsa üstüne üstlük tabiki karışmamasını isterim.Ona mı kaldı derim .

ha bu arada görümce evde kaldığı sürede evin ihtiyaçlarını biraz olsun karşılıyorsa o zaman bu da ona salak aptal deme hakkını veriri dimi

aman kadın o evde kaldığınına kalacağına pişman olmuştur . Üniversite mezunu yaşını başını almış iyi bir yerde de çalışıyor,ama evinde kaldı diye her laf söylenebilir tabii

Diyelim ki always arkadaşımız çoook ağır şeyler söyledi görümcesine. Haddini aştı. E görümce de ağzına geleni saymış, fincanlar havada uçuşmuş. Şimdi üniversite mezunu, yaşını başını almış bir kadının yapacağı hareket bu mudur?

Madem kendinden genç ve tecrübesiz gördü, haddini aştığını düşündü, ben daha iyi bilirim, koskocaman kadınım dedi, o zaman neden aynı seviyeye düşüyor? Gösterseydi ya olgunluğunu o anda, medeni bi şekilde verseydi madem cevabını sonradan arayıp iftira atacağım demeler, kırıp dökmeler.

Hani olgunluk, yaşını başını almışlık?
Ben göremedim açıkçası.

bu konuda soğuk ve sevimsiz olan görümce konu sahibi değil..zaten konu sahibini diğerlerinden ayırdığı için kendinin evinde kalıyormuş,daha rahat ediyormuş

çok ayıp ne demek yaranız mı var

o konuda kesinlikle hak veriyorum ,tabiki o aramaları ,iftiraları vs tasvip etmiyorum

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

örnek yanlış maalesef. 18yaş henüz çok küçük bir yaş.
ama konu sahibi 27 yaşında ve evli. görümcede 36 yaşında. yani her ikiside olgun yaştalar .
ayrıca samimiyet nasıl olur sizce ,onu anlamadım ben.
bir evde haftanın 3 günü kalacak,yiyip içecek,kıyafetlerini giyecek,her türlü hizmetini yaptıracak.eee bu samimiyet değilmi?
siz samimi olmadığınız birinin kıyafetlerini, giyer misiniz.?:
samimiymiş işte. daha ne olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
görümce çok parası varsa gitsin ev tutsun kendine baksanıza eve gelirken yigenine bi çikolata almayı çok görüyor yiyo içiyor sonrada ufak bi akıl vermede fincanlar havaya ..öylemi...evinde agırlayabildigine yatıp kalktıgına göre gelin samimi görmüş akıl vermiş ne var bunda evet biri benim evimde yaşıyorsa benimde ona her lafı söylemeye hakkım var ...eminim zıddını yazanlarda aynını düşünüyodur...

benim evimde yiyip,içeçek ,otel gibi kullanacak,sonra bana hakaret edicek heeee
ben o 36 yaşına gelmiş ,ama akıllanamaamış görümcenin aklını başına getiririm..

ne kadar densizce,aynı evde yaşıyorsunuz,kucak açıyorsunuz,hiç mi,bir içtenlik yok aranızda,hiç mi 2 kadın paylaşımı yok ...
(giyim kozmetik dışında)
bu da ilginç..
yada görümce ''bekart''lığı sorun halinde geziniyor...
karışmasın evlensin o zaman da muradına ersin...
allah sabır versin bolca...

buse zeynep kullanıcısından alıntı
ne alakası var ,ben iyilikle söylense kimse kalkıp kötü birşey söylemez bu kadar diyorum.Beni çok seven canım arkadaşlarım var bir hatam olursa tabiki söylerler ,ama nerde görülmüş samimi olmadığın biririn bitir bu işi,seni kullanıp atar denildiğinde bunu sakinlikle karşılayacağı. Ben 29 yaşındayım ,18-19 yaşında ki kız gelse ve beni soğuk sevimsiz bulan bir kızsa üstüne üstlük tabiki karışmamasını isterim.Ona mı kaldı derim
.

kimse kimseye ben seni soğuk ve sevimsiz buluyorum demez.bu kolay söylenecek bir şey değildir.zaten bunu bilen bir insanda ,o kişinin einde kalmaz

bari sen yapma...Yorumlarından hiçte öyle bu çocuk seni kullanıp atar bitir bu işi diyecek birini iyi karşılayacağını düşünmemiştim. Dediğim gibi kaldığına kalacağına yemek yediğine pişman olmuştur. Hatayı orda yapmış zaten

Yok canim o zaman samimimiyiz....evinde yerim icerim, giyinirim, seni hizmetcim gibi kullanirim, ama ne zaman iliskim hakkinda yorum yaparsin kusura bakma nerden buluyorsun o samimiyeti derim....:hulya:

Ya aslinda olay cok basit.

Dogru söyleyeni dokuz köyden kovarlar....demekki görümcede biliyor iliskisinin eksilerini,,,gelinde bunlari söyleyince cuk diye oturdu tabi.

Tamam hadi isine gelmedi...bu ona yinede aptal gerizekali pislik kadin deme hakkini veriyorsa o zaman konu sahibinin eside bu laflara karsilik sinirlerine hakim olamamakta hakli....

pişman olduğunu hiç sanmıyorum, "bende iftira atarım" diyen olgun!! biri pişman olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…