- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi always_you
-
Bu yaş mantığına göre de buyurun tam 38 yaşındayım.Bu durumda benden küçük hiç kimse benim fikirlerime bir eleştiri getirmesin lütfen, koskocaman kadınım ne de olsa, bilirim ben, saygı gösterin ve susun rica ediyorum.
Bu mudur yani?!
ya siz birisine bişi söylerken yada size söylendiğinde böyle mi düşünüyorsunuz..birisi birisine bişi söylediğinde ,illa ki benim dediğimi yapacak diye beklemez..sadece fikrini söyler,yol gösterir ,karşı taraf ama yapar ama yapmaz
ayrıca düzgün bir şekilde kesin olarak söylenip söylenmediğini biz bilemeyiz..biz sadece düzgün söylendiğini varsayıyoruz..böyle bir olayda ne kadar çirkin söylenebilinirki..hem o gün sevgilisi ile arasında olumsuz bişi olmadıüını nereden biliyorsunuz?belki kavga etti ,yengesine patladı..yada başka şeye kafası bozuktu ,arkadaşa patladı..belki de dost acı söyler ya ,arkadaşın dedikleri doğru idi ama bunu kendine yediremedi...sizin dediğnizde doğru olabilir ama nedense siz ,hep ,kimse kimseye bişi söylemesini savunuyorsunuz..yarın öbür gün sizinde bir hatanız olduğunda ,birisi size bişi demediğinde ,neden söylemediniz dersiniz..
aman kadın o evde kaldığınına kalacağına pişman olmuştur . Üniversite mezunu yaşını başını almış iyi bir yerde de çalışıyor,ama evinde kaldı diye her laf söylenebilir tabii
ne alakası var ,ben iyilikle söylense kimse kalkıp kötü birşey söylemez bu kadar diyorum.Beni çok seven canım arkadaşlarım var bir hatam olursa tabiki söylerler ,ama nerde görülmüş samimi olmadığın biririn bitir bu işi,seni kullanıp atar denildiğinde bunu sakinlikle karşılayacağı. Ben 29 yaşındayım ,18-19 yaşında ki kız gelse ve beni soğuk sevimsiz bulan bir kızsa üstüne üstlük tabiki karışmamasını isterim.Ona mı kaldı derim .
sizde inatla ,evinde kaldı diye her laf söylenirde ısrarlısınız..ne alakası var ya
yaranız mı var yoksa
madem üniv mezunu,yaşını başını almış ,kimsenin kahrını çekmesi idi de gidip kendine ev tutsaydı..ee malum kendisi 36 yaşında herşeyi biliyor ya ,ben bu evde kalıyorum kesin bana karışırlarıda bilir yani bilmesi lazım
bu konuda soğuk ve sevimsiz olan görümce konu sahibi değil..zaten konu sahibini diğerlerinden ayırdığı için kendinin evinde kalıyormuş,daha rahat ediyormuş
Diyelim ki always arkadaşımız çoook ağır şeyler söyledi görümcesine. Haddini aştı. E görümce de ağzına geleni saymış, fincanlar havada uçuşmuş. Şimdi üniversite mezunu, yaşını başını almış bir kadının yapacağı hareket bu mudur?
Madem kendinden genç ve tecrübesiz gördü, haddini aştığını düşündü, ben daha iyi bilirim, koskocaman kadınım dedi, o zaman neden aynı seviyeye düşüyor? Gösterseydi ya olgunluğunu o anda, medeni bi şekilde verseydi madem cevabını sonradan arayıp iftira atacağım demeler, kırıp dökmeler.
Hani olgunluk, yaşını başını almışlık?
Ben göremedim açıkçası.
"36 yaşındaki kocaman kadının hayatı hakkında yorum yapamazsın" diyen arkadaşların birçoğu eminim konuyu açan arkadaştan küçüktür. demekki neymiş? o durumda kendince bir yanlış görüyor isen ve konu geçiyorsa fikir söylenebiliniyormuş.
işine gelince gelinimiz, işimi yapacak, evini kullancak ama fikir vermeye kalktığında "ne hakla,sen küçüksün, aptal" olacak yok ya....
madem görümcemiz o kadar yüce gönüllü bir arkadaş, "ablacım, gerçekten şöyle iyi yönleri var" diyebilirdi. siz arkadaşının eşinin yaptığı fiziksel şiddete taktınız ama görümcenin yaptığı da sözlü şiddet. bence ikisi arasında hiç ama hiçbir fark yok...
ha bu arada görümce evde kaldığı sürede evin ihtiyaçlarını biraz olsun karşılıyorsa o zaman bu da ona salak aptal deme hakkını veriri dimi[/QUOT
anlattıklarımı yanlış anlıyorsunuz galiba ,ben öyle olmamalı diyorum siz zıttını yazmışım gibi cevap veriyorsunuz
bende görümceyi dedim zaten
soğuk diyede can düşmanı mı
ne alakası var ,ben iyilikle söylense kimse kalkıp kötü birşey söylemez bu kadar diyorum.Beni çok seven canım arkadaşlarım var bir hatam olursa tabiki söylerler ,ama nerde görülmüş samimi olmadığın biririn bitir bu işi,seni kullanıp atar denildiğinde bunu sakinlikle karşılayacağı. Ben 29 yaşındayım ,18-19 yaşında ki kız gelse ve beni soğuk sevimsiz bulan bir kızsa üstüne üstlük tabiki karışmamasını isterim.Ona mı kaldı derim .
örnek yanlış maalesef. 18yaş henüz çok küçük bir yaş.
ama konu sahibi 27 yaşında ve evli. görümcede 36 yaşında. yani her ikiside olgun,yaştalar .
ayrıca samimiyet nasıl olur sizce ,onu anlamadım ben.
bir evde haftanın 3 günü kalacak,yiyip içecek,kıyafetlerini giyecek,her türlü hizmetini yaptıracak.eee bu samimyet değilmi
siz samimi olmadığınız birinin kıyafetlerini, giyer misiniz.?:
samimiymiş işte. daha ne olsun.
örnek yanlış maalesef. 18yaş henüz çok küçük bir yaş.
ama konu sahibi 27 yaşında ve evli. görümcede 36 yaşında. yani her ikiside olgun yaştalar .
ayrıca samimiyet nasıl olur sizce ,onu anlamadım ben.
bir evde haftanın 3 günü kalacak,yiyip içecek,kıyafetlerini giyecek,her türlü hizmetini yaptıracak.eee bu samimiyet değilmi?
siz samimi olmadığınız birinin kıyafetlerini, giyer misiniz.?:
samimiymiş işte. daha ne olsun.
bari sen yapma...Yorumlarından hiçte öyle bu çocuk seni kullanıp atar bitir bu işi diyecek birini iyi karşılayacağını düşünmemiştim. Dediğim gibi kaldığına kalacağına yemek yediğine pişman olmuştur. Hatayı orda yapmış zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?