- Konu Sahibi always_you
-
peki sunu sorabilirmiyim bende,sadece merak ettim, neden o kisinin görümcenize zarar getirecegini düsünüyordunuz, sadece yas farkindan dolayimi yoksa baska seylermi var, yani elle tutulur birsey yoksa sizde hicbirsey yokken böyle bir yorum yaptiysaniz o yüzden parlammis olabilir. ben görümceniz iyi yapmis demiyorum yalnis anlamyin, gerizekali, aptal gibi kelimeler kullanmasi yalnis ama sizin üslübunuzda bana dogru gelmedi. yani söyle söyliyebilirdin, abla sen bu adami iyice tanidigindan eminsin degilmi annenler biraz tedirginlerde bu konuda gibi seyler söyleyebilirdin ama sen dogrudan görüsme onunla sana zarar gelir ondan kullanir seni gibi kellimeler etmissiniz. neden bukadar eminsinizki bundan.
bu zamandada kimseye bişi denmiyor
kimse burnunda kıl aldırmıyor
herkes ben bilirim havasında
herkesin aklı maalesef her zaman kendine yetmiyor
pardon ama 15 yaşında kız mı bu ,burnundan kıl aldırmamakla ,havalarla ,falan ne alakası var , herkes istediği insanla istedği şekilde konuşmamalı ,haddini bilmeli,herşeyin bir yolu yordamı var.Anası babası değil arkadaşı değil, onun üzerine vazife değil ki, ne demek seni kullanır atar . Öyle paldır küldür konuşup 36 yaşında ki kadına ders verilmeye çalışılınırsa sonucuda böyle oluyor işte.Annesi demiş ve belki başkalarına da dedirtti ,e kadın da yeter artık der ,çocuk mu bu. Birbirlerini sevmiyorlar sanırım, anlamıştır kendi isteğiyle konuşmadığını,iyi niyetle yaklaşıldığını bilse üsturuplu bi şekilde konuşulsa kimse de kalkıp ortalığı yıkmaz.Benden 10 yaş küçük ,birşeyimi paylaşmadığım insan kalkıp bana 36 yaşında, bıdı bıdı konuşup bitireceksin ilişkini dicek,oldu!
pardon ama 15 yaşında kız mı bu ,burnundan kıl aldırmamakla ,havalarla ,falan ne alakası var , herkes istediği insanla istedği şekilde konuşmamalı ,haddini bilmeli,herşeyin bir yolu yordamı var.Anası babası değil arkadaşı değil, onun üzerine vazife değil ki, ne demek seni kullanır atar . Öyle paldır küldür konuşup 36 yaşında ki kadına ders verilmeye çalışılınırsa sonucuda böyle oluyor işte.Annesi demiş ve belki başkalarına da dedirtti ,e kadın da yeter artık der ,çocuk mu bu. Birbirlerini sevmiyorlar sanırım, anlamıştır kendi isteğiyle konuşmadığını,iyi niyetle yaklaşıldığını bilse üsturuplu bi şekilde konuşulsa kimse de kalkıp ortalığı yıkmaz.Benden 10 yaş küçük ,birşeyimi paylaşmadığım insan kalkıp bana 36 yaşında, bıdı bıdı konuşup bitireceksin ilişkini dicek,oldu!
Pardon affiniza siginarak....Neden diyemez?
Arkanizdan pislignizi toplayan, önünüze sofranizi koyan, özel esyalarini sizinle paylasan, size mecbur olmadigi halde hizmet eden birinin bu kadarcik hatiri yokmu sizin nazarinizda?
36 yasinda olmak herseyi bilmek, kimsenin aklina ihtiyac duymamak demek degildirki!
Öyle paldir küldür diye lafada dalmadiki bu arkadas, bu konuyu konusurken söylemis, yorumlari tam olarak okumadiniz galiba.
hımmm... hizmett etti diye..
özel eşyalarını kullandırdı diye dayak atılmaya hak var yani ...
kullandırmasaydı özel eşyalarını madem yaptı bir iylik
birdaha yapmasaydı açmayaydı evini birdaha toplamasaydı yatağını ..
kocasını olayın ardından göndermenin birde dayak atmasının alemi nee
valla bence ona vazife değildi, o yaştaki bir kadının kendi lafıyla gidip sevgilisinden ayrılmasını beklemiyordu herhalde. O kadar samimiyetleri olsa ve düzgün bi şekilde söylense fincanlar uçuşmazdı ,bunu anlamak için illa orda olmaya gerek yok
aman kadın o evde kaldığınına kalacağına pişman olmuştur . Üniversite mezunu yaşını başını almış iyi bir yerde de çalışıyor,ama evinde kaldı diye her laf söylenebilir tabii
valla bence ona vazife değildi, o yaştaki bir kadının kendi lafıyla gidip sevgilisinden ayrılmasını beklemiyordu herhalde. O kadar samimiyetleri olsa ve düzgün bi şekilde söylense fincanlar uçuşmazdı ,bunu anlamak için illa orda olmaya gerek yok
aman kadın o evde kaldığınına kalacağına pişman olmuştur . Üniversite mezunu yaşını başını almış iyi bir yerde de çalışıyor,ama evinde kaldı diye her laf söylenebilir tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?