Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

Boşver ne yaparsa yapsın, sana ''aptal gerizekalı ''derken düşünecekti..Sakın alttan alma
..

Belki çevreden çok tepki aldığı için bunalmıştı
Sana gücü yetti sana patladı sonuçta kendine etti
Dediğin gibi artık gelemicek
Bundan sonra bence sen karışma derim
Haklıyken haksız duruma düşme

kardeşine söz dinletemedim.illa ben adamla gitçem,sende gel diye tutturdu.
bende yalnız bırakmamak için kardeşine sahip çıktım beraber gittik dersin.
korkma böyle şeylerden.her zaman verecek cevapların olsun.yerimseniben

evde kalmıs görümce ne kadar iyi olabilirki kaydirigubbakcemile3
sene aglama hiç üzülme gerekenden fazla iyi davranmısssınz zaten neyapacakmısta seni rezil edecekmiş acaba uzakdur bu kadından buafıda söyle eşine bilsin bellimi olur üzerine iftira felan atar allah korusun beklenir gözü dönmüş bunun
hiç konusma artık sana bu kelieleri dediği için konusma bunu dile getir özür dilesin senden özür dilemiycegine görede basın rahat evinde huzurca otur
gelmedi aramadı ay arım cagırım büyüklük bende kalsın diye kafanı karıstırma sen değil o haddini bilsin canım

sadece ilk mesajını okudum. ne olursa olsun senin haddine değil 36 yaşında bekar bir kadının sevgilisine laf etmek. iyi de yapmış. hatta kocan gidip kıza vurmakla tam bir terbiyesizlik yapmış. evinizde kalması ayrı bir olay. o konuda en baştan yine sen hatalısın. niye böyle birşeyi kabul ediyorsunki. seni kullanmış ama bu sana onun hayatına karışma hakkı vermez. en başta evine almaycaktın, ne alaka yani..

anahtar yaptırıyomus yüzü bess karıs içeri giriyomus kendi evi gibi yatıp oturup yeyip içip gidiyomus düşün senesırnaşık şey

cheviye katılıyorum sakamı bu..fikrini soylemis adam gibi cevap verebilirdi ben seviyorum kimsenin karısmasını istemiyorum diye 36 yasına gelmis insan olamamıs konusmayı bilmiyo daha ben kocama bırakmazdım ben cakardım bi tane evimi acmısım hizmet ediyorum tavıra bak bide saygısızlık

ne olursa olsun cok haksizsiniz.
size ne 20 yasinda degilki 36 yasinda ve esinizdende buyuk. bence hic karismasaydiniz.
sizin yuzunuzden resmen dayak yemis.
ben olsam bende asla affetmem .
simdi siz buraya konuyu acsaydiniz gorumcem yuzunden esim bana dayak atti diye.
ahlar vahlardik size cok uzulurduk.
bence gorumcenizin cani cok yaniyor dayak ne demek ya.
yok kiskitmismis bunlar siddet icin dayak icin sebep degildir.
esiniz kendisinden buyuge saygisizlik yapmis. oz ablasina el kalkarmi yahu.
nasil bir aile terbiyesi almis.
esiniz ablaniza vuracak kadar cesaretliyse birgun sizede elini kaldirmayacigi ne malum.

uff sinir olurum böle görümcelere aşalamak istemem ama benm durumum iyi olduğu için çekemiyo beni kendinin hiçbişeyi yok ne zaman bi toplum içine çıksak benle uğraşıyor görümcem ve kocası hadi görümcem neyse de kocası sürekli benim kilomu masaya yatırıyo görümce ve enişte katili olursam şaşmayın

o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım senin durumun daha vahimmiş bana bunları yapıyo dövesim geliyo birde hakaret etse neler yapardım kimbilir
ben mesela görümcemle bir araya gelmemeye çalışıyorum yakın oturuyoruz hep yüzsüz gibi o geliyor ben gitmiyorum ve geldğindede hiç yüz vermem
gelip gitmemek en iyi fikir bence..

Yani olay "bekar bir kadının sevgilisine laf etmesi" değil ki burda.

Bu insanlar akraba, özbeöz yengesi, kadın haftada 3 bu evde kalıyor, Allasen bir insanın ilişkisiyle ilgili kim yorum yapar eş, dost, akrabadan başka? sokaktan geçen insanlar mı? Herkes yapar bunu, fikrini söyler, bir yanlış görüyorsa uyarır, gözünü açar öyle değil mi? Ha dinlersin yorumu, sen de medeni insanlar gibi olumlu olumsuz cevabını verirsin biter gider, normali de budur.

nasıl bir yorum bu böyle..ne yani insanlara bir takım gerçekleri söylemek tabi onların iyilikleri için hata mı oluyor? adamın işi gücü yok birde senden küçük dikkat et demekle bence arkadaş hata etmemiş sadece kör kütük aşık olan görümcesinin gözlerini bir nebze olsun açmaya çalışmış.ayrıca konu sahibi arkadaşın küçük olmasının ve görümceninde yaşının 36 olmasının da hiç mi hiç önemi yok..36 yaşında diye kimse bişi söylemeyecekmi yanii..birisi size hayatınızla ilgili yanlışlarınızı söylese sizde böyle şeyler yapacaksınız öyle mi? iyi şeyler dese idi ne güzel olurdu tabi..iyi diyince bişi yok ,kötü olan gerçekleri söyleyince denmedik kalmıyor..
yahu eve gelir kalır neden kalıyor dersiniz ,kalmak istiyor ben istemiyorum dese ,ee neden istemiyorsun dersiniz..

Havlayan köpek ısırmaz canım korkma....kıssasa kıssas...o sana nasıl davranırsa sen de ona oyle davran...zaten sana faydasından çok zarrarı varmış belli ki... boşver gitsn...üzme kendini

:1shok: kullanmış dememiş.senden genç,işi gücü yok.seni kullanıp atmasın da demiş.
gerçi kullanılmayı sevene kimse karışamaz.belki de erkekleri kullanan bir tiptir ne bilelim biz.baksana kendi eve bıraktırmış bi adama.kızı da zorda bırakmış.şimdi de tehtit ediyor arabaya bindin diye.:bbo:
insan görümcesine akıl fikir veremez mi.bu kızın saf niyetli olduğunu ben yazılarından anladım.ben ona güveniyorum.sen tanımadığın için benim adıma korkuyorsun korkma yengecim öyle birşey olmaz deseydi bu kız tamam sen bilirsin derdi.
çok mu zor birine saygılı davranmak.

madem o evde kaliyordu yatagaini vs.. toplamiyordu eebu kadar yakinlik vardi gorumcesine ozel hayatina karisabiliyordu o zaman ee abla yatagini topla tabagini yika demek cok mu zor.
yasla tabiki alakasi var o zaman buyuklerimize anamiza babamiza saygi duymayalim nede olsa 15-20-30 yas problem degilmis ya.
turk orf adet gelenek gorenek buyuklere herzaman saygi vardir. ne olursa olsun.

kardesinin evine gelecek tabi gorumce kalacakda ee geldi kaldi yemek yaptim topladim yikadim vs..
ben simdi onun hayatinada mudehala edebilirim bu mu yani.
empati yapin biraz.

Hayır öyle bir yorumlar yapılıyor ki sanki 36 yaşında olunca her şeyi doğru yapıyorsun artık kimsenin haddine değil sana bir eleştiri getirmek, fikir beyan etmek.

38 yaşındayım halen saçma sapan hatalar yapıyorum ilişkilerimde, yakınlarımdan da çok daha ağır dozlu eleştiriler alıyorum. Valla daha kimseye gerizekalı senin ne haddine demişliğim yok çünkü onlar "herhangi birisi" değil, onlar benim en yakınlarım, asıl yamuk bir durum görüp de susarlarsa, aman haddimize değil koskocam kadın deyip köşelerine çekilirlerse bana göre büyük ayıp ederler. Bu budur yani.

Canım, "müdahale etmek" ayrı bir şey "fikrini beyan etmek" ayrı bir şey.
Burada müdahale falan göremiyorum ben, kız sadece fikrini söylemiş.
Ha ayrıca fikrini beyan etmek saygısızlık da değildir, bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Bende konu sahibinde hata görüyorum...

Bunca iylik yaptigi nankör görümcesini ona aptal gerizekali dediginde sacindan basindan tutup tepe takla disari atmadigi icin....:mymeka:

Ben olsam öyle yapardim ya...neyse....bende piskopatlik var bosverin beni....-tatlicadiarzu-

Kayinvalidesi ondan ricada bulunmasaydi bile laf lafi aciyor, bir sohbet esnasinda görümcesinin ilikisi hakkinda yorum yapamazmi bu kadin? Fikrini söyleyemezmi? Ondan büyük diye, hatalisin diyemezmi?

Hadi diyelim görümce hanim istemiyor bunu....Canim sen karisma lütfen, benim aklim bana yeter, yorum yapmana gerek yok diyemezmi?

Aptal gerizekali demeye hakki varmi?

Yok öyle 3 kurusa 5 köfte kardesim....bence cok güzel oldu....36 yasindan sonra dayak yedi bu ona yeterde artar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…