- Konu Sahibi always_you
-
ya birde şöyle birşey var ,bu kızın işine geliyordu ,işten çıkıp bana gelmek ,ohhh yediği önünde yemediği
arkasında ,annesi bile yapmaz benim yaptıklarımı ,ee boşu boşuna keyfini bozdu ,şimdi gelemiycek
te ,her akşam dünya yol gidecek ,işin tuhafı belli bir saatten sonra burdan kayınvalidemin evine vesait
yok ,genelde mesaiye kaldığında gecenin 11 inde filan gelirdi ,saat 8 den sonra araç bulamaz ,nereye
gidecek çok merak ediyorum ..yani insan bile bile buna katlanmak istermi ,çok kızsa bile geçiştirmeye
çalışırdı düzeni bozulmasın diye ...
bişiyi söylemeden geçemiycem laale..
sizin neyapacağınızı değil arkadaş ne yapmak gerekir diye soruyor..
düzeltilmesi gereken bır sorundan bahsediliyor..
bişiyi söylemeden geçemiycem laale..
kardeşine söz dinletemedim.illa ben adamla gitçem,sende gel diye tutturdu.biraz önce telefon açtı ,
3 yıl önce tatile gitmiştik antalyaya ,gittiğimiz tatil köyü ile havalimanı arası 30 km civarıydı ,giderken
taksi ile gitmiştik 60 tl vermiştik ,dönüşte tekrar vermemek için oradan tanıştığı 1 adam vardı diş
hekimiymiş, ben hiç konuşmamıştım bile ,o da aynı gün havalimanına gidecekmiş ,arabası
varmış ,onunla gidelim ,para vermeyelim dedi ,bende kabul etmedim ,ne yaptı etti ikna etti ,bende dedim
kardeşin duymasın sakın dedim ,tamam kimse bilmeyecek dedi .aramızda dedi ,konu birdaha hiç
açılmamıştı bile ,bugün aramış bunu söyliycem ,üstelik 2 kişiydiler diycem ,bakalım akşama ne hedap
vereceksin kocana demesin mi ,yapacak başka pislik bulamadı ,çünkü hiç bir yalnışım yok bula bula
yıllar öncesinin şeyini bulup birde yalan katarak anlatacakmış ..ne yapim ben şimdi yaa ,ya ararsa
eşimi ..ya söylerse aslı olmayan bu saçma sapan konuyu ..
sana bayılıyorumbişiyi söylemeden geçemiycem laale..
ya birde şöyle birşey var ,bu kızın işine geliyordu ,işten çıkıp bana gelmek ,ohhh yediği önünde yemediği
arkasında ,annesi bile yapmaz benim yaptıklarımı ,ee boşu boşuna keyfini bozdu ,şimdi gelemiycek
te ,her akşam dünya yol gidecek ,işin tuhafı belli bir saatten sonra burdan kayınvalidemin evine vesait
yok ,genelde mesaiye kaldığında gecenin 11 inde filan gelirdi ,saat 8 den sonra araç bulamaz ,nereye
gidecek çok merak ediyorum ..yani insan bile bile buna katlanmak istermi ,çok kızsa bile geçiştirmeye
çalışırdı düzeni bozulmasın diye ...
sadece ilk mesajını okudum. ne olursa olsun senin haddine değil 36 yaşında bekar bir kadının sevgilisine laf etmek. iyi de yapmış. hatta kocan gidip kıza vurmakla tam bir terbiyesizlik yapmış. evinizde kalması ayrı bir olay. o konuda en baştan yine sen hatalısın. niye böyle birşeyi kabul ediyorsunki. seni kullanmış ama bu sana onun hayatına karışma hakkı vermez. en başta evine almaycaktın, ne alaka yani..
sadece ilk mesajını okudum. ne olursa olsun senin haddine değil 36 yaşında bekar bir kadının sevgilisine laf etmek. iyi de yapmış. hatta kocan gidip kıza vurmakla tam bir terbiyesizlik yapmış. evinizde kalması ayrı bir olay. o konuda en baştan yine sen hatalısın. niye böyle birşeyi kabul ediyorsunki. seni kullanmış ama bu sana onun hayatına karışma hakkı vermez. en başta evine almaycaktın, ne alaka yani..
:1shok: kullanmış dememiş.senden genç,işi gücü yok.seni kullanıp atmasın da demiş.sadece ilk mesajını okudum. ne olursa olsun senin haddine değil 36 yaşında bekar bir kadının sevgilisine laf etmek. iyi de yapmış. hatta kocan gidip kıza vurmakla tam bir terbiyesizlik yapmış. evinizde kalması ayrı bir olay. o konuda en baştan yine sen hatalısın. niye böyle birşeyi kabul ediyorsunki. seni kullanmış ama bu sana onun hayatına karışma hakkı vermez. en başta evine almaycaktın, ne alaka yani..
madem o evde kaliyordu yatagaini vs.. toplamiyordu eebu kadar yakinlik vardi gorumcesine ozel hayatina karisabiliyordu o zaman ee abla yatagini topla tabagini yika demek cok mu zor.
yasla tabiki alakasi var o zaman buyuklerimize anamiza babamiza saygi duymayalim nede olsa 15-20-30 yas problem degilmis ya.
turk orf adet gelenek gorenek buyuklere herzaman saygi vardir. ne olursa olsun.
kardesinin evine gelecek tabi gorumce kalacakda ee geldi kaldi yemek yaptim topladim yikadim vs..
ben simdi onun hayatinada mudehala edebilirim bu mu yani.
empati yapin biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?