Görümcem bana "Aptal" dedi, ortalık karıştı :((

ya arkadaşlar sizde bir tuafsınız heee
sen 36 yaşındaki kadına nasıl bunu dersin
sen 36 yaşındaki kadının hayatına nasıl karışırsın
yahu duyanda ,arkdaşında dediği gibi 36-40 yaşına gelen herkesin doğru karar vereceğini sanır
birde bir konuda,birisinin iyiliğini düşünüp ,fikir söylemek ne zamandan beri hayata müdahale oluyor.kadın fikrini söylemiş ..görüşmeyeceksin diye baskı mı kurmuş,telinemi el koymuş,nerede kaldın mı demiş,hesapmı sormuş ki hayatına nasıl karışıyorsun diyorsunuz..
iyi valla yaa bu zamanda da kimseye bişi söylenmiyor,kimsede burnundan kıl aldırmıyor ,sonrada bişi olduğunda yanımda kimse yok ,kimse fikir vermiyor ,fikir sordum söylemediler bende bildiğimi yaptım böyle oldu diye dövünüp duruyor millet
belki de görümce yedirdi paraları,sonrada bu seni kullanıp bırakmasın lafı oluncada sinirlendi olanlar oldu

neden? insanın yaşının büyük olması herşeye objektif bakacağı anlamına mı geliyor? olabilir, küçük ama daha gözü açıktır veya bazı ters gelen şeyler vardır, ya da gerçekten kabak gibi ortada olan terslikler vardır. uyaramaz mı bir kişi (hele hele arkasını toplayan biri olarak)??

medenice aynı evi paylaştığın kişinin fikrini almak veya neyin yanlış olduğunu sormak 36 yaşındaki bir bayanı küçültür mü? yada ona hakaret etme hakkını verir mi?

yatağını toplatıyor,yemeğini yaptırıp hazır sofraya oturuyor ise fikirlerine ve tavsiyelerine de tahammül etmek zorunda...

anasi sozunu geciremiyorsa koskocaman kadina ,
ben karismiyorum anne kendiniz soyleyin diyebilirdi.zaten belliymis gorumcesinin tavirlari ortada o evde kaliyor ama bir tabak kaldirmiyor az cok gorumcesinin karakterini cozmustur.boyle bir telkinde bulundugunda nasil tepki verecek az cok kestirmistir.
yani yaninizdaki insanlari tanirsiniz olcersiniz.tepkilerini duygularini.
"fikrini"nasil beyan etti bunu 100% biliyormuyuz hayir.
demekki gorumcesinin zoruna gidecek cok agir bir laf ettiki gorumce bu kadar tepki verdi hakarete vardirdi olayi.
ben gelin saygisizlik etmis demiyorum. esi kocasi gorumcesinin kardesi olacak adam saygisizmis diyorum.hem vuruyor hem kiskirtti diyor. kendinizi koyun o gorumcenin yerine.kardesiniz gelecek size dayak atacak cunku siz cok sinirlisiniz agir laflar ettiniz ha simdi dayagi hakmi ettiniz yani.
ben asla gorumceyi savunmuyorum iki tarafinda hatalari vardir .
groumce %50 hataliysa % gelin hatali. tabi koca ve kayinvaldede %100 hatali.
bende gorumcemi sevmiyorum nefret ediyorum esimle bana yapmadigi kalmadi oda bekar hatta esime benim icin bu kadini bosa sana yakismiyor diye kac kez soylemistir.
bu onun ayibi esim gidipde vurmadi dayak cok agir birsey cok agir.agzinin payini verdi "ben sevdim aldim mutluyum sana b..k yemek duser dedi kestirip atti.
esinin gitmesini engelleyebilirdi.hersey sakinlesince konusulurdu mesele.

heh ağzını seveyim. tam bunu diyecektim. ben olsam yapar mıydım? hem de nasıl...

hatta sinirimi alamaz k.pederime telefon açar tek tek anlatırdım :umursamaz:

Gülsüm sanırım psikopatlıkta seni geçiyorum :lepi:

bu arada konu sahibi dayak yemis olsaydi gorumce tarafindan simdi kocayida gorumceyide yerden yere vurmustuk.
insan iliskileri zor arkadaslar hemde cok zor.
herkes yasadigini bilir.
ama dayagi hic kimse haketmez.
ben gorumce icin uzuldum.

Öylemi dersin canim? CADIARZU

Vallaha benim nankörlüge hic tahamülüm yoktur , sadece bana yapilana degil cevremde yapilanada....:umursamaz:

Hayir bu gelin kizin bunca iyligi olmasa bile onunla böyle konusma hakkini vermiyor kimse o görümceye....ha ama bir kahvenin kirk yil hatiri var olayini hesaba katarsak, bunca iyligni görmüs, sofrasini yeri geldi esyalarina kadar paylasmis bir insanada isine gelmeyen bir yorum yapti diye böyle hakaret edebilen birini kapimin esiginden sokmam bir daha.

Ayrica ben bir insana yasindan dolayi saygi duymaya coktan vazgectim....yasi önemli degilmis bir insanin yaptiklari ve söyledikleri önemliymis.

Insan vardir 60 yasina gelmis ama hala hayatdan birhaberdir, ve insan vardir yasadiklari onu 20 yasinda bile hayat üniversitesi bitirmis gibi olgun yapar.....

valla bir daha ne telefonunu aç ne de evini...

o şimdi kendi rahatından oldu diye biraz daha senin üstüne gelecektir.. hiç tınma bence...

maziyi açacak gibi olursa da (o diş hekimi olayı) sen de babasına söyle... :)) seni sürekli tehdit edemiyeceğini de bilmesi lazım, eşine vereceğin hesap onu hiç ilgilendirmez..

yaşasın kötülük :)) (her zaman değil sadece gerekli zamanlarda)

ister 36 yaşında olsun ister 66, önce insan olsun...

valla bildiğim güzel bi atasözü var
çok edenin çanağına...... demişler:1closedeyes:
benim gibi çevresindekilere sınır koymayı başaramıyan herkese ölüp geberen sonra da bi güzel kazık yiyen gazi bi ardaş daha:teselli:
güzelim senin yapman gereken şu tehditlerini ve ağzından senin hakkında geçen en küçük kötü söleri dahi eşine anlat
bu herşeyi koz olarak kullanmaya çalışan köşeye sıkışmış bi kedi o
herkesin senin tarafında olması artı bi yönü olayın ama gene de çok kendini kaptırma temkinli ol ne olursa olsun sen gelinsin her an evlatları ağır basabilir
ayrıca bunca olaydan sonra şu lafın çok enteresan
ne demek yani ben ona çok iyi hizmet ediyodum nasıl böyle bişe yaptı nasıl onca yolu gidip gelicek bilmem ne.
yani sen adam olmazsın arkadaşım bu gün arayı kursun herşeyi unutur gene hizmet edersin sen:mymeka:
aklını başına topla.benden sana tavsiye şu
gördüğün kadar değer ver herkese.

hepsine katılsam da şu kırmızılı cümleye çok daha fazla katılıyorum. 36 yaşında kadın voaaaa... kadına bilge dede muamelesi yapılmış burda. ne alakası var. haftanın 3 günü bi yerde kalıp da yatağını toplamaktan aciz insanın neresi 36 yaşında? 15lik liseli olsa belki derim anlarım bu davranışlarını kadının. yok sevgilisine karıştı diye hakaret etmeler falan. aile tarafından hala prenses gibi görülüyor olmalı. dayağı da yine küçük yaşta görüldüğü için yedi herhalde, hoş bu kısımda dayağı hiçbir insanın haketmediğini düşünüyorum ne olursa olsun.

Dayagi niye yedigi belli decemberim.....

lleri gidenen burnuna arkada kalanan sirtina demisler
Kardesi oraya geldiginde, ya kusura bakma, tartistik iste gelinle, böyle olmasini istemezdim diyecegine....pislik karin deyip daha cok zaten sinirli ve üzgün olan bir insani provoke edersen yüzde 90 olacagi budur.:hulya:

Adam oraya ohhh gidipte söyle zevkle güzelce kardesimi döveyim niyetinde gitmediki?

Zaten konu sahibide önceki yorumlarinda belirtigi gibi esinin böyle yapmasini istememis...

Ari kovanina cubu sokup sonra ari beni niye soktu demiceksin....36 yasindaya bilmesi gerekirdi kanimca

ne yazacagımı duşundum cok..
sıldım yazdım ..
buyuk konuşmamak adına..
ılk yapman gereken eşine tehdıt edıldıgın konuyu anlatman..
ve bır daha konuyu acmamacasına kapatman olsun bence..
eşin tarafından acılsa dahı uzulmek uzmek ıstemıyorum der kapatırsın konuyu... ..
kayınvalıdenede hıc nıyetım yoktu anne ama sen rıca edınce konuştum ben dersın...
olsun ne şekılde gorundugumu anlamış oldum dıyede belırtırsın..
gorumcen bır daha aramaya curet ederse...
yaşına yakışanı yapmanı beklerdım yazıklar olsun deyıp kapatırsın telı..
tekrarı olursa aramalarının ...
uuuf yeter be deyıp her defasında kapatırsın telı..
vallaha nazık olmaya calıştım yazılarımda.)

bu kada rşımartmaya önüne kahveler yapmaya hizmetçisi olmaya gerek yokmuş bence ..haftanın 3 günü evime neden alacakmışım gitsin evinde kalsın koskoca kadın benim evim otel mi özelim yok mu bazen iyi olmayacaksınız hata sizde olmuş..muattap olmayın derim artık..

Sen kayınvalidenin önerisiyle, öyle konuşacağına..
Sevgilinmi var, getir tanışalım desen..
Bak nasıl baştacı ediyordu görümce hazretleri seni..

ıyilikten maraz doğar..Ne demekmiş,ayağına kahve vs..
ıyi kazanıyorsa ,kendine ev tutsun işine yakın..
Anası iyi, senle kocan kötü oldunuz ona..
Keşke validenin gazına gelmeseydin..

size bu şekilde diklenmesi doğru olmamış..
ama en başta sizin evinize yerleşmeside doğru değil.madem işi iyi evine uzak araba alsın
görümceniizn yaptığı terbıyesizlik ama eşinizin ne olursa olsun ablasına tokat atmaya hakkı yok!!

ne var ki sizin yaptığınızda ruh hastası mı nedir.36 yaşındaki bir insana yakışır mı bu hareketler laflar.kişilik sıfır.aslına bakarsanız iyi olmuş böyle karaktersiz bir insanı yedirin içirin hizmetçiliğini yapın üstüne mükafatı bu olsun.üzülmeyin yumuşamayın da girip çıkmasın evinize.

Konu sahibi bana gore haksizsiniz size kalmamis sizden neredeyse 10 yas buyuk 36 yasindaki kadina
akil vermek sevgilisi hakkinda konusmak...

Esinize de pes dogrusu...

Konu sahibi bana gore haksizsiniz size kalmamis sizden neredeyse 10 yas buyuk 36 yasindaki kadina
akil vermek sevgilisi hakkinda konusmak...

Esinize de pes dogrusu...

beni haklı görenler olduğu gibi ,yukarıdaki arkadaş gibi haksız görenlerde olmuş ,peki arkadaşım sana soruyorum ,sadece masum bir sözdü benin söylediğim görüşme sana ondan zarar gelir dedim ve karşılığında beklemediğim hakaretler gördüm ,size yapılsa ne yapardınız ,ben burda haklımıyım haksızmıyım diye sormadım ki sadece derdimi paylaştım ,eşime de git onu döv demedim ,siz diğer sayfaları okumadığınız için böyle bir yorum yapma gafletinde bulunmuşsunuz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…