- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Ben öyle mi dedim konuyu iyi okuyun görümcemi seviyorum ve eşimle görumcem tartıştığı zaman hep görümcemi destekliyorum. Benim eşim sorunlu görümcemi düşündüğü falan yokEşin haklı. Bir sen mi varsın onun hayatında ?? Kız kardeşi söz konusu. Adam evlendi diye kız kardeşine olan ilgiyi mi azaltsın
Ne alaka bu anlattıklarınız eşim ailesine kötü davrandığı zaman kızıyorum ona off ben ne diyorum siz ne diyosunuz ya? İnşallah benim durumuma düsersiniz o zaman anlıcaksınız
Kendi kardeşini bile düşünmeyen sorunlu bir esin varsa boşa gitsin mademBen öyle mi dedim konuyu iyi okuyun görümcemi seviyorum ve eşimle görumcem tartıştığı zaman hep görümcemi destekliyorum. Benim eşim sorunlu görümcemi düşündüğü falan yok
Benim de yengem var ben böyle bi durumda olsam abimle yengemin nerdeyse bir sene sonra gideceği tatili kıskanmam. Bence siz kalbinizi yoklayın.Kendi kardeşini bile düşünmeyen sorunlu bir esin varsa boşa gitsin mademhayret bişey önce etrafınızdaki insanlara azıcık saygı duyun . Oda olmadı empati diye birşey var oturup aynı şeyi ben yasasaydim abim yengemle tatil planı yapsaydı napardim diye . Neyse bi çok kişi yazmış ama anlamamakta ısrar etmişsiniz. Bu kadar bencil ve şımarık nasıl olabiliyor insanlar anlamıyorum . Saygı çok önemli herşeyden önce saygi
Tatile şuan gidiyo olsak süreç olduğunu anlarımben üniversiteyi kazandığımda arkadaşımın babası sansasyonel şekilde evi terketmişti. annesi daha yeni doğum yapmıştı. o halde bıraktı gitti. kız benimle aynı üniversiteyi kazandı ve yurtta oda arkadaşımdı. bu olaylardan önce babasıyla arasında çok iyi bir ilişki vardı. ben o üzülmesin diye yaklaşık 2 yıl babam aradığında meşgule düşürdüm dışarı çıktım aradım incinmesin diye. ki bu benim sadece arkadaşım. bu kadın senin akraban olmuş artık. böyle bir durumda eşinin böyle davranmasıda normal geliyor bana. bunun neden sürekli olabileceğini düşündüğünü anlamadım. bu sadece bir süreçtir buna emin ol. söylenenleride bence biraz tersten anlıyorsun olaya sinirli olduğun için.
Ne kadar güzel kalplisin sen öyleben üniversiteyi kazandığımda arkadaşımın babası sansasyonel şekilde evi terketmişti. annesi daha yeni doğum yapmıştı. o halde bıraktı gitti. kız benimle aynı üniversiteyi kazandı ve yurtta oda arkadaşımdı. bu olaylardan önce babasıyla arasında çok iyi bir ilişki vardı. ben o üzülmesin diye yaklaşık 2 yıl babam aradığında meşgule düşürdüm dışarı çıktım aradım incinmesin diye. ki bu benim sadece arkadaşım. bu kadın senin akraban olmuş artık. böyle bir durumda eşinin böyle davranmasıda normal geliyor bana. bunun neden sürekli olabileceğini düşündüğünü anlamadım. bu sadece bir süreçtir buna emin ol. söylenenleride bence biraz tersten anlıyorsun olaya sinirli olduğun için.
çünkü bende kova burcuyumNe kadar güzel kalplisin sen öyle
Super bir davranis. Tebrik ederim.ben üniversiteyi kazandığımda arkadaşımın babası sansasyonel şekilde evi terketmişti. annesi daha yeni doğum yapmıştı. o halde bıraktı gitti. kız benimle aynı üniversiteyi kazandı ve yurtta oda arkadaşımdı. bu olaylardan önce babasıyla arasında çok iyi bir ilişki vardı. ben o üzülmesin diye yaklaşık 2 yıl babam aradığında meşgule düşürdüm dışarı çıktım aradım incinmesin diye. ki bu benim sadece arkadaşım. bu kadın senin akraban olmuş artık. böyle bir durumda eşinin böyle davranmasıda normal geliyor bana. bunun neden sürekli olabileceğini düşündüğünü anlamadım. bu sadece bir süreçtir buna emin ol. söylenenleride bence biraz tersten anlıyorsun olaya sinirli olduğun için.
İnsanlara beddua eden "aynısı başınıza gelirde görürsünüz " diyen bir zavallicik önce kendi taş kesilmiş bencil ruhsuz ve düşüncesiz kalbini bir avucunun içine alıp iyice tercih etsin sonra etrafındaki insanlarla muhatap olsun. İnsanın kalitesi bulunduğu durum her ne olursa olsun verdiği tepkiden belli olur bence ili elini başına koy ve iyice düşün hayatta daha önemli şeyler olduğunu bugün canin yyandiginda saygı bekleyeceğini düşünBenim de yengem var ben böyle bi durumda olsam abimle yengemin nerdeyse bir sene sonra gideceği tatili kıskanmam. Bence siz kalbinizi yoklayın.
:) :)Aynen matmazel,bir.tanıdık ınstaya resim koyup duruyor,kocişimle çay keyfisi,bildiğin çekirdek eşliğindeAltı üstü börek, kocişimle qahvaltı keyfi stili kezban değilse niye özensin böreğe??? Buraya ben de katılıyorum.
Kadın kadının düşmanıdır diye boşuna dememişler. Bende hata ki buralara konu açıyorum dikkatli okumadan yargılıyosunuz. Tekrar söylüyorum ben görümcemi seviyorum ve ona hiç bir şey yansıtmiyorum gidipte ona nispet yapmıyorum. Kayınvalidemle konuşuyorum oda sorduğu için söylüyorum.. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum beni dinleyen anlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?