- 9 Eylül 2018
- 71
- 36
- 88
- 39
Hani sevimliligine köpek yavrusu sincap tavsan falan der anlarımda köpekler bile daha kilolu doguruyo ne demek ya manyak mi ne? 10 kilo doğacak sanıyordu heralde. Deseydin sende taburcu olduktan sonra gidip ilkokula kaydını yaptirmicaz heralde yeni doğan bebegin kaç kilo olmasını bekliyordun diye.
Belki de Allah bu yuzden cocuk vermiyordur bilemeyiz .Yaptığı tamamen yok saymak bir bana değil anne babasına da eşine o kadar saygısız ki insalara ben üzülüyorum o kimseyi takmıyor
Normalde insanları yüzlemem ama bu görümce onu da doğuramayan var çok şükür lafını dibine kadar haketmiş. Ne demek köpek ya?!Ayni sorunu bende yasadim benim gorumceminde cocugu yok ve olmuyomus kayinvalidem soylemisti ben hamileyken ayni sekilde tavirlar basladi herdedigime alinma kendi kendine bana kusmeler ben bisey demedim olabilir belki bende ayni durumda olsaydim boyle yapardim insaniz sonucta ama dogum oldu doktoruma bizzat gidip hastalikli olabilirmi iyice kontrol edin cocuk bana bi degisik geldi demis doktorum soyledi sasirdim hemde bi kac kere gidip sonra bana dediki toplulukda ayyyy bu cok zayif kopek yavrusu gibi bende sinirlendim bu nedemek diye napim kopekler bile daha kilolu cocuk doguruyo bu ne bole dedi bende dedimki Allahima bin sukur bana bunu layik gormus vermis saglikliya bu bana yeter kilo alir sorun degil dedim buarada oglum 3600 dogdu o gunden bu yana tavirliyim konusmuyorum ama ona kalsa sorun bende cocuk dogurmusum ne olmus yani halasiymis o soyleyebilirmis herseye hakki varmis ben cok takintiliymisim tabi anneside onu savunuyo yani takmayin herkes kendince hakli saniyo kendini muhtemelen onunda kendince bi kirginligi vardir onemsememek en iyisi kafan rahat ediyo
Ortanca eltim de çok ah aldı ondan olmuyor bence dedi ki gerçekten çok ah aldı bir tek benden değil diğerlerinden de evlenmeden önce bekarken de çok huzursuzluk yaptı çok ara bozdu biz ah ettik eltimler de bende bu konuda suçlu hissettik bir süre ama hareketleri hiç düzelmedi hala aynıBelki de Allah bu yuzden cocuk vermiyordur bilemeyiz .
Bence hiç konuşmayın sizde onu takmayın kv 'ye söyleyin durumu bilsin yani.
Bide herkesi arayip ya iyide cok zayif ne bilim falan diyomus olmus ama olmus iste diyomus buarada kendisi 50 yasinda yani hani yasi kucuk olsa dicemki olabilir daha neler neler 4 ay oldu bi kere evime gelip cocugu sevmediler lohusayken tatile gittiler kayinvalidem falan arayip bi sormadilar bile nasilsiniz diye esime dedigim gibi ya hani bel kiziyim ama bu onlarin torunu insan sevmezmi ya bide hala diger gorumcem oyle degil bayiliyo oda 35 yasinda onunda cocugu yok ama hic duymadim agzindan bide ben ilk onlarla paylastim ailemden once kan sonucunu alir almaz iyi tamam napalim dediler olabilir normal dediler
Yuh ya işte herkes bir değişikBide herkesi arayip ya iyide cok zayif ne bilim falan diyomus olmus ama olmus iste diyomus buarada kendisi 50 yasinda yani hani yasi kucuk olsa dicemki olabilir daha neler neler 4 ay oldu bi kere evime gelip cocugu sevmediler lohusayken tatile gittiler kayinvalidem falan arayip bi sormadilar bile nasilsiniz diye esime dedigim gibi ya hani bel kiziyim ama bu onlarin torunu insan sevmezmi ya bide hala diger gorumcem oyle degil bayiliyo oda 35 yasinda onunda cocugu yok ama hic duymadim agzindan bide ben ilk onlarla paylastim ailemden once kan sonucunu alir almaz iyi tamam napalim dediler olabilir normal dediler
Cok yedekkur ederim Allahim herkesin evladinin bahtini guzel yapsin ve isteyen herkese en kisa zamanda nasip kismet etsin insallah50 yaşında mi gorumcen? Ne yazık ki bazı insanlar yaş aldıkça olgunlaşmak yerine oldukları zamanda kalıp eski kafalı oluyorlar. Boşver sen onu sende onu takma bir sorunu olur ilgilenme. Gayette normal doğmuş bebegin :) allah ömrünü uzun bahtını güzel yapsın inşallah.
Sen normal dusuniyorsunAynı şeyleri ben de yaşadım ama kimseye tavır yapmadım ilgi beklemiyorum ama sormazsa sormasin normal davransin yanlış düşünüyorum demek ki
Olabilir.Bence saklamanıza bozuldular.
Sizin ki bariz kiskanmis ve nefsine yenik dusup icindekileri kusmus.Ayni sorunu bende yasadim benim gorumceminde cocugu yok ve olmuyomus kayinvalidem soylemisti ben hamileyken ayni sekilde tavirlar basladi herdedigime alinma kendi kendine bana kusmeler ben bisey demedim olabilir belki bende ayni durumda olsaydim boyle yapardim insaniz sonucta ama dogum oldu doktoruma bizzat gidip hastalikli olabilirmi iyice kontrol edin cocuk bana bi degisik geldi demis doktorum soyledi sasirdim hemde bi kac kere gidip sonra bana dediki toplulukda ayyyy bu cok zayif kopek yavrusu gibi bende sinirlendim bu nedemek diye napim kopekler bile daha kilolu cocuk doguruyo bu ne bole dedi bende dedimki Allahima bin sukur bana bunu layik gormus vermis saglikliya bu bana yeter kilo alir sorun degil dedim buarada oglum 3600 dogdu o gunden bu yana tavirliyim konusmuyorum ama ona kalsa sorun bende cocuk dogurmusum ne olmus yani halasiymis o soyleyebilirmis herseye hakki varmis ben cok takintiliymisim tabi anneside onu savunuyo yani takmayin herkes kendince hakli saniyo kendini muhtemelen onunda kendince bi kirginligi vardir onemsememek en iyisi kafan rahat ediyo
O ne biçim cümle ulkece artık çocuğu olmayan insanlara "belki de bu yüzden çocuğu olmuyordur" argümaniyla vurmaktan vazgeçin.Belki de Allah bu yuzden cocuk vermiyordur bilemeyiz .
Bence hiç konuşmayın sizde onu takmayın kv 'ye söyleyin durumu bilsin yani.
Hah aynen öyle normal davransin annesiyle mutfağa girip kapanmasinlar onlar mutfakta oturuyor ben oturma odasında ben yanlarına gidince hanım mutfağı terk ediyor hiç bir adımı kabul etmiyorSen normal dusuniyorsun
Anormallik onda.
Onun hamile kalamamasi senin sucun degil.
Konusmamak neden?
Tabbi ki uzgundur hamile birisini gorunce haklidir kendine gore ..kimse yanlis anlamasin beni.
Ama karsisindaki insana surat yapmak küsmek bence yanlis.
Herzmanaki gibi davransin istiyor konu sahibi.
Beni yaglasin ballasin el ustunde tutsun demiyor ki.
Benim de çocuğum olmuyor şimdi çok mu ah aldımOrtanca eltim de çok ah aldı ondan olmuyor bence dedi ki gerçekten çok ah aldı bir tek benden değil diğerlerinden de evlenmeden önce bekarken de çok huzursuzluk yaptı çok ara bozdu biz ah ettik eltimler de bende bu konuda suçlu hissettik bir süre ama hareketleri hiç düzelmedi hala aynı
Hayır o öyle değil bir yerden çıkar derler ya eltim öyle düşünmüş bende belki dedim estağfurullah biz bilemeyiz tabiki Allah'ım isteyen herkese versin her zaman da bu konu da dua ederim bende yaşadım o duyguyu biliyorumBenim de çocuğum olmuyor şimdi çok mu ah aldım
Çok değişik bir mantık değil mi bende ona şaşırıyorum birinde olan bir başkasında olmuyor onun yaşadığı bir çok şeyi ben yasamiyorum o zaman bende kuseyim tavır yapayımYahu insanın çocuğunun olmaması tabii ki kötü bir şey ama bunu kötü niyete dönüştürmemek kişinin kendi elinde. İleride belki benim de çocuğum olmayabilir ama kardeşimin çocuğu benim kanımdır canımdır. Tavır almak falan hep kıskançlık belirtisi. Kötü niyet yani sonuçta çocuğunun olmamasının suçlusu siz değilsiniz. Yürüyemeyen insanlar da yürüyenlerden nefret etsinler o zaman veya kanser hastaları bütün sağlıklı insanlardan nefret mi etsin?
Bakamıyorum artık işte bende yanlış düşündüğümü sandım hani zaten bayadir görüşmüyoruz başka bişey yaptım da ona darıldı desem ama değil yani bende muhatap olmuyorum artıkSiz neden yuzlerine bakiyosunuz ?
Kanamanizin oldugunu bilmese kiskandi hadi neyse diyecemde dusuk riski olan insana gozununicine bakilir
Buna ragmen neden gidiyosunuz?
Yaptiklari cok ayip . Herkesin cocugu olacak diye kural yok cocuk isteyip olmuyo diyede olanada dusman olunmaz
Uzak durun mutlu gecirin hamileliginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?