Görümcem hamile olduğum mi tavırlı ?

Kıskanmak değil de söylenmemesi sorun olmuş bence. Çocuğunu mu yicem benden niye saklıyor hamileliğini dedi belkide. Çok ince düşünmeden hareket etmek gerekiyor. Onun yeğeni oluyor, duyar duymaz söyleseniz daha iyi olurdu.

Bide herkesi arayip ya iyide cok zayif ne bilim falan diyomus olmus ama olmus iste diyomus buarada kendisi 50 yasinda yani hani yasi kucuk olsa dicemki olabilir daha neler neler 4 ay oldu bi kere evime gelip cocugu sevmediler lohusayken tatile gittiler kayinvalidem falan arayip bi sormadilar bile nasilsiniz diye esime dedigim gibi ya hani bel kiziyim ama bu onlarin torunu insan sevmezmi ya bide hala diger gorumcem oyle degil bayiliyo oda 35 yasinda onunda cocugu yok ama hic duymadim agzindan bide ben ilk onlarla paylastim ailemden once kan sonucunu alir almaz iyi tamam napalim dediler olabilir normal dediler

Yaptığı tamamen yok saymak bir bana değil anne babasına da eşine o kadar saygısız ki insalara ben üzülüyorum o kimseyi takmıyor
Belki de Allah bu yuzden cocuk vermiyordur bilemeyiz .
Bence hiç konuşmayın sizde onu takmayın kv 'ye söyleyin durumu bilsin yani.

Normalde insanları yüzlemem ama bu görümce onu da doğuramayan var çok şükür lafını dibine kadar haketmiş. Ne demek köpek ya?!

Ortanca eltim de çok ah aldı ondan olmuyor bence dedi ki gerçekten çok ah aldı bir tek benden değil diğerlerinden de evlenmeden önce bekarken de çok huzursuzluk yaptı çok ara bozdu biz ah ettik eltimler de bende bu konuda suçlu hissettik bir süre ama hareketleri hiç düzelmedi hala aynı

50 yaşında mi gorumcen? Ne yazık ki bazı insanlar yaş aldıkça olgunlaşmak yerine oldukları zamanda kalıp eski kafalı oluyorlar. Boşver sen onu sende onu takma bir sorunu olur ilgilenme. Gayette normal doğmuş bebegin :) allah ömrünü uzun bahtını güzel yapsın inşallah.

Yuh ya işte herkes bir değişik

Cok yedekkur ederim Allahim herkesin evladinin bahtini guzel yapsin ve isteyen herkese en kisa zamanda nasip kismet etsin insallah

Aynı şeyleri ben de yaşadım ama kimseye tavır yapmadım ilgi beklemiyorum ama sormazsa sormasin normal davransin yanlış düşünüyorum demek ki
Sen normal dusuniyorsun
Anormallik onda.
Onun hamile kalamamasi senin sucun degil.
Konusmamak neden?

Tabbi ki uzgundur hamile birisini gorunce haklidir kendine gore ..kimse yanlis anlamasin beni.

Ama karsisindaki insana surat yapmak küsmek bence yanlis.
Herzmanaki gibi davransin istiyor konu sahibi.

Beni yaglasin ballasin el ustunde tutsun demiyor ki.

Bence saklamanıza bozuldular.
Olabilir.
Ben bu detayi atlamisim
Belirli bir sure saklama durumu olduysa buna bozulmus olabilirler.

Ama su da var ki bazilari da..hemen hamileligini bana soyledi nispet yapar gibi gozume soktu..diye erken soylemelerine de bozulabiliyor.

Bunu da okuduk bu sitede.

Cok ince ve hassas bir konu bu

Sizin ki bariz kiskanmis ve nefsine yenik dusup icindekileri kusmus.

Ne demek köpek yavrusu?

Cok haklisin

O ne biçim cümle ulkece artık çocuğu olmayan insanlara "belki de bu yüzden çocuğu olmuyordur" argümaniyla vurmaktan vazgeçin.

Hah aynen öyle normal davransin annesiyle mutfağa girip kapanmasinlar onlar mutfakta oturuyor ben oturma odasında ben yanlarına gidince hanım mutfağı terk ediyor hiç bir adımı kabul etmiyor

Siz neden yuzlerine bakiyosunuz ?
Kanamanizin oldugunu bilmese kiskandi hadi neyse diyecemde dusuk riski olan insana gozununicine bakilir

Buna ragmen neden gidiyosunuz?
Yaptiklari cok ayip . Herkesin cocugu olacak diye kural yok cocuk isteyip olmuyo diyede olanada dusman olunmaz
Uzak durun mutlu gecirin hamileliginizi

Benim de çocuğum olmuyor şimdi çok mu ah aldım

Yahu insanın çocuğunun olmaması tabii ki kötü bir şey ama bunu kötü niyete dönüştürmemek kişinin kendi elinde. İleride belki benim de çocuğum olmayabilir ama kardeşimin çocuğu benim kanımdır canımdır. Tavır almak falan hep kıskançlık belirtisi. Kötü niyet yani sonuçta çocuğunun olmamasının suçlusu siz değilsiniz. Yürüyemeyen insanlar da yürüyenlerden nefret etsinler o zaman veya kanser hastaları bütün sağlıklı insanlardan nefret mi etsin?

Benim de çocuğum olmuyor şimdi çok mu ah aldım
Hayır o öyle değil bir yerden çıkar derler ya eltim öyle düşünmüş bende belki dedim estağfurullah biz bilemeyiz tabiki Allah'ım isteyen herkese versin her zaman da bu konu da dua ederim bende yaşadım o duyguyu biliyorum

Çok değişik bir mantık değil mi bende ona şaşırıyorum birinde olan bir başkasında olmuyor onun yaşadığı bir çok şeyi ben yasamiyorum o zaman bende kuseyim tavır yapayım

Bakamıyorum artık işte bende yanlış düşündüğümü sandım hani zaten bayadir görüşmüyoruz başka bişey yaptım da ona darıldı desem ama değil yani bende muhatap olmuyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…