• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem hamile

Siz nasıl öğrendiniz?gorumceniz istemedigi halde niye söyleyeceksiniz ki,bu gorumcenizin bileceği iş?duyduğunda size soracak,siz bilip de soylemediğiniz için size kizacagini düşünüyorsanız,siz de ona kızın.bu siizn aranızda bana düşmez diyin.guvenmis bana söylemiş koşa kosa gelip niye yetistereyim,koskoca insan dersiniz

Görümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Kesinlikle karışmayın ve söylemeyin ama görümceniz kimden hamile olduğu biliyor mu? Ve o çocuğu ne yapacak daha ne kadar saklayabilir 3-4 aylık olduğunu söylüyorsunuz karnı hafif çıkmaya başlamıştır bile. Bu saatten sonra zaten çocuğu aldırmak gibi bir şansı yok aldırmasın da zaten, bu çocuk babasız doğmamalı Bence babası kimse gidip söylemeli konuşmalı gerekirse birlikte ailenin karşısına çıkıp anlatmalilar.

Kesinlikle karışmayın ve söylemeyin ama görümceniz kimden hamile olduğu biliyor mu? Ve o çocuğu ne yapacak daha ne kadar saklayabilir 3-4 aylık olduğunu söylüyorsunuz karnı hafif çıkmaya başlamıştır bile. Bu saatten sonra zaten çocuğu aldırmak gibi bir şansı yok aldırmasın da zaten, bu çocuk babasız doğmamalı Bence babası kimse gidip söylemeli konuşmalı gerekirse birlikte ailenin karşısına çıkıp anlatmalilar.
Kimden hamile olduğunu biliyor mu derken, :/
İnsan kimden hamile kaldığını bilmez mi

Kadına resmen ahlaksız muamelesi yapıyorsunuz. Kimden hamile olduğunu biliyor mu derken? Çünkü konuda "görümcem 3 5 insanla ilişkiye girdi" diye bir ibare yok. Tabiki biliyordur.

Görümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Bildiğini ve söylemediğini öğrendiğinde de sıkıntı. Niye öğrendin ki

Cok üzüldüm suan onun adına kim bilir belki de tecavüzden olmustur 😒☹️ Off bence karışmayın size düşmez inşallah kötü bişeyler olmaz

Back
X