- 6 Ağustos 2020
- 318
- 381
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen böyle bi durumda ben olsam önce görümcemle konuşurum abinle konuşup durum değerlendirmesi yaparız falan diye rahatlatırım yani kızcağızı belki ş.... biri hamile bıraktı gitti.Benim eşim asacak kesecek bir tip değil. Ben söylerdim ki kardeşi belki söyleyemiyordur bi çözüm bulmadıysa belki eşim kardeşine yardımcı olur.![]()
Şans eseri mi? Bu şans mı?Görümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Tabi yani yetiştirmek gibi algılanmış burda. Ben bildiğimi görümceye söylerdim. Onun için bir şey yapıp yapamayacağımı sorardım. Söyleme kimseye derse tabi ki söylenmez.Aynen böyle bi durumda ben olsam önce görümcemle konuşurum abinle konuşup durum değerlendirmesi yaparız falan diye rahatlatırım yani kızcağızı belki ş.... biri hamile bıraktı gitti.
Şans eseri mi? Bu şans mı?
Kimseye doğru düzgün cevap vermemiş. Fake olma ihtimali yüksek geldi banaAllah affetsin konu fake gibi geldi ya![]()
Tam ben yazacaktım siz yazmışsınız. Konu sahibi bayağı sevinmişsin görümcenin durumuna. Şans eseri değil de kendi didiklemenle bulmuş gibi heyecanla koşmuşsun buraya.Şans eseri mi? Bu şans mı?