• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem hamile

Cevap versenize konu sahibi, nereden öğrendiniz?
Eşinize bilmiyormuş gibi davranmak çok mu zor?
Gebelik malum karın şişmesi demektir yakında herkes öğrenir zaten siz neden panikle kendi derdinize düştünüz.
Elbette kötü ve tuhaf bir durum ama siz eşinize karşı bu konuda sorumlu değilsiniz. Çünkü size ne.

Benim eşim asacak kesecek bir tip değil. Ben söylerdim ki kardeşi belki söyleyemiyordur bi çözüm bulmadıysa belki eşim kardeşine yardımcı olur. 🤷🏻‍♀️
Aynen böyle bi durumda ben olsam önce görümcemle konuşurum abinle konuşup durum değerlendirmesi yaparız falan diye rahatlatırım yani kızcağızı belki ş.... biri hamile bıraktı gitti.

Ben hayatta böyle bir şeyi kalkıp eşime söylemem. Geçen haftalarda görümcem korona oldu. Bunu eşimin bilmesini istemedi. Üzülür şimdi beni kafaya takar zaten uzağız dedi. Eşim öğrenene kadar bildiğimi belli etmedim.

Aynen böyle bi durumda ben olsam önce görümcemle konuşurum abinle konuşup durum değerlendirmesi yaparız falan diye rahatlatırım yani kızcağızı belki ş.... biri hamile bıraktı gitti.
Tabi yani yetiştirmek gibi algılanmış burda. Ben bildiğimi görümceye söylerdim. Onun için bir şey yapıp yapamayacağımı sorardım. Söyleme kimseye derse tabi ki söylenmez.

tabi ki söylemeyeceksiniz ne münasebet bildiğinizi nereden bilecek

Bence görümcenizle bile konuşmayın bu konuyu
Size patlar sen biliyodun ya' ya gider olay ileride

Empati kurunca eşimin bana böyle bir şey bilip söylememesi hiç bir türlü kabul edilemez. Ama sen niye böyle bir riske giresin gerçekten zor bir karar

Back
X