• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem hamile

Söyler misin söylemez misin bilmemde, bu olay unutulup gitse dahi her meselede bu konuyu gündeme getirip, görümcenizin yüzüne vuracak bi tip sezdim sizde 😂eee ne de olsa görümce hakediyordur.
Bir insan Görümce sıfatını aldı mı herşey mübahtır. Aksini iddia eden Kaynanadır.
:D :D :D
Bayılıyorum şu yorumlarına

Konu sahibi sadece işine gelen sorulara cevap veriyor galiba
Nasıl öğrendiniz deniyor cevap yok
Söylemeyin deniyor tepki yok
Şöyle konular çok sinirimi dokunuyor bazen
telefon falan kurcalamıştır muhtemelen yada dinlemiştir oyuzden cevap vermiyordur

çok zor bi durum senin bildigini bilen yoksa aldırış etme sana patlar sonra olay

Sizi uzaktan yakından ilgilendiren bir konu yok ki...
Kız sizi söylemeye gerek bile duymamış.
Doğurur doğurur, doğurmaz doğurmaz.
Annesi ile paylaşıyor eşiniz kim ki!!!
Bu olayın muhattabı annesi ve babası.

Ablacım eskiden bu uygulama vardı ama bu seferde yeni üye mesaj sayısını doldurmak için her konuya girip içerikle alakası bile olmayan yazılar yazıyor, örneğin "mesaj sayısını doldurmama son 20 mesaj" "15 mesaj kaldı" gibi mesajlar ki bunlar yine iyi, bir de topiklere girip abüctefhdc şaslxkvkf ... :hamarat::KK1::işsiz::KK11::eğlence: gibi mesajlar oluyor ki onları temizle, üyeyi uyar epey sıkıntı yaşıyorduk, en çok da konularına bu mesajlar yazılan üyeler için sıkıntı oluyordu.
Evet troll her şekilde troller abla doğru diyorsun. 🤷🏼‍♀️

Kesinlikle karışmayın zaten eninde sonunda bunu gizleyemeyecek ve ailesiyle beraber öğrenecek abisi. Siz kötü olursunuz sonunda

Süper😂
Konu fake canım eşi bence anestezi uzmanı ki bu kadına dayanıyor.
Kocama soylucem diye heyecanlanınca insan ister istemez soruyor ebe mi diye 😂
Var boyle insanlar ama, Gorumcem veya gelın bir acik verse de yaysam saga sola diyen.

Görümcem bekar ve hamile 3 veya 4 aylık şans eseri öğrendim ne yapmam gerekiyor eşime söylemeli miyim eğer söylemezsem duyduğunda bana kızacak söylemediğim için
Asla karışmayın bence.. Ufff çok zor yaa bebeğin babası nerede?? Birlikte idare etsinler süreci..

Kocama soylucem diye heyecanlanınca insan ister istemez soruyor ebe mi diye 😂
Var boyle insanlar ama, Gorumcem veya gelın bir acik verse de yaysam saga sola diyen.
Olmaz mı ah ah. Anlatsam...
Allah kalplerine göre veriyor ama.
Uğraşacak insan buldurmuyor Allah kendi dertlerine düşüyor.

Back
X