Konu sahibi , konuyu düzenle , paragraf yap, kısalt
Gördüğün gibi anlaşılmıyor.
Anladığım , enişteye sizin düğün parası verilmiş,+ 15 bin tl de kredi verilmiş, karşılığında sizin düğün eşyanızı yapıcaklarmış.
Sürücü kursuna ortak olmuşlar, ama siz kursun arabasıyla kaza yapmışsınız ,
Önce sorun yok , kasko öder demişler,
Sonra ortaklıktan ayrılmışlar ama enişte kaza yüzünden ortak 25 bin tl istiyor demiş sizi borçlu çıkarmış.
Ama aslında ortağının böyle bir talebi olmamış yani enişte sizi kandırmış.
Görümceylede kavga etmişsiniz, onlarda şimdi barışmadan düğün yapmayız diyorlar.
Bu işin moku çıkmış, enişte ufak çapta dolandırıcı anlaşılan.
Kp de azimle arkasında da anlamadığım nişanlınız ağzını açmıyor mu
Siz çok çeker, çok sömürülürsünüz bilesin
Birde beraber yaşıyacaksınız , bir daha düşün derim
evet canım güzel özetledin kafamda o kadar karışık ki anlatmanın dagınıklığı bundan olsa gerek
nişamlım ses cıkartıyor ama ailesi kendi bildigini okuyor anlamıorlar onuda beni de ben eniştesine evrak göster bu parayı nereye ödeyeceksin dedim olafaımada kızmışlar nedesem haksızım nişanlım sessiz sakin biri
babasının ablasıgilin dolduruşuna geldigi için böle yaptıgını düşündüğü için anlatmaya calışıo ama adam anlamıo
eniştesinin bu işi bozmak için böle yaptıgını
çünkü
bu iş bozulursa aldıgı paraları hemen ödemek zorunda deil enişte cok cok akıllı
Şimdi geçmiş olsun öncelikle diğer yazımda atlamışım büyük bir kaza geçirmişsiniz Rabbim göstermesin bir daha.Ne olursa olsun planda yapsalar siz bu kadar para olaylarının içine girmemeliydiniz gerekirse nişanlınız ailediyle çözmeliydi.Kazadan dolayı arabanın parasınımı görümceniz istiyor sizden kaza beklendik bir şey değil sonuçta herkesin başına gelebilir araba o kadar kötü durumamı geldi onarılmayacak şekildemi ve arabanın kaskosu sigortası falan yok mu yazınızda anlayamadım o yüzden bu kısma yorum yapamadım
Kızının kocası battığı için kızı için yardım etmesi normal ve doğru ama size sırf bu yüzden düğünü vaat ettikleri gibi yapmayacağız dedilerse ki ben öyle anladım (yoksa neden sinirlenesiniz ki ) bu büyük bir yanlış . Ve sakın aynı evde oturmayı kabul etmeyin zaten mantıklı değil ki bunca yaşanandan sonra geçim kesinlikle olmaz ve size bir tavsiye daha kayınpederler genelde gelinleri severler kendinizi sevdirmeye bakın
Benim anladığım canım , sizin tamam bize birşey yapmayın , biz kendimiz yapalım demeniz.
Oda vaat ettiği eşya yapma işinden yırtacak , sizde ödeşmiş olacaksınız böylece.
Çok akıllıca ama ortak bir talebi olmadığını söylerken kp ordaymış zaten , hala neyin parası
Üstelik yalan ortaya çıktığı halde utanmıyorlar da
Nişanlın çok pasif, evliliklerde sevgi herşeyi çözmeye yetmiyor.
Beraber oturma durumu bile tek başına düşünülmesi gereken bir karar zaten.
Ben olsam inceldiği yerden kopsun derim
adamdan saymıyorsan malına da, arabasına da tenezzül etmeyeceksin.. adam nasıl gönülsüz vermişse artık, kaza yapmışsınız..
Bende bir babanın kız evladı olarak çok net söyleyebilirim ki babalar kızlarına inanmaya daha meyillidirler yani genelde istisnası vardır elbette. Onun için siz yırtınsanız da kızının dediği ağır basacaktır onun için nişanlınızı seviyorsanız eşyayı çok takıntı etmeyin edecekseniz evi takıntı edin ve ayrı oturun eşyadan zaten insan sıkılıyor en iyisi de olsa gözün alışınca fark etmiyor . Atıyorum istikbal olacağına moda life olsun diyin tabi durumu tam olarak bilmediğim için bu kadar yardımcı olabilirim ama İnan bana evlenmeden önce meseleettiğin bir çok şey evlendikten sonra komik geliyor
Ben para mevzularının içinde olmanızı ve söz hakkını kendinizde görmenizi doğru bulmadım. Bırakın neyi nasıl yapıyorlarsa yapsalardı. Bu sizin sorununuz değil ki! mecbur bir şekilde yapacaklardı.
şimdi inanın merakımdan soruyorum hangi hareketimden söz hakkını kendmde gördüğümü cıkardınız
Konu sahibi , konuyu düzenle , paragraf yap, kısalt
Gördüğün gibi anlaşılmıyor.
Anladığım , enişteye sizin düğün parası verilmiş,+ 15 bin tl de kredi verilmiş, karşılığında sizin düğün eşyanızı yapıcaklarmış.
Sürücü kursuna ortak olmuşlar, ama siz kursun arabasıyla kaza yapmışsınız ,
Önce sorun yok , kasko öder demişler,
Sonra ortaklıktan ayrılmışlar ama enişte kaza yüzünden ortak 25 bin tl istiyor demiş sizi borçlu çıkarmış.
Ama aslında ortağının böyle bir talebi olmamış yani enişte sizi kandırmış.
Görümceylede kavga etmişsiniz, onlarda şimdi barışmadan düğün yapmayız diyorlar.
Bu işin moku çıkmış, enişte ufak çapta dolandırıcı anlaşılan.
Kp de azimle arkasında da anlamadığım nişanlınız ağzını açmıyor mu
Siz çok çeker, çok sömürülürsünüz bilesin
Birde beraber yaşıyacaksınız , bir daha düşün derim
evet canım güzel özetledin kafamda o kadar karışık ki anlatmanın dagınıklığı bundan olsa gerek
nişamlım ses cıkartıyor ama ailesi kendi bildigini okuyor anlamıorlar onuda beni de ben eniştesine evrak göster bu parayı nereye ödeyeceksin dedim olafaımada kızmışlar nedesem haksızım nişanlım sessiz sakin biri
babasının ablasıgilin dolduruşuna geldigi için böle yaptıgını düşündüğü için anlatmaya calışıo ama adam anlamıo
eniştesinin bu işi bozmak için böle yaptıgını
çünkü
bu iş bozulursa aldıgı paraları hemen ödemek zorunda deil enişte cok cok akıllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?