görümcem kocası ve kayınpederim yorum sizden..

sefer dayıya , metin abiye ve gülcan ablaya selam söyle, ayıp etmişler.sen mutluluğuna bak gökhan iyi çocuktur.

siz en mantıklısını yapmışsınız bravo bence

enayi gibi para mı vercektiniz bir de

insanlarda konuyu nasıl okumuş anlamıyorum doğrusu resmen dolandırıcı adamı savunmuşlar

Noktalama isaretlerini kim yedi? Okuyamadim vallahi. Kendime bu eziyeti yapamadim.
valla canikom ben okudum sen okuma.
ama ben sana özet geçem

birincisi baslik yanlış olmuş.GORUMCEM &KOCASI~KAYİNPEDERİM VEE BEN olmalıydı.
çünkü bu 4lünün arasında sürekli para muhabbeti dönüyor.

kısaca kp eniştesine borc veriyor
karşılığında oğlunun altın ve esyasini almasını istiyor.

bu arada konu sahibinin babası o enistenin arabasiyla kaza yapıyor.
neyse ki sigortasi var arabanın:)

efendime söyliyim, sonra kp enistenin babasına yani dunurüne kredi çekiyor borç.

konu sahibi bizim düğünümüz nasıl olacak diye kiziyor vs vs.

offfoff usandım yazmaktan valla e bi zahmet edin de gerisinde siz okuyun yavvvssss

konu sahibi:canım benim iyiki sozlunden ayrilmissin yazık çocuğa
valla ben hayatim da bu kadar maddiyatci insanlar girmedim.bir taraftan sen bir taraftan abla enişte ikilisi+babası

yazık çocuk arada kalmış.eminim suan çok rahattir kafasi.

ben okurken daraldı.sözlün be yapsin.

Gerçekten kayinpeder ogluna degil, kizina para veriyor diye ayrilan ilk defa duyuyorum. Bencede konu sahibi çok fazla yüz göz olmus. Hem zaten görümceyi pek sevmiyordu fakat ayni zamanda araba aliyor. (Ki aileye dogru düzgün girmeden bu ne allah askina, arabin binbir türlü hali var, gördügünüz gibi kaza oldu, fazla yüz göz olundu)

Bilmiyorum, bana yenge (ki daha evli degil üstelik, tam yenge bile degil yani) dese "senin baban bize para çekmedi, size para çekti" diye kusura bakma, benimde cinlerim tepeme gelirdi. Daha aileye dogru düzgün girmemis olan insan bizim aileye maddi olarak nasil karisir? O para zaten görümceye verildiginde, artik mobilya bile beklenilmiyecekti. O para gitti bilinecekti ve konu sahibi gelin olarak o paraya hiç ama hiç hakki yok zaten. Konu sahibine sadece kendini geri çekmek ve bu dügünü baska türlü nasil finans edilmeyi düsünmek.

Sahsen ben olsam o hadiseden sonra para konusunda agzimi açmam ve beklememde hiç birsey, ne kpderden, ne görümceden. Herseyi nisanlim ile hal ederdim ben. Ben konu sahibinde çok yalnis görüyorum. Dedigim aileye dogru düzgün girmeden maddi konulara karismasi, görümceyle kötü olmasi felan,... tavirlarini çok yalnis buluyorum.

birde bna sor varya nişanlım hemen bi olaya tepkisini koymayan biri bnse anında içini dışına vuran biriyim byuzden böle oldu sanırım

O zaman biraz daha sabırlı olmalı sessiz kalmalısınız olaylara daha az başınız ağırır

Nişanlının ailesi ile çok yüzgöz olmuşsun.
nişanlının konuşup halletmesi gereken sorunları sen çözmeye çalışmışsın,olmamış.
Her zaman her doğru her yerde ve bu şekilde söylenmez.
Bazen sorunlar zamana yayılır,bazen en uygun zaman kollanır veya başka şekillerde tepkiler ortaya
konulur.
Kaza için geçmiş olsun diyorum.
Ancak bu kaza olmasaydı da kayınpederinle aranızdaki para mevzusu hoş değil.
Eşya alacağınız gün gelsin çatsın bir.Baktınız yan çiziliyor o zaman nişanlın ailesi ile
kendisi muhatap olmalıydı.
Onun yerine konuşup hareket etmeniz doğru değil.
Sonuç her zaman hüsran olur.
Dobra oldun,hakkını aradın,doğruları söyledin fakat eline ne geçti.
Aile içi ilişkilerde bu kadar keskin konuşmalar yapmak ve yüzgöz olmak doğru değil.
Fevri hareket etmişsin.
Kayınpederin baktınız hiçbir yardımda bulunmuyor,o zaman masrafınızı kendiniz karşılardınız
ve kayınpederinden bir adım uzaklaşırdınız.
Kayınpeder haksızlık yapıyor olabilir ama bu haksızlığı engellemek adına konuşmak nişanlının göreviydi.
Ha bi kere konuşur,sitemini söylerdi geçerdi.Zorlama ile olmaz bu işler...

sefer dayıya , metin abiye ve gülcan ablaya selam söyle, ayıp etmişler.sen mutluluğuna bak gökhan iyi çocuktur.

isim kullanıyosun bari kendinide açıklada ben bleyim kim olduğunu bu arada gökhan benn...telefon numaram sende haber ver özelden vereyim sana ara benii bide bz konusalımm...

bni maddiyat ilgilendirmio canım ne kastettiğine anlam veremedm evet sözlüm cok arada kaldı ama bnm sorunum huzur ve manevi destekti madidyatın herşeye çözüm olmadıgını bilecek kadar olgun yetiştirildim yani bnm sorunum burda maddi gibi görünsede aslında manevidir işte bunu kimseye anlatamadım yoksakii borç verilecekse cıkartıp ben bile verirdim herşekilde yardımcı olmaya calışırdım ama buradaki sorun manendir..

isim kullanıyosun bari kendinide açıklada ben bleyim kim olduğunu bu arada gökhan benn...telefon numaram sende haber ver özelden vereyim sana ara benii bide bz konusalımm...

Bu nedir bu?
Üyeler nişanlılarına, eşlerine de mi yazdırıyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…