görümcem kocası ve kayınpederim yorum sizden..

Evlendikten sonra kocaları aileden kardeşten ayırmaya şiddetle karşıyım ama sizin durumunuzda benim bile sabrım olmazdı..
Sözlümle bir derdimiz sıkıntımız yok diyorsunuz madem
Ben şart koşardım sözlüme derdim ailenle irtibatı keseceksin (belliki iyiliğimizi düşünmüyorlar)
Yada ailenle görüşüyorsan bile beni aslaa ve asslaaa muhattap etmiceksin onların evine gitmem yüzlerine bakmam etmemm
vee kesinlikle o görümceyle barışmayı kendime yediremem evlilikte gurur olmaz belki ama kimse kusura bakmasın
biri bana saydıracak seni öldürürüm gebertirim bak gelirsem oraya vs vs diyeee bende eziğin önde gideni gibi gidip özür mü dilicemm..
varsın evlilik olmasın damat beyde bi zahmet seçim yapsın o da maşallah elini eteğini çekmiş ben konuşamam edemem diyor
bilmem farkındamı düğün sizin olduğu kadar sözlünüzünde..
eşyalarınzı altınlarınızı hiç düşünmüyor sanırım babası bol keseden dağıtıyor 5 ay sonra düğünü olacak oğlunun sözlüsünden 30 bin istiyor... siz verceksiniz o parayı (elde avuçta kalmadı ya)sonra gerim gerim gerinecek ben düğün yaptım gelin aldım diye.. pehhh
Nasıl sinir oldummmm

Cok karisik yazmissin neyse toparladim cok sukur nisanli sozlu evlenme uzeri butun sinir stres karisiyor ama makul ve mantikli davranmakta fayda var senin en buyuk hatan kayinpederin kredi cekmis diye soz atip ablasi ile muhattap olman sen hic o topa girmiycektin birsey olmamis bilmiyormus gibi esyalari begenecektin nisanlinla onlarda odemesini yapacakti yada para yok diyeceklerdi sen sabirsiz davranmissin olaylar buyumus eniste senin muhattabin degil boyle bir borc varsa arar babani onunla konusur sen herseye katilma az salagi oyna

konnuyu anladigimi saniyordum sizin yazinizi okuyana kadar... supersiniz vallah

nisanlinizla sorununuz yoksa niye ayriliyorsunuz. evlenin bi güzel onlardan da ümidi kesin herkesin rizkini Allah verir. onlardan evlendikten sonra da hic bir sey beklemeyin önce de. siz haksizlik karsinda ses cikarmissiniz daha da yapabileceginz bir sey yok.
birakin nisanliniz düsünsün maddi konulari, ha calisiyorsaiz ne ala beraber kurarsiniz yuvanizi.

tabi sizden istenilen para da var. vallah ne diyeyim Allah kolaylik versin. Nisanliniz da bir zahmet biraz azini acsin daha evlenmeden böyleyse acikcasi durumunuz pek parlak görünmüyo

İnsan evlendiğinde aileninde yeri büyük ortada çözülemeyen sorunlar var maddiyat var bence artık yapmanız gereken geri çekilmek ve beklemek olmalı çok fazla olayın içine girmişsiniz belki hatanız da yoktur bilemem ama içinde olmak baştan hataymış zaten evlendiğinizde bile böyle olmamalı eşinizle çözmelisiniz o ailesine yansıtacaksa yansıtmalı ya da kim ne yapıyorsa yapsın biz işimize bakalım demelisiniz şahsen ikinci seçenek daha az baş ağrıtır kendi yağınızla kavrulmayı deneyin derimberaber oturmayın kesinlikle ne siz anlaşırsınız ne de onlar sizi bu saatten sonra kabullenirler seviyorsanız bekleyin biraz ama nişanlınızın tavrı burada çok önemli vallahi benim bile kafam karıştı bu durumlara cümlelerimi toparlayamıyorum

herşey olacağına varır. sonunda hayır yokmuş demek ki Rabbim bozmuş. Bir kız evlendiğinde aslında kocasıyla değil önce ailesiyle evleniyor. hepsinin eli üzerinizde olacak. hemde bunca olaydan sonra hala evleneceksenz vay halinize...olanlar unutulmayacak pişirip pişirip önünüze koyacaklar. yol yakınken ayrılmak en güzeli...

daha nişanlıyken ailenin para işlerine fazla karışmışsın,bir de gidip dedektifçilik yapmışsın,yanlış yoldasın.

canım dogru sölemişssin ama bukadarda ses cıkartmasam evlendkten sonra nelere maruz kalabilecegimi hayal bile edemedm ben butun bu yırtınmalrım buyüzden zaten.keşke sölemeseydm ama ozamnda bütün iplermz onların elinde olacaktı ve ben hep mutsuz devam edecektim en azından suanda onların menfaatleri ugruna ugraştıkları bnmde buna müsade etmeyecegm ortada ayrıca ben birz banada deger verildigini eşitlik sagladıklarını görmeye calıştım ama malesef bunu hiç farkedemedm ve göremedm malesef oyüzden cok bi cıkmazın içindeym

Son düzenleme:

daha nişanlıyken ailenin para işlerine fazla karışmışsın,bir de gidip dedektifçilik yapmışsın,yanlış yoldasın.

dedektifçiliği nerde yapmısım ?

para işleirne karıştıgımı cok fasla düşünmorum sadece hakkı hukuku savundugumu düşüünüorum eşitizlik insanlara anca elindekilerini kaybettirir ben bunu evlendktn snra kafama vurara yaşayacagıma baştan neyin ne oldugunu bulmaya calıştım okadar

Siz haksızsınız demiyorum. yapılan hiç hoş bir durum değil, ilk başta yok biz birşey yapamıcaz deselerdi şimdiki gibi tepki vermezdiniz eminim yada görümcenizin size saydıkları hiç hiç hoş değil. Mesafenizi koyardınız olur biterdi. Bunlar ayrı bir konu ama ben yine aynı şeyi söylüyorum, çok erken bu işlerin içine girmişsiniz. evlendikten sonra sizin geçiminizi, kesenizi etkileyecek bir durum olsa ancak bu şekilde müdahele edebilirdiniz ama şuan ki yaşanan durumlardan ötürü gelinen nokta herkesi geçin sizi yıpratıyor.

evet şuan aklım fikrim birbirine karıştı ne hissettigimi bile çözemiorum görümcemi o soruyu sormayı bende istemezdim ki haddime kesinlikle üşmezdi zaten ama ben bazı sebeplerden dolayı ayrılma noktasına gelmişim yıkık bi durumdayım oda tutmuş bni arıoki (buzamna kadar canı sıkılıpta nasılsın die aramış biri deil bni) tlfnd ben aglıorum konuşacak gücüm yok nişanlım gelir anlatır size ben karışamam hiçbişeye diorum yok ben senden duyacam söliceksin bana sinirlemeden anlat gibi igrenç şekilde derdimi soruyo güya benm snrada tutmuş kardeşimi nie agltıosun kardeşimi nie üzüosun ehh dedim bnde bukadar düşünüodunda neden zorda bırakıp kredi cektiriosun dedim olay bu yani ben onu arayıp bunu sormuş olssaydım kendmi Affedemezdm zaten gücümü aldılar benden kötü ilan edildim nişanlımda cok ugraştı anlatmak için ama anlamıolar kabu etmiolar ayrıca snraki konularda yaptıklarınıda söledklernide inkar ediorlar oyuzden cözülmüo sorunlarımız

birde bna sor varya nişanlım hemen bi olaya tepkisini koymayan biri bnse anında içini dışına vuran biriyim byuzden böle oldu sanırım

Sabırlı olup ne kadar sizi tahrik etsede o şekilde söylenmez. Evlilik çok zordur, yerden göğe kadar haklı olduğunuzda bile suçlu ilan edilir gelinler. Artık olmuşla ölmüşe çare yok. 2 seçenek var ya herşeyi silip yutup bu birlikteliği bir şekilde ayakta tutacaksınız yada herkes kendi yoluna. Bu nişanlınızı ne kadar sevdiğinize ve sevginize layık olup olmadığına bağlı. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ama benim fikrim haklı olduğunuz konular olsada sizdede, hata var ve kayınpederiniz artı kayınvaildeniz çok kötü insanlar değil. görümceniz ve üç kağıtçı kocasından uzak durup mesafe koyarsanız, kendi çalışıp kazadığınız para ile kendi yağınızda kavrulursanız ve kimsenin o ona para çekmiş bu buna para vermiş diye umursamadığınız an mutlu olursunuz.

bnce şuank yorumlarınızın bnm sorunlarımla uzaktan yakından ilgisi yok biraz karışık yazdıgımdan dolayı kişileri birbirne karıştırmış olablirsinz bizden para istenene kadar kayın pedermle bir para muhabbetne girmedm ve esyamı yada ihtiyaclarımızı kimse yapsın die beklemedm aksine kendmz apalım taraftarıydım kayınpedermn ısrarıyla görümce alacaktı onunda gönlü olmadgını almam cok zor deildi

pardon ama para babam ve benden isteniyor evrak göster de adammı tuutp sorduracaktım gercektende şaka giibisiniz hangi bakış acısıyla bakıorsunuz anlayamadım yani kayınpederm nişanlıma parasının hesabını soruosa damadıyla deil bnmle yaşama planları yapıosa ama gidip ona destek oluosa kusura bakmayın ben deil siz bile kimbilir neler yapardın uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş

aklısın arkadaşım bnde karışmazdım ama kendisi vrdgi gibi gene istedgi zaman alacaktı ozaman parasını hatta almasın bni ilgilendirmez ama bnm esyalarımı alacaklar dio bni yüz göz edio kızıyla bnm yıldızım parlamammıs istermisin sen böleyken esyanı görümcen yapsın die

Maddi konularda cok fazla karismissiniz kayinpederiniz ve nisanliniza. Kayinpederin parasi sizin paraniz degil, karisamazsiniz. Sizinle yasamak istediginde o zaman soylersiniz baba bunlari bunlari yaptin diye ki bunu babaya degil kocaya soylemeniz lazim ama su an arada nikah bile yok, millete hesap sormaya hakkiniz yok

Kayınpeder, kızı ve damadı size pek bir şey koklatmak istemiyor ve aralarında paslaşıyorlar kanımca.

bencede böle işin katlanamadıgım yanı bişi yok gibi bnmle yaşamayaı düşünmeleri yoksa ne istiolarsa onu yapsınlar pekde umursamam aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…