En güzel dua buydu sanırım ..İkiniz de üzülmüşsünüz, tez vakitte sevinirsiniz inş.
Allah sizi evlatsız, o evladı da babasız buruk bırakmasın inş. Ne diyeyim..
İkiniz de acı çekmişsiniz, kendi acınıza saygı duymak yerine empati yapıp destek olun brinirinize diyeceğim ama artık çok geç sanırm..
Neden anlamak istemiyorsunuz ? Ben zaten onun kızını alıp gezdirirdim bakardım öğlen uykusunu uyuturdum, banyosunu yaptırırdım. Benim zaten kızla bi sorunum yok kıza karşı bi fesatlığımda yok.Gelin görümce bir tuhafsiniz.herkes istediğini öper bu ne sacmalik senin nazarin değer ,benim nazarim değer gibi gereksiz cümleler.
Herşeyin Allahtan geldiğini bilirsek kimsenin kimseye nazari degmez.benim de 5 yıl cocucugum olmadi.gorumcelerim her yıl doğurdu.evet tamam icin biraz burkuluyor uzuluyorsun ama sevindim onlarin adına.opmeyin sevmeyin demedim ben de öptüm sevdim.işi fesatliga götürmenin anlami yok.
Toparlarsın anlamında dedim Can'ım biz insanların hassas dönemleri ve acıları olur bunların tümünün dinmesini temenni ettim ruhsal olarakta bedenende sağlıklı olman için zor günlerin içinde Rabbim sabır versinTeşekkürler seninkide genel bir yorum. Sağlığına kavuşursun derken ? Hastayım dediğimi hatırlamıyorum.
Evet gözüme soka soka sevme dedim, benim yok senin var dedim. Evet fesatım, ve aslında çok kötü biriyim.Hayır sen bebesini kıskanmışsın bu problem değil,2 defa gözüne soka soka sevme nazariiim var demissin sorun değil ama onun dedikleri sorun.
Çuvaldızı önce kendimize batıralım değil mi?
Bu benimde aklıma geliyor.Hormonlar diyorum
Canım benim belki görumcen gözüne soka soka sevmiş olabir,senin canın aciyor olabilir ama bunu dile getirmen yanlış !Neden anlamak istemiyorsunuz ? Ben zaten onun kızını alıp gezdirirdim bakardım öğlen uykusunu uyuturdum, banyosunu yaptırırdım. Benim zaten kızla bi sorunum yok kıza karşı bi fesatlığımda yok.
Çok mu kötü biriyim yani.
Sakin olun.Sinirleriniz yıpranmış biraz hepsi bu.Bu kadar kötü bir insan olduğumu bilmiyordum.
Fesat, Kıskanç, Alıngan, Benmerkezci vs. vs. bir konuda ne çok şey aktarmışım.
En iyisi kendimi en yakın köprüden atıyım.
Millete hayatı daha fazla zehir etmiyim...
Bu kadar kötü bir insan olduğumu bilmiyordum.
Şöyle bir örnek vereyim.Bu kadar kötü bir insan olduğumu bilmiyordum.
Gerçekten yorumumu merak ediyorsan.Şöyle bir örnek vereyim.
Geçen gün iş yerindeki kız ağlıyor. Neden ağlıyorsun diye sorduğumda , görümcesini istemeye gelmişler. Ellerini öpmüş kahve yapmış..
Onun için ağlıyormuş. Kendini kaçmış çünkü. Böyle şeylerin normal olduğu, özel birgün olduğu için görümcenin gülmesi keyif alması normal dedim.her 10 kızdan 9 u yaşar zaten bu mutluğu dedim.
Oda hayır ben kaçarak "gelmek zorunda" kaldım. Biraz dikkat edebilir dedi.(18 yaşında kendi isteğiyle kaçmış.)
Yorumun nedir bu konu da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?