Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

En güzel dua buydu sanırım ..

Neden anlamak istemiyorsunuz ? Ben zaten onun kızını alıp gezdirirdim bakardım öğlen uykusunu uyuturdum, banyosunu yaptırırdım. Benim zaten kızla bi sorunum yok kıza karşı bi fesatlığımda yok.
Çok mu kötü biriyim yani.

Teşekkürler seninkide genel bir yorum. Sağlığına kavuşursun derken ? Hastayım dediğimi hatırlamıyorum.
Toparlarsın anlamında dedim Can'ım biz insanların hassas dönemleri ve acıları olur bunların tümünün dinmesini temenni ettim ruhsal olarakta bedenende sağlıklı olman için zor günlerin içinde Rabbim sabır versin

Hayır sen bebesini kıskanmışsın bu problem değil,2 defa gözüne soka soka sevme nazariiim var demissin sorun değil ama onun dedikleri sorun.
Çuvaldızı önce kendimize batıralım değil mi?
Evet gözüme soka soka sevme dedim, benim yok senin var dedim. Evet fesatım, ve aslında çok kötü biriyim.

Sizi daha haksız buldum ben. Çocuğunu sadece hafta sonları gören bir annenin doyasıya sevmesinden daha doğal ne olabilir? Aldatılan bir kadına nasıl "boşanmasaydın" denilebilir? Bu konuşmalardan evliliğinizin kıskanıldığını düşünüyorsanız, pekala biri de sizin görümcenizin çocuğunu kıskandığınızı iddia edebilir.

Önce çevremizdeki insanların üzüntülerine saygı duymamız gerekir ki onların da bizim hassasiyetlerimize saygı duymasını bekleyebilelim.

Bu kadar etkileniyorsanız haftasonları gitmeyin ve görüşmeyin nede olsa çocuğu sadece haftasonu geliyor muş. Ancak biri bana çocuğunu benim yanımda sevme dese ben daha sert tepki veririm. Ki kadın haklı hassasiyet beklediğiniz konuda ona aynı şeyi yapmamışsınız. Ben o zaman küçüktümün arkasına sığınmak da yanlış. Evlenecek olgunluğu bulduysanız kendinizde küçüktüm, çocuktumu bahane etme lüksünüz yok.
Dediğiniz gibi yapmacık seviyor size inat yapıyor da olabilir. O yüzden siz de bu fırsatı yaratacak ortama girmeyin böylece sorun kalmaz yani

Canım benim belki görumcen gözüne soka soka sevmiş olabir,senin canın aciyor olabilir ama bunu dile getirmen yanlış !

Bence sen kendi kendine alınganlık yapıyorsun. Nispet falan değil yaptığı. Napsın kadın sen bebeğini kaybettin diye sevemeyecek mi evlâdını. Birde sadece haftasonları görüyormüş. Özler elbet yavrusunu. Ayrıca annesi bakıyor çocuğa, o çalışıyor diyorsun. Burda da bi kıskançlık var. Anneannesi değil mi severek isteyerek bakıyordur torununa. Kıskançlık yapma

Bu kadar kötü bir insan olduğumu bilmiyordum.
Fesat, Kıskanç, Alıngan, Benmerkezci vs. vs. bir konuda ne çok şey aktarmışım.
En iyisi kendimi en yakın köprüden atıyım.
Millete hayatı daha fazla zehir etmiyim...

Ya köprüden atmak yerine ; bu kadar insan bir şey diyorsa acaba ben mi yanlışım diye düşünsen ?

Bak senin yanlış olman , görümceni %100 haklı yapmaz .

Seninde yanlışların olduğunu gör bence . Aranızda geçen konuşma çok yersiz olmuş . Kalp kırıcı .

Rica etmişsin , uymamış .. Daha bunu ısıtıp ısıtıp yapma demen fazla olmuş . Çok rahatsıızsan görüşmezdin kaldı ki bu da doğru değil . Kendini izole edemezsin .

Bırak bu düşünceleri.

Yeni doğacak bebeğine yoğunlaş .

Şöyle bir örnek vereyim.
Geçen gün iş yerindeki kız ağlıyor. Neden ağlıyorsun diye sorduğumda , görümcesini istemeye gelmişler. Ellerini öpmüş kahve yapmış..
Onun için ağlıyormuş. Kendini kaçmış çünkü. Böyle şeylerin normal olduğu, özel birgün olduğu için görümcenin gülmesi keyif alması normal dedim.her 10 kızdan 9 u yaşar zaten bu mutluğu dedim.
Oda hayır ben kaçarak "gelmek zorunda" kaldım. Biraz dikkat edebilir dedi.(18 yaşında kendi isteğiyle kaçmış.)
Yorumun nedir bu konu da ?

Bence ıkınız de haksızsınız sız de pek ıyı laflar soylememıssınız ayrıca onun da sadece gorebıldıgı zamanlar haftasonu sız hassas oldugunuz ıcın sıze batmış da olabilir ona tam kıskanma da demeyelım ama sen de böle böle yaptın zamanında diye laf sokmuş kendince çok da takmayın bence

allah rahmet eylesin oncelikle. ama cok yanlis dusunuyosunuz. cunku esinden bosanmis ve cocugunu her zaman goremeyen bi bayan. ve belliki oda babasinin acigini bole yaparak kapatmaya calisiyo olabilir. neden kasitli yapsinki. hem sizinde bebeginiz olcakmis. siz yeni evlendiginiz ayni ozveriyi ona gostermemisiniz ama siz ondan bekliyosunuz. kusura bakmayin herkes kendi yasadigi seyi bilir. senin yasadigin sana agir gelir onun yasadigi ona agir gelir. senin acin onu senin kadar derinden ve hassas yapmabilir. herkesi kendine gore sekillendiremezsin. egerki cok hassas ve dusunceli olsaydiniz. sizde ona kadin babasinin acigini boyle kapatmaya calisiyo diye dusunur ve altinda art niyet aramazdiniz. sizi hatali gordum malesef

Acikcasi kusura bakmayin basiniz saolsun oncelikle ama bir anneye kizini yanimda cok sevme demek ne demektir ?

O anne oda evladi
Benimde kac yil cocugum olmadi
Eltim ablam o bu cocuklarini deli gibi severken daha cok hosuma gitti bende boyke olurmuyum acaba diye

Bencillikten baska birsey degil yaptiginiz
Nasil bir anneye cocugunu sevme dersiniz hala kafam yatmiyor kusura bakmayin .

Gerçekten yorumumu merak ediyorsan.

Kız çok yersşz ve gereksiz bir alınganlık yapmış.
Görümcesini istemeye gelmeleri çok normal bir durum.
O seçini yapmış zorunlu olarak veya değil, ortada bir sonuç var.

Görümcesinşn sevincini yaşaması kadar doğal bir şey görmedim. Böyle heyecanlar bir kere oluyor
.Dikkat edilebilcek bir şey göremedim.

Çok bencilsin bu bir..ikincisi kadın çocuğunu hafta sonları goruyor, sevemeyecekmi..o severken sen başka odaya git.. üçüncüsü ne demek bosanmasaydin..dikkat et bak yalnis dusunup konuşuyorsun.. ayrıca o kadın yeni bosanmisken sen eşini niye opuyordun onun yanında bunu açıkla o zaman..yirmi yasindamissin bunun yaşla değil karakterle ilgisi var.. tutturmussun nazar değecek, degdirme o zaman, niye kotu gözle mi bakıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…