Görümcem meğerse evliliğimi kıskanmış.

hamilesiniz üzmek istemem ama dibine kadar siz haksızsınız,ifade edişiniz fazla şımarıkça bence farkında değilsiniz.görümcenize tak koluna bir koca daha ne demek pekala sizde bir çocuk daha doğurabilirsiniz..ayıbınız büyük farkedip özür dilerseniz ne ala.

Ricama uymamasınının sebebini unutmak olarak açıkladı.
Evet farkındayım çok gereksiz bir konu gereksiz bir dialog.

Ama oldu işte bende istemezdim böyle bir tatsızlık olmasını.

Ben sizi haksız buldum. Hamileliğinizi neredeyse yarılamışsınız niye hala üzülüp görümcenize kızını yanımda fazla sevme diyorsunuz ki?

Bir de aldatılmış kadına boşanmasaydın demişsiniz, çok şaşırdım. Sadece kocası değildi, kızının babasıyla da boşandı, siz de yanında şapur şupur öpmüş sevmişsiniz kocanızı o bir şey demiş mi?

Çocukla da kıyaslamak saçma, biri evlat, biri hayat arkadaşı. İkisinin de kaybı farklı... Ben görümcenizi haklı buldum. Ne olursa olsun çocuğunu istediği gibi sevmek herkesin hakkı.

Sizde çok yersiz bir alınganlık yapıp bunu sözlere dökmüşsünüz. Bir anneye kızınu çok sevme bak benim yanımda demek hoş değil. Annenin kızını sevmesi çok normal bir durum. O boşanmış ve seçimini yapmış siz büyük bir imtihandan geçmişsiniz tekrar gebesiniz. Böylesi davranıp kendinizi yıpratmak yerine deyin ki inşallah benimde bebeğim doğduğunda bende böyle seveceğim şöyle yapacağım vs. Bir anneye ne kadar kötü kıskanç fesat olursa olsun sevme çocuğunu demeye kimsenin hakkı yok. Karşı taraf düşünür o zaten bir gem vurur kendine ama sizin hakkınız yok.

Sizinki de Bunun gibi birşey. Bence uzatmaya gerek yok. Özür dileyin olay tatlıya bağlansın.

Bir evladın diğer evladın yerini doldurmayacağını anlamanızı temenni ediyorum. 5 parmağın 5 i bir değil.
Babaannemin 9 evladı var hepsi sağ bir tek giden babam.
Ama bir tek babama yanıyor. Diğer evlatlarım var ohh giden gitti diyemiyor.
Yada diğer erkek çoçuklarının yerine koyup x evladıma ağlamayım olmuyor.

Kusura bakmayın ama hassasıyetınız dolayısıyle gereksız seyler düşünmüşsünüz.
Ben sizi çok haklı bulmadım Zaten evladını her gun gorse tamam oda cocugunu severken hep sızden cekınerek sevmek zorunda kalmış. Sızın yasadıgınız cok agır ama onun sucu yok ki..
Ben annemi kaybettım her kim anne dese içim acıdı ama kımseye demedım anne demeyın dıye.. Bu bencıllık olur hakkım yok..
Goruncenızde evliliğinizi kıskanmamış oda kendı duygularını ıfade etmiş cunku cok baskılamışşınız hakkınız yok

Sen de onun çocuğunu kıskanmışsın. Ne saçma bir muhabbet. Birbirinize destek olmak varken karşılıklı yaralarınızı eşeleyip durmuşsunuz. Senin ondan ınun da senden kalır yanınız yok

+1
Kadın da kendince haklı.
Eğer insanın düşük yapmış birinin yanında çocuğunu sevmesi düşüncesizlikse, boşanmış birinin yanında şap şup takılması da düşüncesizlik.

Yani konu sahibesi sizin hassas taraflarınız varsa o kadının da var suç atmadan önce empati yapabilmeniz gerekirdi.

Şimdi daha iyi Anladık kadınlar neden boşanmaya yanaşmıyor, evdeki gelin hanım bile boşanmasaydın diyor hemde aldatma ile biten evliliğe, benimde 3 yıl Çocuğum olmadı ne yapacaktı millet çocuğunu sevmeyecek mi Yanımda bence siz görümcenizin kızını kıskanmışsınız ne kadar benimsediyseniz ama anne olunca anlayacaksın bazı şeyleri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…