- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 32
İlla beğenenlerin mi yorum yapması lazım?Konuyu begenmiyosaniz yorum yapmasaydiniz beğenenler yazsın
Bende niyetinin iyi olmadığını düşünüyorum niye herkes benim bildiğim program için kurslara gidip para dokerken is olanağı çok çünkü ve kaç yerden de arandim daha kurumsal bi yer olmasını istiyorum market bana tecrübe mi katicak ve kendi de ordan çıkmak istiyor niye benim.çalışmamı istiyor ben ona takıldım @demetooo
Ben ondan is bulmasını istemedim zaten tesekkurlerGorumcen cok yanlis yapmis halbuki kapi kapi gezip sana muhasebecilik falan bulacakti. Hic olacak ismi bu simdi...
Evet çok kötü niyetliymisim kusura bakmayın ben is bulmasını istemedim zaten ondan takıldığım noktayı da söyledim kendisi marketten çıkmaya can atıyor bana diyo markete gir diye bunun neresi iyi niyet peki mantıklı mıAlternatif sunup yardımcı olmaya çalışan görümce kötü niyetli ama sunulan fırsatları hem beğenmeyip hem de art niyet arayan siz iyi niyetlisiniz. Hmmm oldu o zaman....
Kötü niyetli olduğunu düşünüyorsanız derdinizi, sıkıntınızı açmayın madem.
Kaldı ki kadın kurumsal bir firmanın insan kaynakları direktörü gibi mi duruyor ki sizin keyfinize gelecek şekilde iş teklifi yapacak? Komik olmayın. Görümcenizin çevresi belli, standartlar belli size nasıl birşey diyebilirdi?
''inşallah iş bulursun yaa'' deseydi, ''iş bulamadığım için bana laf çarpıyor'' diyecektiniz. Bence kötü niyeti kendinizde arayın. Sorry i'm not sorry.
Evet çok kötü niyetliymisim kusura bakmayın ben is bulmasını istemedim zaten ondan takıldığım noktayı da söyledim kendisi marketten çıkmaya can atıyor bana diyo markete gir diye bunun neresi iyi niyet peki mantıklı mı
Gorumcenizden nefret ediyorsunuz elinizden gelse 1 kasik suda bogacaksiniz sunu soyle yazin da bizde size hak verelim ben onu sevmiyorum her soyledigi laf bana batiyor. Sizin duygulariniz nefrete donsmus birde ben haksizmiyim?demeleriniz yokmu ..evet cok haklisinizEvet çok kötü niyetliymisim kusura bakmayın ben is bulmasını istemedim zaten ondan takıldığım noktayı da söyledim kendisi marketten çıkmaya can atıyor bana diyo markete gir diye bunun neresi iyi niyet peki mantıklı mı
Ben de sıkıldığını için çalışmak istiyorum aç ve açıkta değiliz çok şükür çalışmak zorunda olsam heryerde çalışırım bende bunu anlatmak istiyorumE işte iş işte iş diyen sizmişsiniz. Madem benim yerim açılıyor sen gir demiş, başkası gireceğine. Canının sıkkınlığı da geçer bunları düşünmen de.
Markette çalışmak sizi neden bu kadar irite etti ki? Başka seçenek yoksa bunu yapmanız aileniz için fedakarlık olur. Tamam okumuş etmişsiniz ama kendi alanınızda iş bulamadıktan sonra başka ne yapabilirsiniz ki? Görümcenizin işini beğenmiyor olabilirsiniz ama hayat şartları bunu gerektiriyorsa yapmak gerek bazen.
Yoo bi kaşık suda bogmuycam sürekli bunu soylemesi ve ben is buluyorum begenmiyosun demesi kendisi marketten çıkmak istiyo bana niye teşvik ediyor ben anlatamıyorum galibaGorumcenizden nefret ediyorsunuz elinizden gelse 1 kasik suda bogacaksiniz sunu soyle yazin da bizde size hak verelim ben onu sevmiyorum her soyledigi laf bana batiyor. Sizin duygulariniz nefrete donsmus birde ben haksizmiyim?demeleriniz yokmu ..evet cok haklisiniz
Bende bi gorumceyim canım:) ve karismam biseye on kere düşünüyorum bişey söylerkenBende bi gorumce olarak söylüyorum ki kızcağız yardım etmek istemiş bu kadar kötü düşünmeyin hayatta iyi seyler de var.
Genel olarak nasılsınız gorumcenizle ?Bende bi gorumceyim canım:) ve karismam biseye on kere düşünüyorum bişey söylerken
bata sorun yaşamıştık ciddi mevzular görüşüyoruz sık sık ama pek birbirimizden hoslanmiyoruz güvensizlik var çünkü aradaGenel olarak nasılsınız gorumcenizle ?
bata sorun yaşamıştık ciddi mevzular görüşüyoruz sık sık ama pek birbirimizden hoslanmiyoruz güvensizlik var çünkü arada
Hayır demedim o söyledi beden işçiliği varmış ilkokul mezunlarını aliyolar bende buna kızıyorum bunun için mi okudum diyeona bana iş bul mu dediniz?
Evet takmamak lazım aslındaO zaman evet bi art niyet aranabilir tabi çok ciddiye de almayin ufak bi laf sokmadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?