Görümcem ne demek istiyor?

2 yabancı dilim var 5 yıl üniversite okudum hazırlıkla.yurtdışın da kurslar aldım.30 a kadar yöneticiliğe yükseldim.7 yıldır çalışmıyorum keyfi olarak rahatıma düşkün olduğum için.Bana da aa bak şurda ücretli öğretmen açığı var.şu kafe de iş var mağaza da iş var diyen akraba komşu oldu .Olur bakarım diyip gülüp geçtim.Siz de deneyin komplekse gerek yok rahat olun relax

Evet istemeyen sizsiniz bunu bilmelerine rağmen mi öyle söylediler takilmamak lazım da çok tekrarladı o yüzden sinir oluyorum bende

Evet istemeyen sizsiniz bunu bilmelerine rağmen mi öyle söylediler takilmamak lazım da çok tekrarladı o yüzden sinir oluyorum bende
eğitimi mi biliyorlar tabi ki çünkü şimdi her evde üniversite öğrencisi ya da mezunu var.ilkokul mezunu anneler bile neyin ne olduğunu hangi okulun hangi bölümün iyi olduğunu biliyor.Evet bile bile söylüyorlar ben de son derece sakin olurrrrr bakarım diyip kaale almayarak cevaplıyorum.tartışma olmuyor.cahille tartışacak kadar cahil değilim biliyorum ki kaybederim sonun da tartışmayı gerek yok.siz de aynını yapın uygun iş bakmaya devam edin.başarılar

ben isletme okudum diye hava yaparsiniz mezuniyetten bir sene sora kendinizi o begenmedinI islerde kariyer yapmaya adarsiniz ustelik

Ben uygun bi is arıyorum bunu biliyor ve kaç yerden arandim seçici davranıyoruz diyorum kendisi çıkmak istediği yere beni niye teşvik ediyor peki

İş bulamadım diye moralin bozuluyorsa iş var işte diye moral veriyordur belki, ne düşünüyor olabilir? Markete gir, yıpran mı?

Neyin garipsendigini anlamiyorim.
Kadin universite mezunu ve emek harcayip o bolumu bitirdi.Tabi ki vasifsiz bir iste calismak yerine bitirdigi bolumle ilgili bir is yapmak istiyor.
Gorumcenizin kotu niyeti yok bence ama burda oyleleri var.

Aaa ben

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

ben isletme okudum diye hava yaparsiniz mezuniyetten bir sene sora kendinizi o begenmedinI islerde kariyer yapmaya adarsiniz ustelik
Ben hava yapmıyorum daha öncede markette çalıştım beğenmesem çalışmam iki seçenek var masa başı bi is bide beden işi hangi ni yaparsın canının çıkmasını mi istersin asıl hava yapan sensin

Neyin garipsendigini anlamiyorim.
Kadin universite mezunu ve emek harcayip o bolumu bitirdi.Tabi ki vasifsiz bir iste calismak yerine bitirdigi bolumle ilgili bir is yapmak istiyor.
Gorumcenizin kotu niyeti yok bence ama burda oyleleri var.
Aynı bu şekilde düşünüyorum o kadar para verip okumusum ne gerek vardı okumasaydim lise mezunu olup da fabrikalarda çalışırdım asla kucumsemiyorum ama bazıları yanlış konusuyo durumum olmasa mecbur kalsam gider çalışırım zaten alin teri herseyden önemlidir benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…