Torpil canım torpil heryerde bu var dayısı ola n is buluyor biz dayı bulsak daha iyi olur:))Iki masterla is bulamiyorum. Ben de guzellik kursuna filan gidicem daha karar vermedim. Bu zaman boyle bir zaman.
İş kolay bulunmuyor istesem bulurum ama kurumsal bi yer istiyorum temiz ve kalıcı bi is istiyorum çünkü artıkkendi işini kompleks bile yapsa gene de kötü niyet yok bence.biraz rahat olun madem bu kadar donanımınız var iş bulmanız lazımdı.kızın ne suçu var
Evet çok var demi haklısın tecrübelerim var ama bişey bilmiyor degilimIsletme mezunusun yani cokta seyapma...
Evet istemeyen sizsiniz bunu bilmelerine rağmen mi öyle söylediler takilmamak lazım da çok tekrarladı o yüzden sinir oluyorum bende2 yabancı dilim var 5 yıl üniversite okudum hazırlıkla.yurtdışın da kurslar aldım.30 a kadar yöneticiliğe yükseldim.7 yıldır çalışmıyorum keyfi olarak rahatıma düşkün olduğum için.Bana da aa bak şurda ücretli öğretmen açığı var.şu kafe de iş var mağaza da iş var diyen akraba komşu oldu .Olur bakarım diyip gülüp geçtim.Siz de deneyin komplekse gerek yok rahat olun relax
eğitimi mi biliyorlar tabi ki çünkü şimdi her evde üniversite öğrencisi ya da mezunu var.ilkokul mezunu anneler bile neyin ne olduğunu hangi okulun hangi bölümün iyi olduğunu biliyor.Evet bile bile söylüyorlar ben de son derece sakin olurrrrr bakarım diyip kaale almayarak cevaplıyorum.tartışma olmuyor.cahille tartışacak kadar cahil değilim biliyorum ki kaybederim sonun da tartışmayı gerek yok.siz de aynını yapın uygun iş bakmaya devam edin.başarılarEvet istemeyen sizsiniz bunu bilmelerine rağmen mi öyle söylediler takilmamak lazım da çok tekrarladı o yüzden sinir oluyorum bende
Torpil canım torpil heryerde bu var dayısı ola n is buluyor biz dayı bulsak daha iyi olur:))
Ben uygun bi is arıyorum bunu biliyor ve kaç yerden arandim seçici davranıyoruz diyorum kendisi çıkmak istediği yere beni niye teşvik ediyor peki
Aaa ben2 yabancı dilim var 5 yıl üniversite okudum hazırlıkla.yurtdışın da kurslar aldım.30 a kadar yöneticiliğe yükseldim.7 yıldır çalışmıyorum keyfi olarak rahatıma düşkün olduğum için.Bana da aa bak şurda ücretli öğretmen açığı var.şu kafe de iş var mağaza da iş var diyen akraba komşu oldu .Olur bakarım diyip gülüp geçtim.Siz de deneyin komplekse gerek yok rahat olun relax
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaeğitimi mi biliyorlar tabi ki çünkü şimdi her evde üniversite öğrencisi ya da mezunu var.ilkokul mezunu anneler bile neyin ne olduğunu hangi okulun hangi bölümün iyi olduğunu biliyor.Evet bile bile söylüyorlar ben de son derece sakin olurrrrr bakarım diyip kaale almayarak cevaplıyorum.tartışma olmuyor.cahille tartışacak kadar cahil değilim biliyorum ki kaybederim sonun da tartışmayı gerek yok.siz de aynını yapın uygun iş bakmaya devam edin.başarılar
Bence de öyle o da risk amaTorpil morpil . En iyisi kendi isyerini acmak bence.
Ben hava yapmıyorum daha öncede markette çalıştım beğenmesem çalışmam iki seçenek var masa başı bi is bide beden işi hangi ni yaparsın canının çıkmasını mi istersin asıl hava yapan sensinben isletme okudum diye hava yaparsiniz mezuniyetten bir sene sora kendinizi o begenmedinI islerde kariyer yapmaya adarsiniz ustelik
Konuyu begenmiyosaniz yorum yapmasaydiniz beğenenler yazsınBak sen densize ya, hadsiz. Neler demiş öyle. Eşine söyle haddini bildirsin. Arana da mesafe koy. Nasıl fesat, nasıl yılan.
Neyse şaka yaptım şaka gibi konuya
Ben öyle anlıyorumİş bulamadım diye moralin bozuluyorsa iş var işte diye moral veriyordur belki, ne düşünüyor olabilir? Markete gir, yıpran mı?
Aynı bu şekilde düşünüyorum o kadar para verip okumusum ne gerek vardı okumasaydim lise mezunu olup da fabrikalarda çalışırdım asla kucumsemiyorum ama bazıları yanlış konusuyo durumum olmasa mecbur kalsam gider çalışırım zaten alin teri herseyden önemlidir benim içinNeyin garipsendigini anlamiyorim.
Kadin universite mezunu ve emek harcayip o bolumu bitirdi.Tabi ki vasifsiz bir iste calismak yerine bitirdigi bolumle ilgili bir is yapmak istiyor.
Gorumcenizin kotu niyeti yok bence ama burda oyleleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?