Görümcem sonunda kendi ipini kendi çekti

Dovmusler deyince 13-14 yasinda kiz sandim. 27 yasinda doktora yapan kiz dovulur mu yahu?. Ailecek bir tuhaflar.
Kimse dövülmezde bizde kızını dövmeyen dizini döver dayak cennetten çıkmadır kadının sırtından sopayı karnından sıpayı diye dayak özendirilir
Bir toplum için utanç verici

Bu nedir ya? Bu aile şiddeti normalleştirmiş, yarın senin de başına gelecek, olacağı bu.

Ben yanlış bir durum görmüyorum.

27 yaşında koskoca insana nişanlın ve ailesi girişiyor belki hastanelik ediyor ve bir kadın olarak yanlış birşey görmüyorsum pes!! siz sütten çıkma ak kaşık bi görümce kötü hadi yaa. yapıştırdı tokadı dövdü diye burada sevinerek anlatıyorsunuz ya yarın birgün eşiniz olacak o adam ve dayak yediğinizde gelip ağlamayın kimse dövülmeyi haketmez yapılanı beğenmeyince görümceniz laf dedi.diye nişanlınız laf sokuyor kardeşine siz nasıl bir insansınız o görümcenin yerinde olsam ailemi silerim siz de kına yakarsınız artık

Nasıl bir aile bu anlamış değilim doğrusu? Görümce babanin yanında ağza alınmayacak küfürler ediyor. Anne bana buna karşılık herkesin içinde 27 yaşında bir kızı dovuyor. Şiddet içinde büyümüş kardes de kız kardeşini dövüyor. Büyük ihtimalle yarın bi gün senin çocuğunda şiddet içinde büyüyecek ve şiddet yanlısı gençler olacak. İlginç.

Ay koca kadını nasıl dövdüler ya bide 3 kişi birden. Her ne olursa olsun insan nasıl dövebilir nasıl bir zihniyettir. Sizinde bir öğretmen olarak dövdüler diye anlatmanız bide ben çıktıktan sonra da devam etmişler diye ballandırmanız bir garip. Konuşma diye bir şey vardır. Anlamıyorsa da muhatap olunmaz olur biter.

Dovmusler deyince 13-14 yasinda kiz sandim. 27 yasinda doktora yapan kiz dovulur mu yahu?. Ailecek bir tuhaflar.

13 14 yaşındaki kız da dövülmez. Dokunulmaz bile.

Bebekleri, çocuklar , kadınlar , erkekler her kimse dövülmez

Dövüşmek başka dövmek başka.

Kendinden zayıf biri ya da sana el kaldıramayacak birine kaldırılan her el zulümdür, karaktersizliktir, adiliktir.

" Haksızlığa susan da dilsiz şeytan gibidir "

Bugün aynı karında yattığı kardeşini bir kadın için döven yarın anası babası içinde seni döver. O kız cook çok kötü bir insan olabilir ki belli terbiyesiz laflarından ama aile boyu şiddet görmüş önüne gelen dövmüş. Hangi insan evladı bir kadın dayağı hakeder yazık günah ya. O kız dayak yerken hiç içiniz ciz etti mi?

Aynen yaaa o kadar çok etkilendim ki, bağıra çağıra,isyan ede ede,gözümde tek damla yaş kalmayana dek haykırmak istiyorum — çekin o pis ellerinizi kadınların üzerinden—

Şiddeti hangi sebep haklı gösterebilir.bir kadın nasıl başka bir kadının durup durup tekrar dövülmesinden bu denli haz duyabilir.nasıl yaa nasılll????

27 yaşında kadını gözünüzün önünde dövdüler ve siz seviniyor musunuz? En adi düşmanım olsa birinin dayak yediğine sevinemem, bir de öğretmen olacaksınız nasıl empati yapamazsınız!?

Nişanlım yapıştırdı tokadı sonra annesi babası benim yanımda dövdüler bunu.

Ben çıktım nişanlım biraz daha tartaklamış bunu.

babasi annesi dövmüş biz gidince biraz daha
Şu kısımları okuduktan sonra

Eşim ve ailesi inanın çok çok iyi insanlar kötü yorum yaparsanız üzülürüm . Ama görümcem Allahım böyle bir insan nasıl olabilir bu aileden nasip çıkmış dedirten tiplerden
Şu yorumu okuyunca beni bi gülme aldı.

Bu kadar cehalete kapilmis bir ogretmen olabilecegine inanmak istemedigim icindir belki
Ama konuyu absurt buldum

öğretmen olduğunu sanmıyorum.
öğretmen deyince bir ağırlığı, olgunluğu olmasını bekliyor insan..
eski görümce konusunda da haksız bulunup başka üyelik alıp kendi kendini pohpohlamıştı..
hazımsız ergen davranışları bunlar.

Bence durumu düzeltin bu şekilde bir yaklaşım hatalı
Aslında dayağa sevindiğiniz için sizin bir özür borcunuz var

Oyle mi?
O zaman gonul rahatligiyla soyluyorum
Kafa buluyor ahahah
Dikkat ederseniz fake demedim

Konu sahibi gorumcene acıyıp yorum yapanları birak ya ne yaparsan yap görümcen haklı olur onların gözünde baya baya da kadın dayağın alasını hak etmiş ne demek bir kadına o... diye küfür etmek o o... kimlere denir farkında değil heralde terbiyesiz aslında bir tokatta siz atsaymışsınız keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…