Görümcem

in_cim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
904
507
103
Merhaba Arkadaslar ,

Eşimle aramızda ciddi polemiğe dönüşen bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Ben bayramda gitmek istemiyorum , eşimde annesini görmek için gitmek istiyor.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Siz söyleyin ben ne yapayım?

Merhaba Arkadaslar ,

Kayınvalidemle görümcem aynı evde kalıyorlar. Görümcem 30 yaşında bekar. Çok Titiz bir kız.

Hafta sonu uzun zamandır görmediğimiz için kayınvalidemi görmeye gidelim dedik , eşim kız kardeşini aradı aldığımız cevap "yeni temizlik yaptım şimdi gelmeyin , iki hafta sonra gelirsiniz" oldu. Eşimin cevabı ise "tamam".

Ben bunu saygısızlık olarak gördüm . Eşim bana hak veriyor ama ona da hak veriyor. Bayram öncesi tekrar temizlik yapmak istemeyebilirmiş.

Bende sen git sana beni sorarlarsa da "evi kirletmemek için gelmedi dersin " diyorum. Biz tartışmaya başlıyoruz.

Eşiniz kardeşinin hastalık derecesinde titiz olduğunu bildiği için hiç uğraşmıyor. Ellemeyin. Kavga falan çıkarır ev battı diye, iş almayın başınıza.

Napıyorsunuz gidince, yani koskoca insanlar salonun ortasına mıçmıyorsunuz herhalde, değil mi?

Gerçekten herkes delirmiş...
O kadar titiz bir insan, temizlenen yerin 2 hafta süreyle kullanılmasa bile pisleneceği akış edemiyor ne yazık, o sebeple yemedim bu bahaneyi.

Merhaba Arkadaslar ,

Cok saygiszzca bencede gitmeyin

Çocuğunuz falan var mı büyük ihtimal var olduğu için kabul etmiyordur .2 kişi gitseniz böyle bir şey diyemez sanırım .

Duydugum en sacma bahaneydi galiba😂 2 hafta dayanan temizlik nasilmis bi ogrenebilirmisiniz cok ihtiyacim var😰
Size hak verdim saygisizca bir cevapti bayramda gidin ve bunu ona kendiniz soyleyin esinize soyletmeyin bosuna

Genelde burada kayinvalide ve gorumce ile ilgili konularda hep mesafe alinmasi aonucu gitmeme gelmeme durumlarini okuyoruz. Sizin durumda tersi olmus. Siz gitmek istiyorsunuz gorumce yok diyor. Sanirim ben anlayisla karsilardim. Muhtemelen hastalik derecesinde titiz birisi.

Şu sebeple gelmeyin diyen insan normal değildir ya, herhalde bundan önce de bu konuda sizi şok edecek davranışları olmuştur. Sonuçta çamurda yaşamıyorsunuz, evi kirletmeyeceğiniz ortada. En fazla iki bardak, tabak kirlenir, onu da sorun edecek insan sağlam tırlatmıştır, kişisel algılamayın.

Çok terbiyesizce bişey görümcenizin yaptığı.
orası eşinizin de evi sayılır annesi orada olduğu için, bence önceden haber vermeden gidin.

bende de bu model bi görümce var, 50 yaşında bekar ve temizlik hastası.
kvmin evine gittiğimizde bayramlarda vs. sırf onun yüzünden 3 gün duş almadığım oluyor, çünkü banyoya girenin hemen peşinden saatlerce yer süpürüp siliyor. eşim de diyor ki "istediğini yap, saçlarını dök yerlere, işi ne temizlesin, o ondan zevk alıyor" diyor. halbuki kadın zevk almıyor surat asıyor.

Çok terbiyesizce bişey görümcenizin yaptığı.
orası eşinizin de evi sayılır annesi orada olduğu için, bence önceden haber vermeden gidin.

bende de bu model bi görümce var, 50 yaşında bekar ve temizlik hastası.
kvmin evine gittiğimizde bayramlarda vs. sırf onun yüzünden 3 gün duş almadığım oluyor, çünkü banyoya girenin hemen peşinden saatlerce yer süpürüp siliyor. eşim de diyor ki "istediğini yap, saçlarını dök yerlere, işi ne temizlesin, o ondan zevk alıyor" diyor. halbuki kadın zevk almıyor surat asıyor.

Muhtemelen benimki de 20 yıl sonra böyle olur.

Bu arada çocuğumuz yok , olsa da halasına temizlemek zor gelmemeli diye düşünüyorum. Zaten sürekli kendimi kollamaktan diken üstünde oturuyorum gittiğimde.

Back
X