Görümcem😠

amannegerekvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2019
100
52
28
Merhabalar,ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.Eşimle aramız gayet iyidir,nadiren anlaşamadığımız konular olur.Bunlardan biri 2 yıldır aşamadığımız görümcem ile saatlerce konuşma problemi.Eşim ve görümcem (eşim 33 görümcem 35 yaşında) saatlerce telefonda konuşuyorlar hemde hergün.Ve aynı iş yerinin farklı bölümlerinde çalışmalarına rağmen.Tamam bi kaç gün arayla 10-15 dk konuşursun ama hergün saatlerce ne konuşulur bide erkek erkeğe olsa yine hadi neyse dicem gerçi oda çok normal değil.Neyse hanımlar ben bu problemi çözemiyorum eşim sen karışamazsın o benim ablam diyor.Sürekli dedikodu yapmasını istemiyorum eşimin.Evde ne olup bitiyor herşeyi soruyor görümcem eşimde anlatıyor sinir küpü oldum.Artık arama kaydını siliyor görüp laf etmiyeyim diye ama 2 gün giden şarj bir gün dayanmayınca anlıyorum yine konuştuklarını.Sizce ben mi çok sorun ediyorum yoksa problem onlarda mı? Bide bu problemi nasıl aşabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada arayan kişinin görümcem olduğuna eminim hanımlar evdede arıyor çünkü

Son düzenleme:
1- Sadece kadınlar dedikodu yapmaz. "Kadın gibi" diye eşinize atfettiğiniz tanım ile kendinize de balta vuruyorsunuz. Niye bir şeyleri "kadın gibi" yapmak kötü mü? Cinsiyetçiliğe lüzum yok.

2- Kardeşimle konuşmak için kimseden izin isteyecek değilim. Eşiniz de isteyecek değil.

Bence siz cok sorun ediyorsunuz.Abi ile kardes arasına girmeyin.Her gün konusuyorlarsa ne var bunda? Birbirlerine cok düskünler ve seviyorlar demek ki.Sizin abiniz var mı bilmiyorum ama benim yadırgadıgım bir durum değil.Abiler her şeydir.Onlar birlikte büyüdü,can ciğerler.Evlendiğiniz zaman eşlerinizin her dakikasının size ait olması bir zorunlulukmus gibi davranmayın.İstediğiyle konusur istediğiyle konusmaz

Çok haklisin seninki görünce benimki kayinpeder kakayinvalide

Tamam konuşsun etsin ama siz hergün abinizle 2-3 saat konuşur musunuz? Zaten benimle konuşsun demiyorum ama saatlerce ablasıyla konuşup lüzumsuz tüm evde olup biteni anlatmasına kızıyorum ben.

Benim eşim benim kardeşimle ne kadar konuştuğumun niye konuştuğumun hesabını soracak öyle mi diyemez dediğini an burnundan getiririm adam gece yarılarına kadar arkadaşlarına takılıp içip evin yolunu bulamıyormuş gibi yazmışsınız karışmayın kendinizden uzaklaştırmayın

Tamam konuşsun etsin ama siz hergün abinizle 2-3 saat konuşur musunuz? Zaten benimle konuşsun demiyorum ama saatlerce ablasıyla konuşup lüzumsuz tüm evde olup biteni anlatmasına kızıyorum ben.

Ben konusmam da,konusmak istiyorsa mudahale etmem.Ben kimseyle uzun uzun telefonda konusmayı sevmiyorum fakat karısılması gereken en son iliskisi anne-cocuk-kardes iliskisi

Bende boşvermeye çalışıyorum Diyorum atayım diye eşim yazmayacaksın diyor

Konuştuğu kişinin görümce olduğuna emin misiniz ?aynı işyerinde çalışıyor ve saatlerce tl de konuşuyor

Tamam konuşsun etsin ama siz hergün abinizle 2-3 saat konuşur musunuz?
ben her gün bize çağırıyorum ısrarla en son bunaldı adam
he abim evli değil tabi onun da etkisi car ama haftada 3 akşam görmeyince nerelerdesin diyorum.
eşim de kardeşine karşı öyle dördümüz takılıyoruz.

Evet bazen korkuyorum zaten böyle yaparak uzaklaştırır mıyım diye.Madem o problem yokmuş gibi davranmaya çalışıcam

Konu abla kardesin konusma suresi olarak algilaniyo, ablasi yani konusabilir lakin evin incigini cincigini anlatmasi yanlis.
Çok meraklı görümcem evde ne yemek pişti ne oldu ne bitti herşeyi sorar eşime öğrenmek ister.Kv vefat etti kp bizimle yaşıyor,kendine kv sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…