- 4 Haziran 2019
- 100
- 52
- 28
- Konu Sahibi amannegerekvar
-
Beni gerçekten çok iyi anladınızçok iyi anlıyorum :)
insan bi kere takıp gıcık olunca zaten istem dışı oluyor gerisi ..
takılmamaya çalışcaksınız maalesef yapcak bişey yok
Evde ki şeyi
Evet evet eminim görümcemKonuştuğu kişinin görümce olduğuna emin misiniz ?aynı işyerinde çalışıyor ve saatlerce tl de konuşuyor
Çok meraklı görümcem evde ne yemek pişti ne oldu ne bitti herşeyi sorar eşime öğrenmek ister.Kv vefat etti kp bizimle yaşıyor,kendine kv sanıyor
Defalarca anlattım sonuç yine aynı yine aynıEsinizin konusmasina degilde, evle ilgili herseyi paylasmasan burasi bizim ozelimiz vs diye yumusak bir dille anlatsaniz.
Aynn kv sanmis kendini.
Şöyleki zaten adam hep işteyken konuşuyor ben aradığımda meşgul ise anlıyorum o olduğunu.Evde konuyu açsam tartışıyoruz ama o konu yokmuş gibi davransam sorun etmesem hiç tartışmıyoruz güzel güzel geçiniyoruz.Ama aradım meşgul tel bi yarım saat sonra yine meşgul olunca haliyle eve geldiğinde kızıyorum bende yine herşeyi anlattın dimi diyorum başlıyo tartışma.Bende dedim yemeği sorunca illa adını deme diye ama yok illa diyecek şu yemek var şuraya gittik burdan geldik şunu aldık.2 senedir evin herşeyine burnunu sokar.Bu arada bu kişi düğünde kardeşine tek bir kuruş dahi vermeyen annesi vefat etmesine rağmen ne kuran okutan nede biz okuttuğumuzda yardım eden gaddar bi insan.Herkes normal vs demiş de bence hiç de normal değil
Oldu olacak kamera taksın görümce eve kim ne yapıyor anbean takip etsin
Suç eşinde zaten evdeki olan biteni ayrıntılarıyla ne diye anlatıyor ablasına
Ne takıldı deyince
Takıldı işte birşeyler abla
Akşam ne yediniz deyince
Akşam Allah ne verdiyse yedik
Nereye gezmeye gittiniz deyince
Öyle bi hava almaya çıktık
Gibi şeyler diyebilir
Eşimle aramız iyi diyorsun da o bu tavrına devam ederken nasıl iyi oluyor aranız?
Anlatma evimizin ayrıntılarını herkes bilmek zorunda değil diyebilirsin
Ha olmadı işe yaramadı diyelim o zaman "lütfen evimizde yediğimiz içtiğimize kadar sormazsan sevinirim. Bu muhabbetler yüzünden evimizde huzur kalmadı" diyeceksin
Şimdiye kadar iyi sabretmişsin
Havadan sudan işyerinden konuşsalar okey ama ona ne evde ne yaptığınızdan yahu
Kadın gibi sürekli dedikodu yapmasını istemiyorum eşimin.
Evet bende öyle düşündüm yani bende ailemle hal hatır sorarım o kadar ama saatlerce konuşulunca tuhaf geliyor.İyi anlaşma olduğunu sanmıyorum ablası eşimi paramız yok diyip hep mızıldanıyor eşime bişeyler aldırmaya çalışıyor kurnaz biri bence.Çünkü eşim asgari ücret alıp 1000 tl kredi ödüyor ve 4 kişiye bakıyor,bunlar karı koca çalışıyor ve sadece oğulları var kreşe gönderiyorlar.Sorsan onların hiç parası yok ama bizim varEvdeki her sey derken zAten ne olabilir ki. Her gun konuşuyorlarmış bugun şu koltuga oturdum aksam sunu yiyeceğiz :) Hic sevmem. Hatrini sor konus et kapat. 7 gun bunu yapmalari akil kârı degil. Ben olsam ben de sinir olurdum belki. Abimle boyle sık
konusmam konussam da laf almam kimisi gorumce olmak icin dogmus oluyor gercekten :) ama biz bir kriter değiliz tabi aralari cok iyiyse konuşabilirler bizde olmadigi icin garip karşılıyor olabiliriz
Çalışıyordum bebeğim olunca çıktım işten.Çalışıyo musunuz? Görümcenize mesaj atmaktan çekiniyo musunuz ? Atacağınız mesaj için eşinizden izin almayacaksınız tabiki. Mesaj çekmenizi istemiyorsa aile dengesini kursun eşiniz veya atacağınız mesaja karışmasın di mi ama.
“Abla evimde olan her şeyi bilmenden son derece rahatsızım. Kocam senin kardeşin sana karşı bir sınır çekemiyor veya evlendiğinin farkında değil. Böyle devam ederseniz aile huzurumuz bozulacak. Lütfen bu davranışınızdan vazgeçin” de.
Valla çekinecek bi durum yok çok bile dayanmışsın yak gemileriŞöyleki zaten adam hep işteyken konuşuyor ben aradığımda meşgul ise anlıyorum o olduğunu.Evde konuyu açsam tartışıyoruz ama o konu yokmuş gibi davransam sorun etmesem hiç tartışmıyoruz güzel güzel geçiniyoruz.Ama aradım meşgul tel bi yarım saat sonra yine meşgul olunca haliyle eve geldiğinde kızıyorum bende yine herşeyi anlattın dimi diyorum başlıyo tartışma.Bende dedim yemeği sorunca illa adını deme diye ama yok illa diyecek şu yemek var şuraya gittik burdan geldik şunu aldık.2 senedir evin herşeyine burnunu sokar.Bu arada bu kişi düğünde kardeşine tek bir kuruş dahi vermeyen annesi vefat etmesine rağmen ne kuran okutan nede biz okuttuğumuzda yardım eden gaddar bi insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?