- 4 Haziran 2019
- 100
- 52
- 28
- Konu Sahibi amannegerekvar
-
O kadar haklı ve güzel cevap yamışsınız ki.Gerçekten öyle keşke eşimde artık evli olduğunun,karı kızı olduğunun farkına varsaValla Allah sabır versin... Her ne kadar kardeş arasına girilmez fikrine teoride ben de katılsam da pratikte insan sinir olmadan yapamaz. Sonuçta o artık evli birisi ve pastanın artık bir kaç dilimi var. Bunu da kardeşlerin arası bozulsun anlamında demiyorum ama neticede bizler bile anne babamızı arama sıklığımızı istemdışı da olsa yuvamıza ait öncelikler sebebi ile azaltıyorsak eşinin de bu durumu dengelemesi lazım artık, iki sene az bir zaman değil...
Benimde söylemek istediğim bu.Kız kıza neyse ama erkek ablasına saatlerce detay verip iş yerindeki kadın kız erkek hakkında konuşunca sinir oluyorum.Başkaları hakkında konuşma diyorum yine ablası wpden yazıyor yada arıyor şu şöyle deniş bu böyle demiş diye eşimi gaza getiriyorBi tek rahatsiz olacak olan ben miyim ya anlayamadim konu kardes konusmasi degil ki her seyin bilgisinin verilmesi. Iki kiz kardesi anlarim sohbet eder kv filan cekistirir dedikodu yaparlar belki ama bi erkek kardesin her gun ablasina laf yetistirmesi bence normal degil ben de olsam rahatsiz olurdum her gun detay vermesinden. Resmen bizi bizi gozetliyor gibi.
Bisey diyemiyorum o zamanEvet evet eminim görümcem
Yemin ediyorum bazen bende böyle düşünüyorum.Ben stres yapacağıma o yapsın diyorum ama ucu bsnada dokunur kesinValla çekinecek bi durum yok çok bile dayanmışsın yak gemileri
Söyle içinden geçeni biraz da onlar sıkılsın
Şöyle düşün hergün sinir olmaktansa söylersin içindekileri en azından rahatlarsınYemin ediyorum bazen bende böyle düşünüyorum.Ben stres yapacağıma o yapsın diyorum ama ucu bsnada dokunur kesin
Nolcakki ben de anlatıyorum kardeşimeÇocuğa mevlüt okuttuk mesela görümcem mesaj atmış kaç para takıldı toplam diye.Eşimde hemen söylemiş.Bilmiyorum de bişey de evde olup biteni öğrenmek zorunda değil sonuçta
Doğrudur sizin için problem yoktur ama ben ablasına demesini istemiyorum çünkü bilmek zorunda değil.Nolcakki ben de anlatıyorum kardeşime
Ne yazıkki izinli gününde bile arayıp rahatsız etmeyi başarıyor kendisi.Oysaki daha dün telefonda konuşmuş olmalarına rağmen.Ama yok illa bi haber alacak napıyoruz bi yere gittik mi bişey aldık mı diyeKimsenin kardeşiyle konuşmasına karışılamaz, tamam. Ama bu konuşmalarda evde olan biten tüm ayrıntıları ile anlatılıyorsa, evle ilgili sorumluluklar bu görüşmeler yüzünden aksatılıyorsa, eş-çocuklar ilgi beklerken uzun görüşmeler yapılıyorsa kim olsa rahatsız olur.
Düşünüyorum iş, ev, yemek derken her akşam telefonda bir saat geçirmeye vakit ayırma lüksüm yok. Ben işten yorgun gelip ev sorumlulukları ile uğraşırken eşim saatlerce telefonda konuşsa çok rahatsız olurdum. Her akşam birlikte geçireceğimiz kısıtlı vakti telefon görüşmeleriyle geçirse inanılmaz bozulurdum.
Ama gündüz işteyken konuşuyorsa özelinizi anlatmak dışında bir problem yok.
O kadar haklı ve güzel cevap yamışsınız ki.Gerçekten öyle keşke eşimde artık evli olduğunun,karı kızı olduğunun farkına varsa
Bende öyle yapmaya çalışıyorum eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum sohbet muhabbet herşey iyi güzel konu görümce olursa problem yaşıyoruz.Akışınada bıraktım ama bu iki yılda tek bir düzelme dahi yok hatta tam tersi daha daha çok konuşmaya başladılarGorumcenizden hoslanmiyorsaniz bazı tavırları iyice gözünüze batar.gorumcenizin evin içinde olanları sorması doğru değil elbette.bu kadar meraklı olmasınin altında iyi niyet olduğunu zannetmiyorum.Rahatsiz olmanız çok doğal.siz aile mahremiyetinizin i zedelendiği ni düşünüyorsunuz ki bence haklısınız.Ama unutmayın ki onlar kardeş.siz bu şekilde davranirsaniz eşiniz üzülür.esinizi kaybedersiniz.iyisimi zamana bırakın.daha neşeli daha pozitif olun.esinize karşı güzel sohbetli olun gün içersinde arayıp onunla muhabbet edin
Evet 7 aylık kızım varBu arada bir de kızınız mı var? Doğru mu anladım?
Evet 7 aylık kızım var
Kp sizinle yaşıyor madem sadece onun durumunu sorabilir. Yok ne yemek pisti yok mevlutte kaç para takıldı bunların sorulması ayıp tabiki. Kocanizin çok normalmiş gibi bunları anlatması da tuhaf. Ozelinizi anlatmasin eşiniz her zaman böyle. Yoksa aile olmanın ne önemi kalır ? Oldu paşam ben her dakika ablama izahat mi vereceğim evin durumuyla ilgili, hiç sevmedim hiçÇok meraklı görümcem evde ne yemek pişti ne oldu ne bitti herşeyi sorar eşime öğrenmek ister.Kv vefat etti kp bizimle yaşıyor,kendine kv sanıyor
Eminim çünkü bazen evdeykende arıyor görümcemAblasiyla konuştuğundan eminmisiniz acaba..Ablam diye kayit etmis olabilirmi..Ne diye boyle düşündüysem artik kusura bakmayın icinizi ikiletmek degil amacım.
Eminim çünkü bazen evdeykende arıyor görümcem
Amin sağolunAllah bağışlasın.
Peki konuşma dışında cıngar çıkardınız mı? Hemen tavsiye etmemekle beraber erkeklerle ilgili problemlerde bazen bir cinnet her şeyi çözer :)) Şaka bir yana, daha sert konuşmayı denediniz mi?
Bende hiç sevmem.Eşim sanıyor iyi niyetli ama nerdee.Tam bir mikser.Babasının lafını oğluna oğlunun laflarını babasına taşır çok uyuz bi tipKp sizinle yaşıyor madem sadece onun durumunu sorabilir. Yok ne yemek pisti yok mevlutte kaç para takıldı bunların sorulması ayıp tabiki. Kocanizin çok normalmiş gibi bunları anlatması da tuhaf. Ozelinizi anlatmasin eşiniz her zaman böyle. Yoksa aile olmanın ne önemi kalır ? Oldu paşam ben her dakika ablama izahat mi vereceğim evin durumuyla ilgili, hiç sevmedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?