Görümcem😠

O kadar haklı ve güzel cevap yamışsınız ki.Gerçekten öyle keşke eşimde artık evli olduğunun,karı kızı olduğunun farkına varsa

Benimde söylemek istediğim bu.Kız kıza neyse ama erkek ablasına saatlerce detay verip iş yerindeki kadın kız erkek hakkında konuşunca sinir oluyorum.Başkaları hakkında konuşma diyorum yine ablası wpden yazıyor yada arıyor şu şöyle deniş bu böyle demiş diye eşimi gaza getiriyor

Yemin ediyorum bazen bende böyle düşünüyorum.Ben stres yapacağıma o yapsın diyorum ama ucu bsnada dokunur kesin
Şöyle düşün hergün sinir olmaktansa söylersin içindekileri en azından rahatlarsın
Bu türlüsü sana zaten zarar

Gorumcenizden hoslanmiyorsaniz bazı tavırları iyice gözünüze batar.gorumcenizin evin içinde olanları sorması doğru değil elbette.bu kadar meraklı olmasınin altında iyi niyet olduğunu zannetmiyorum.Rahatsiz olmanız çok doğal.siz aile mahremiyetinizin i zedelendiği ni düşünüyorsunuz ki bence haklısınız.Ama unutmayın ki onlar kardeş.siz bu şekilde davranirsaniz eşiniz üzülür.esinizi kaybedersiniz.iyisimi zamana bırakın.daha neşeli daha pozitif olun.esinize karşı güzel sohbetli olun gün içersinde arayıp onunla muhabbet edin

Ne yazıkki izinli gününde bile arayıp rahatsız etmeyi başarıyor kendisi.Oysaki daha dün telefonda konuşmuş olmalarına rağmen.Ama yok illa bi haber alacak napıyoruz bi yere gittik mi bişey aldık mı diye

Bende öyle yapmaya çalışıyorum eve geldiğinde güler yüzle karşılıyorum sohbet muhabbet herşey iyi güzel konu görümce olursa problem yaşıyoruz.Akışınada bıraktım ama bu iki yılda tek bir düzelme dahi yok hatta tam tersi daha daha çok konuşmaya başladılar

Ablasiyla konuştuğundan eminmisiniz acaba..Ablam diye kayit etmis olabilirmi..Ne diye boyle düşündüysem artik kusura bakmayın icinizi ikiletmek degil amacım.

Çok meraklı görümcem evde ne yemek pişti ne oldu ne bitti herşeyi sorar eşime öğrenmek ister.Kv vefat etti kp bizimle yaşıyor,kendine kv sanıyor
Kp sizinle yaşıyor madem sadece onun durumunu sorabilir. Yok ne yemek pisti yok mevlutte kaç para takıldı bunların sorulması ayıp tabiki. Kocanizin çok normalmiş gibi bunları anlatması da tuhaf. Ozelinizi anlatmasin eşiniz her zaman böyle. Yoksa aile olmanın ne önemi kalır ? Oldu paşam ben her dakika ablama izahat mi vereceğim evin durumuyla ilgili, hiç sevmedim hiç

Kp neden sizinle yaşıyor? Aman Allahım amma soru sordum ama :) Görümceniz evli mi? Bekar mı?

Amin sağolun
Yok geçirmedim evde kp var delirdi mi bu kız der Çok büyük olay çıkarmadım ama bi ara epey tartıştık ve bana kendinden soğutuyosun böyle yaparak dedi

Bende hiç sevmem.Eşim sanıyor iyi niyetli ama nerdee.Tam bir mikser.Babasının lafını oğluna oğlunun laflarını babasına taşır çok uyuz bi tip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…