Görümcem😠

Valla bu ara bende görümceme gıcık kapakla meşgulüm.. Çocuğum hasta bir haftadır hastanede yatıyoruz, ateş ve ishal den.. Görümcem kv de misafirlikteler sonra diğer görümceme yani ablasına geçecek, ordan da bize geleceklermiş hep beraber... Biz büyük ihtimalle hastaneden yarın çıkacağız ve yine büyük ihtimalle çıkar çıkmaz ya da bir kaç gün sonra evimiz görümcelerin istilasına uğrayacak. 5 azman çocuk hastaneden yeni çıkmış oğlum onların peşinde mahfolacak... Ben düzgün çocuğumla ilgilenemeyeceğim. Offff çok stres yaptım, halbuki ben olsam gitmem, biraz evlerinde dinlesinler derim... Gitsem de birgün anca kalırım ve yardımcı olurum, ama görümcem öyle değil misafir olarak geldiğin de ben tatil modundayım hiç bir iş yapamam deyip oturan bir insan... Çocukları evimin altını üstüne getirse bile rahatını bozmaz ama kendi evindeki misafire bulsa baştan aşağı temizletir hiç utanmaz. Bu yüzden istemiyorum neden hep sıkıntı erkek ailelerinde ben anlamıyorum... Allah hepimize kolaylık versin

Siz anlattınız ben gerildim burda ya ne kadar anlayışsız şu insanlar.Bok mu var geliyosun dicen olmıcak.Zaten çocuk yeni çıkmış hastaneden bide kendi çocuklarını da getiriyor.Gerçekten Allah sabır versin size.Şöyle abla gibi görümce denk gelmediki bize

Böyle bir durum yaşamadım ama bende olsam sinir olurdum diye tahmin ediyorum. Arkadaşım bile yanımdayken telefonla konuşsa rahatsız oluyorum çünkü sıkılıyorum

Esinizin Telefonla konsutugu zaman sizde biri ile Dedikodu yapin saatlerce. Elbett birgün oda skilir bu durumdan

Ah ah malesef ne hayal ettiğim gibi bir kv ne de görümcem oldu huylarından nefret ediyorum menfaatçi, düşüncesiz görgüsüz ve ukala insanlar. İlk evlendiğimizde eşimde öyle saatlerce konuşurdu ailesiyle aynen sizinki gibi iğneden ipliğe luzumlu lızumsuz herşeyi birşey demezdim ama yüz ifademden anlardı hoşlanmadığımı şimdi yine öyle konuşuyorlar ama eşim işteyken ya da oğlumuzu parka götürdüğünde konuşuyor buna da şükür.Bir de ne kv ne de bahsi geçen görümcem asla araamzlar çağrı yaparlar eşim hep geri arar. Bu ara da diğer görümcem eşimi aradı bende eşime demiştim önceden fazla çocuklarla haşır neşir olsun istemiyoruz, evde biraz kendine gelsin istirahat etsin gibilerinden birşeyler de ki anlasınlar da gelemezler diye o da ima etti telefon da. Bir haftadır daha bugün eve geldik cidden çocuk ta bizde biraz dinlenmek istiyoruz ayıp mı ediyorum bilmiyorum ama hiç misafir ağırlayacak halim yok hele bir de full çocuklu misafir

İş yerinde konuşsa bile eşim sinir oluyorum ben.Çünkü biliyorum evdeki şeyleri söylediğini.Ne kadar düşüncesizler,hiçte ayıp etmiyorsunuz.İnşallah gelemezler.Çok sinir oldum kusura bakmayın

İş yerinde konuşsa bile eşim sinir oluyorum ben.Çünkü biliyorum evdeki şeyleri söylediğini.Ne kadar düşüncesizler,hiçte ayıp etmiyorsunuz.İnşallah gelemezler.Çok sinir oldum kusura bakmayın
Ne kusuru estağfurullah... Bende hep sinir oluyorum zaten, gönül rahatlığıyla sizde sinir olabilirsiniz ne demekniyeyse sinir olan hep bizler oluyoruz zaten.. Sizi de çok iyi anlıyorum evdeki herşeyde anlatılmaz ki çok meraklı demekki sizin görümce de eşiniz anlatyığına göre talep eden soran odur muhakkak yoksa erkekler böyle ıvır zıvır herşeyi konuşmazlar normalde

eşiniz hala gelişememiş, kendini gerçekleştiremeyen, çocuk kalmış bir birey
bir gün büyümesini umut etmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok.

evde bir problemınız yoksa anlatacak birşey de yoktur diye düşünüyorum ,
bende kızkardeşimle ayda 5000 dk fazla konusuruz ve buna gerçekten kocam karışamaz

Çok meraklı sormayın.Eşim bir kere açıklama yapmadan detay vermese o bir daha soramaz.Herşey eşlerimizde bitiyor..

Yok canım niye sen sorun edesinki sonuna kadar haklısın.....konuşmasın iki kardeş ne konuşurlar saatlerce anlam veremedim ikiside destek alsın bu konuyla alakalı....keşke Eşiniz sokakta vakit geçirse haftalık sevgili değiştirse diğer kadınlarla saatlerce telefonda oynaşsa flört etse ne iyi olurdu dimi....ne işi olur kardeşiyle de konuşuyor kii yazık valla üzüldüm size....Allah yardım etsin ne dert tasa var nasıl dayanıyorsunuz 2 kardeşin sohbet muhabbeti ne... Tühh tühhh

Görümceyle konuştuğuna emin miyiz?

Çok haklısın herkes kardeşidir karışamazsın demis. O yle bir karışırım ki. Ne demek ailemizin vaktinden böyle çalınamaz. 7 'de eve gelse yemek vs saat oluyor 9 bi de 2 saat görümce ile dedikodu. Hayatta çekemem.
O zaman o da kapatsın sen başla oldu olacak. Ve bu hergun hergun bu şekilde. Asıl kardeş olan düşünceli olur kardeşim eşine vakit ayırsın diyeuzatmaz telefonu. Ben kardeşimle uzunkonuştuğum da olur ancak esi evdeyse kisa keserim. Özel vakitlerini harcamamak için.

Niye? ya elin kadınıyla konuşacak ya kardeşiyle mi yani konuşmasa ölüyor mu bu adam? Evde ne var ne yok millete anlatmak normal mi? O zaman bu kadın da arasın kocasıyla yaptıklarını erkek kardeşine anlatsın normal yani öyle mi?

Anlqtmqyan kim acaba insan ailesiyle bişeyi paylaşamazmı yawww tamam heheeee siz haklısınız

Bana sizin kari koca iliskiniz cok tamamlayici degil gibi geldi. Oyle olsa adam size yogunlasacagi icin kardesiyle saatlerce konusmaya enerjisi kalmaz. O saatlerce konusmanin icerisinde sizde olmayan sizin veremediginiz ne var da kocaniz hala kardesine muhtac kaliyor? Eger bu bir ihtiyac olmasa gunde 1 saatini telefona bir erkek kessen ayirmaz kendi oz kardesi bile olsa. Siz bunu yasaklarsaniz kocaniz baska birisiyle bu eksigi doldurmaya calisir. Kocanizin aradigi ve kardesinde buldugu bir ozellik sizde yok, bence esas sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…