Görümcem😠

Genelde işteyken konuşurlar,eşimin dediğine göre tüm gün canı sıkıldığı için konuşuyomuşlar.O ablasıyla arkadaş gibi büyümüşler o yüzden rahat konuşuyomuşlar.Bide diyorum annesi yok eşimin ondan mı acaba.Seninle evde konuşuyoruz telde konuşucak bişey olmuyor diyor,haklıda yani gelirken ekmek al falan diyorum anca Ama bende çok düşündüm yani ablasıyla hergün konuşacak konu bulacak kadar nasıl bağlı

Genelde iş yerinde konuşuyorlar canım.Eşim izinliykende evde

Abi kardeş diye aynı iş yerinde çalıştığı kardeşiyle /üstelik / her gün bir saat konuşması çok abes.

Evinin sırrını vermesi ise sinir bozucu.

Abi kardeş onlar konusacaklar tabi , kardeş ilişkilerine karisamazsiniz denmesi çok garip geldi.

Arayıp hal hatır sormak başka saatlerde detaylı konuşmak çok başka.

Maalesef ki çözüm gelmedi aklıma..

haklisiniz.. kimin basina gelse cekemez cunku. kendimi sizin yerinize koydum sinirden olurdum herhalde.. siz kardes konusmasina karisamazsiniz diyenler de muhtemelen boyle bisey yasamayanlardir havadan konusmak kolay tabi.. bi kere gicik olunca her yaptigi batar gozune.. Allah kolaylik versin takmamaya calisin yine evde sorun oluyosa arayin konusun ya da mesaj atin ablasina.. ne yazij ki bazi bencil insanlar oglunun veya kardesinin evli oldugunu umursamiyo bekarkenki gibi ilgi alaka istiyo

Aranız gayet iyi ise başka problemler yoksa çok da takmayın. Siz taktıkça bu problem daha büyür ve eşiniz size karşı tepki alabilir.

BEnde diyorum normal değil bunca saat konuşmanız diye sanane diyor Öylede takıntılı bi insanımki takmamaya çalışmaktan başka yapacak birşey yok

Mesaj atsam yetiştirir hemen kocama,sonra çok büyük kavga ederiz eşimle ondan çekiniyorum atmaya,toksa şimdiye bin kere atardım.Onuda dedim eşime çok konuşmak istiyosa ilgi istiyosa gitsin eşiyle konuşsun ilgi göstersin dedim.Sen karışamazsın dedi.Allahım nasıl bi aileye düştüm ya nedir bu kadar bağlanmaları

bu bence cok iyi fikir , kardesinizle yada annenizle uygulayabilirsiniz , ama bunu yaparken herseyi ama herseyi en ince detayina kadar anlatin , esinizin size söyledigi her kelime de dahil olsun anlatmaya ve bunu esinizin yaninda yapin :) hergün istisnasiz hergün . esiniz esek degilse rahatsiz olucak ayni sizin gibi . sonrada kozlarinizi paylasirsiniz

Çok tatlısınız Bunu yarın denicem izinli çünkü,bakalım ilk denemede başarılı olacak mıyım

Tamam konuşsun etsin ama siz hergün abinizle 2-3 saat konuşur musunuz? Zaten benimle konuşsun demiyorum ama saatlerce ablasıyla konuşup lüzumsuz tüm evde olup biteni anlatmasına kızıyorum ben.
kardeşimle konuşmama kimse karışamaz
amaaaaaa eşim özelimi de anlatamaz
sizin yerinizde olsam kv kp evinde görümceme bizim evi neden bu kadar merak ettiğini sorardım
oda muhtemelen ben sormuyorum eşin anlatıyor diyecek ama burdan çıkardım yola

baktım eşim düzelmiyor onun evde tümmm yaptıklarını kendi yakınlarımdan birine gıcıklık olsun diye anlatırdım

Çok tatlısınız Bunu yarın denicem izinli çünkü,bakalım ilk denemede başarılı olacak mıyım
. Uygulayaciginiz kişiye önceden haber verin, anlatın durumu bunu neden yaptığınızı. Böylece oda sorular sorup detaylara inmenize yardım eder. Siz şimdi alışık olmadığınız için belki tüm detaylara inmeyi unutursunuz. İlkinde ise yaramasa bile devam edip istikrarlı olun. Ben bundan sonuç alacağınıza inanıyorum çünkü, kolay gelsin kuzum

Bence aldırma bırak konuşsunlar o arada sen de dısarı cık yürü.sana iyi gelecektir bu durum.herseyi anlatması cok kötü görümcen de cok meraklı.. İyi bi tepki ver esine..annenle tlf konuştuğunda o da tlf la konuşuyor desen esinin önünde.. Bi misilleme ile anlar mı..

Aynı şeyi düşünmüşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…