- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
ya doğruysa? neler duyuyoruz. bence temkinli olun yeter. eşinize ne diyeceksiniz ki... baban tacizci mi?
Eşinizi uyarın ama bu tüm kadınlar için olsun. yanlış anlasilmasin. Esin kadinlarla arasinda sınır olsun diye. biri size kocan xi taciz etmiş dese yapmadığını ispat edebilsin. Örnek iş yerinde herhangi bir kadınla kapı kapalıyken baş başa kalmasın. - biri bu konuda iftiraya uğradı yada gerçekten taciz etti. yapmadığını ispat edemedi .Çünkü herkes kapıyı kapattı görmedik dedi. Kadın hakli bulundu. adam işinden oldu...
bence eşine anlatma, bu olaylara da hiç karışma
ya bunu başkalarına da anlatmış.artık yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.Görümcemin kv si bizim de halamız.Halamla bunu konuştuk.Onlara da söylemiş...hatta bir ara halamızın kocası yani görümcemin kayınpederinin de kendisini taciz ettiiğini söylemişti.güya yatak odasının kapısını dan diye sonuna kadar açıp arada bir içeri girermiş bilmem ne...herkes onun şeyine mi kaldı anlamadım ki.
Ben olsam eşime söylerdim kesinlikle.Uyarırdımda.Yalanda olsa dikkatli olması lazım doğruda olsa dikkatli olması lazım.Ya iftiraya kurban gider yada en ufak şeyinde babasının oğlu derler.Üstelik uzaklarda aramayın çünkü içinizde.Yani bunu söyleyen adamın kendi kızı yarın bigün abisinede konuşur demek istiyorum.
yok işyeri bizim zaten....görümcemin sürekli olarak kızını eşime emanet edeceğini söylemesinden rahatsız oldum ben.kız almanyadan türkiyeye gelince, yalnız geldiğinde eşim ilgilensinmişmişmiş...
eşim bunu duyarsa ne hisseder bilemedim.bir erkek çocuk için nasıl bir travma olur bilemedim
Hanımefendi, böyle bir durumda önce kadını dinlemek lazım.
Erkekler önceden suistimale uğramış kadınları suistimale yatkın oluyorlar.
Zaten bu bilindiği için anlatmak yürek istiyor.
Hem erkeğe böyle bir leke atıldığı halde siz umursamazken, kadın daha söylerken mahkum edilmiş.
d
düzenledim biraz dha
ben iş yerini örnek verdim. başka örnekler bulunan bilir.
siz ilgilenin kızla. yanlız bırakmayın. eşinize anlatmayın.
Eşinizin bilmediğine emin misiniz? Aile içinde bu kadar bilinen bir mesele eşinizden gizli kalmış olabilir mi? Belki babasından utandığı için size bildiğini belli edememiştir.
Gorumcen yalanci olabilir.
Benim gorumcem de babasina benzer bir iftira atti. Ki kayinpederimi gunahim kadar sevmem, bana bile abes geldi. Ben de esime anlattim. Arastirdik. Yok.
Esim kardesini tenhada yakaladi, meger babasi bi tek onu sevsin istiyormus ruh hastasi.
Esine anlat.
İşte sizden yardım istiyor bir bakıma.bunu babasıyla, annesiyle v.s. hesabını görmesi gerek.benle ne alakası vardı ki, anlamadım
İşte sizden yardım istiyor bir bakıma.
Tabii doğru mercii siz değilsiniz.
Bence de siz eşiniz dışında kimseye anlatmayın, çünkü zaten bilinen bir şeydir.
Ama kayınpedere de dikkat edin derim.
Ooo yalnız kalmalarına gerek yok. Bildiğim kadarı ile asıl kalabalık evlerde ensest daha sık görülüyor.5 kardeş eşim ve annesi babası,babannesi dedesi v.s. yaşamışlar.2 göz odada 10 kişi...hangi arada yalnız kaldılar ki...anlayamıyorum işte
hiç risk almaya değmez, ne yaşanmışsa yaşanmış zamanında.eşim bunu duyarsa ne hisseder bilemedim.bir erkek çocuk için nasıl bir travma olur bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?