görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

yok işyeri bizim zaten....görümcemin sürekli olarak kızını eşime emanet edeceğini söylemesinden rahatsız oldum ben.kız almanyadan türkiyeye gelince, yalnız geldiğinde eşim ilgilensinmişmişmiş...

Gorumcen yalanci olabilir.
Benim gorumcem de babasina benzer bir iftira atti. Ki kayinpederimi gunahim kadar sevmem, bana bile abes geldi. Ben de esime anlattim. Arastirdik. Yok.
Esim kardesini tenhada yakaladi, meger babasi bi tek onu sevsin istiyormus ruh hastasi.
Esine anlat.

Ben olsam eşime söylerdim kesinlikle.Uyarırdımda.Yalanda olsa dikkatli olması lazım doğruda olsa dikkatli olması lazım.Ya iftiraya kurban gider yada en ufak şeyinde babasının oğlu derler.Üstelik uzaklarda aramayın çünkü içinizde.Yani bunu söyleyen adamın kendi kızı yarın bigün abisinede konuşur demek istiyorum.

Hanımefendi, böyle bir durumda önce kadını dinlemek lazım.
Erkekler önceden suistimale uğramış kadınları suistimale yatkın oluyorlar.
Zaten bu bilindiği için anlatmak yürek istiyor.
Hem erkeğe böyle bir leke atıldığı halde siz umursamazken, kadın daha söylerken mahkum edilmiş.

ben de bir tek bu noktada takıldım kaldım....yani düşünüyorum, böyle bir olay ayyuka çıksa tüm aile rezil olunur, kardeşlerin eşleri kpyi eve sokmaz.insan bunu nasıl riske edebilir...böyle bir görümce, yeminlerle başkalarına da ben ve eşim hakkında neler söylüyordur diye düşünüyorum.

ben iş yerini örnek verdim. başka örnekler bulunan bilir.

siz ilgilenin kızla. yanlız bırakmayın. eşinize anlatmayın.

eşim bunu duyarsa ne hisseder bilemedim.bir erkek çocuk için nasıl bir travma olur bilemedim

Eşinizin bilmediğine emin misiniz? Aile içinde bu kadar bilinen bir mesele eşinizden gizli kalmış olabilir mi? Belki babasından utandığı için size bildiğini belli edememiştir.

bunu babasıyla, annesiyle v.s. hesabını görmesi gerek.benle ne alakası vardı ki, anlamadım

Eşinizin bilmediğine emin misiniz? Aile içinde bu kadar bilinen bir mesele eşinizden gizli kalmış olabilir mi? Belki babasından utandığı için size bildiğini belli edememiştir.

5 kardeş eşim ve annesi babası,babannesi dedesi v.s. yaşamışlar.2 göz odada 10 kişi...hangi arada yalnız kaldılar ki...anlayamıyorum işte

slim senin de her şeyle ilgili bir yaşanmışlığın var mübarek.
nicki "insan sarrafı" falan yapsan olurmuş

bunu babasıyla, annesiyle v.s. hesabını görmesi gerek.benle ne alakası vardı ki, anlamadım
İşte sizden yardım istiyor bir bakıma.
Tabii doğru merci siz değilsiniz.
Bence de siz eşiniz dışında kimseye anlatmayın, çünkü zaten bilinen bir şeydir.
Ama kayınpedere de dikkat edin derim.

kp ile eşi ve diğer 2
İşte sizden yardım istiyor bir bakıma.
Tabii doğru mercii siz değilsiniz.
Bence de siz eşiniz dışında kimseye anlatmayın, çünkü zaten bilinen bir şeydir.
Ama kayınpedere de dikkat edin derim.

galiba bence de birileri bir şeyler biliyor...kocamın amcası görümcemi dövmüş yıllar önce...o konuyu anlatmasını istediğimde ''babasına iftira attı ben de dövdüm'' dedi geçti.

5 kardeş eşim ve annesi babası,babannesi dedesi v.s. yaşamışlar.2 göz odada 10 kişi...hangi arada yalnız kaldılar ki...anlayamıyorum işte
Ooo yalnız kalmalarına gerek yok. Bildiğim kadarı ile asıl kalabalık evlerde ensest daha sık görülüyor.
Giyinmek, soyunmak, yer yatağı... Özel alan kalmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…