görümceme göre kp sülalede bayan bırakmamış!!!!

canım ben 37 yaşında eşimi dahi artık ablası dahil kimseyle yalnız bırakmıyorum.Eltime de hep harçlık verirdi, yarın bir gün onu da laf eder başka tarafa çekerler...
Küçük masum kız derken tacize uğrayan küçük kızları kastetmistim. Maalesef inanmıyor aile büyükleri küçükken. HAni demissiniz ya dayak yemis gorumceniz babasına iftira attı diyerek. Belki de anlatmaya çalıştı dinlemediler bir de ustune dayak. Burda bir konu vardı dayısı taciz etmişti ama teyzeleri annesi felan kızı dovmuslerdi. Bi de bu olayın ustunu tamamen kapatmışlardı.

Bence gorumceniz kendi kizini da korumaya calisiyor. Kim niye babasi icin boyle bir iftira atsin ki. Allah uzak etsin boylelerinden..

yani insan kendisine bunu yapan babasından, kendi öz kızını uzak tutmaz mı...oysa ki görümcemin kızı kp ile elele kolkola, ne gereği var o hareketlerin.demek ki hiç uyarmıyor kızını

yani insan kendisine bunu yapan babasından, kendi öz kızını uzak tutmaz mı...oysa ki görümcemin kızı kp ile elele kolkola, ne gereği var o hareketlerin.demek ki hiç uyarmıyor kızını
Himmmmmm çok ilginç oldu şimdi. Aslında uyarmaktan ziyade en azından kızını tek başına yollamazdi değil mi? Siz de haklisin iz.

yok yahu..görümcemin kocasının amcasının karısı var, güya kp onun kızlığını bozmuş da mecbur kalıp evlendirmişler v.s....tecavüz yoktur sanmıyorum.derecesini bilmiyorum zaten
Allah yardimciniz olsun şahsen basıma gelse domur olur kalirdim anlatamazdim kimseye sanırım kolayliklarr

Görümcen neden babasına iftira atsın. Büyük ihtimalle doğru söylüyor. Ayrıca sana babasının kendisini taciz ettiğini de söylememiş. Yani onun ve kızının babasından çekinmesi için bir neden yok.
Ha ayrıca şunu da söyleyeyim, aile içi cinsel şiddete maruz kalan kadınların tamamına yakını zaten bunu dile getiremiyor ve görümcen gibi davranıyor, yani hiçbir şey olmamış gibi. Yani haklı olan insan hakkını meydanlarda dile getiremiyor canım bu ülkede. O yüzden hiç büyük konuşma. Yine aynı şekilde bu ülkede şiddet gördüğü, aldatıldığı üstelik hiçbir maddi çıkarı olmadığı halde kadınlar, özellikle belirli bir yaşın üzerindeki kadınlar BOŞANAMIYORLAR. Elalem ne der, çocuklarımın babasıdır, bunca yıllık kocam deyip çekiyorlar.
Kocana anlatıp anlatmamak sana kalmış ama benim yazdıklarından anladığım görümcen fitne koymuyor, üstü apaçık seni uyarıyor. İftira diye diye sen de tacize uğrama da. Ben uyarmış olayım. Sonra bana da fitneci demeyesin:)

görümcenle aranız nasıl

Ayyyy bi bunalarak bide ağzım açık kalarak okudum vallahi.
Eşinizin zaten sülaledeki ailedeki dışarıdaki vs vs heryerdeki kadınlara uzak kalması gerek. Meraba merabadan beni taciz etti diye laf çıkarmaz kimse herhalde eşinizde gidip kimseyi mıncırdamaz herhalde.
Neyse.
Kayınbabanızın kızını taciz etmesi bana biraz saçma geldi böyle birşey olsa size anlatmazlar yada görümceniz rahat rahat eve girip çıkamaz o korkuyla herhalde. Ama facebook beğeni vs vs bi alakası yok isteyen istediğini beğenir.

Akrabaymis diyosunuz.
Baba ve kiz akraba olmuycakta ne olucak?
Siz eltiyle gorumce kelimesinimi karistirdiniz?
Benim kafam karisti.

babasının kendisini taciz ettiğini, kendi kv sine yani halamıza, kendi kocasına söylemiş.Görümcemin kv si söyledi bana...Ben de kalmıştı da o ara konuştuk...fitne koyuyor diyorum çünkü ilk önce kendisi babasından uzak durmalı.gelince evinde kalmamalı.kızını onunla aynı evde bırakmamalı.v.s...

görümcem bir dönem melek, bir dönem şeytan oluyor bana ve eşime..ben sebebini anlayamıyorum..genel olarak kimse onu sevmez.kaynanasıi kayınları, amcaları, halaları,kuzenleri,ben,eşim v.s...
e ya sana anlatırken şeytan tarafı devreye girdiyse normal biri değil baksana senin başını yakacak bu demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…