- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Ooo yalnız kalmalarına gerek yok. Bildiğim kadarı ile asıl kalabalık evlerde ensest daha sık görülüyor.
Giyinmek, soyunmak, yer yatağı... Özel alan kalmaz ki...
hiç risk almaya değmez, ne yaşanmışsa yaşanmış zamanında.
baksana kol kırılmış, yen içinde kalmış.
ben de bir tek bu noktada takıldım kaldım....yani düşünüyorum, böyle bir olay ayyuka çıksa tüm aile rezil olunur, kardeşlerin eşleri kpyi eve sokmaz.insan bunu nasıl riske edebilir...böyle bir görümce, yeminlerle başkalarına da ben ve eşim hakkında neler söylüyordur diye düşünüyorum.
niye olacak, bakalım sen birilerine anlatıyormusunyok ben şuna takıldım, ne diye bana yeminlerle böyle bir sır verdi ki.amacı neydi, madem herkes duydu....çok kurnaz ve sinsidir, farkındalığı çok yüksektir görümcemin
Ben de konu sahibi gibi düşünüyorum. Amaç babasından uzak durulması ama gerçek ama yalan ...
Açıkçası riske atmazdım ne kendimi varsa çocuğumu bundan sonra tedbirli olun.
niye olacak, bakalım sen birilerine anlatıyormusun
ettirir, ettiriranlatılmasını isteyen o kadar ağır yemin ettirmezdi
Söylemeeşim bunu duyarsa ne hisseder bilemedim.bir erkek çocuk için nasıl bir travma olur bilemedim
ettirir, ettirir
sinsi biri olduğunu söyledin
aranız nasıldır bilmiyorum ama bu mesele son zamanlarda çok dillendirilmeye başlandıysa, bir günah keçisi arıyorlar demektir
Bu soylediginiz çok ilginç gerçekten. Böyle olaylar yasanmiyor değil sonuçta. Ve hep küçük masum kız yalan söylüyor oluyor.kp ile eşi ve diğer 2
galiba bence de birileri bir şeyler biliyor...kocamın amcası görümcemi dövmüş yıllar önce...o konuyu anlatmasını istediğimde ''babasına iftira attı ben de dövdüm'' dedi geçti.
Ayy soktayim evlerden ırak ya fake konu falan mibu çok agir bi iddia öyle birine anlatılacak bisey değil kan çıkar ya ne demek yengesiyle ilk yatan oz kızını taciz etmiş falan simdi suç duyurusunda bulunulsa kp yatar senelerce oz kıza tecavüzden sessiz kalın derim ben Eşiniz hakkında bisey söylenirse ozaman uyarirsin bi zaman boyle bisi duymuştum diye aksi taktirde çirkin olur agir sonuçlanır Allah yardım etsin oz kızına yapan gelinine ne yapmaz aman dikkat doğruysa yani
Bu soylediginiz çok ilginç gerçekten. Böyle olaylar yasanmiyor değil sonuçta. Ve hep küçük masum kız yalan söylüyor oluyor.
Kızı Türkiye ye gelecek diyorsunuz ya, bana, korkuyor ona da bisey olursa diye ondan söyledi gibi geldi. Kendine yapılanı onun ağzından duymamissiniz sonuçta başkası söylemiş. Bence siz de temkinli olun çocuklarınız varsa tek başına bırakmayın orda ve kesinlikle yatıya gondermeyin.
Görümcenin cinsellik takıntısı olabilir.
Burada da bazı konular açılmıştı.Mesela ben sızmıştım acaba uyurken bana bir şey olmuş mudur diyen biri vardı.Yanlış hatırlamıyorsam bu kişi evde yalnızken sızmış ve kendisi uyurken eve birilerinin girmiş olabileceğinden korkuyordu.Bir tane de insanların cinsel organına bakmaktan korkan biri vardı.Yani değişik türleri var.
Babası tarafından taciz edildiğini söyleyemediği için herkesi taciz ettiğini söylüyor da olabilir.Küçükken kimse inanmamış ve normalleştirmişlerse artık nasılsa kimse inanmıyor diye başka hikayeler uyduruyordur.
Gerçek olduğunu düşünmek istemiyorum ama bu ihtimal her zaman var.Kimse durduk yere babası hakkında bu kadar büyük iftira atmaz.Gerçek değilse psikolojisi bozuk demektir.O zaman başka belirtiler de olması gerekir diye düşünüyorum.
yani aslında ben gerçekten babası tarafından taciz edilmiş iki kız tanıdım.Alt katımda oturuyorlardı.Onlar çok ağır travma yaşadılar.O kızlarla görümcemi kıyaslayınca benzerlik bulamıyorum, ama bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?