- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.165
- 373
- 36
- Konu Sahibi Tatlikavun
-
Ya durduk yere adamın günahını alıyorsanız? Eşiniz niye girmiş o platforma, o zaman eşiniz de eşcinsel mi diyelim?Kızlar bu konu bana dert değil ama içimde de kalmasın size bi sorayım dedim görümcemle aram iyi değil konuşmuyoruz eşimde konuşmuyor ama öyle bir şeye şahit olduk ki aklımız durdu görümcemin eşi eşcinsel çıktı nerden gördünüz demeyin söylemek istemiyorum bi platformda denk gelmiş eşime sizce söylenir mi böyle bir şey ?
Eşinizin nasıl nerede enişteye denk geldiğini soruyoruz enişte bey eş cinsel ise eşiniz onun takıldığı bulunduğu platform da ne işi vardı onu sorduk bu terbiyesizlik mi sizceLütfen konuma yorum yapmayın . Terbiyesizleşmek istemiyorum
Bence karışmayın esiniz müdahil olsun . Adres veriyorsa goruncen evde olmadığı vakit cagiriyirdur. Ya ispat için esin kate kulliye getirip enisteyle konuşacak sırf durumu anlamak adına. Konuşmaları fotoğraflayacak..sonucta ablası kardesi ne ise kanlı bıçaklı düşmanı değil ya..Video değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Aynen ya, eşinin o platformda olmasını hiç dert etmiyorEsinize nasil bir platformda denk gelmis onu dusunun derim.
Aaa ben de sandim ki video falan izliyor, yanlışlıkla beğenmiş ya da takip etmis. Bununla ortalik karistirmayin diyecektim. Meğerse olay bambaşkaymış.Evini her yerini paylaşmış eminiz o adres falan da birebir aynı
Ya neden edeyim ki nasıl karşımıza çıktığını ben gördüm zaten :)Aynen ya, eşinin o platformda olmasını hiç dert etmiyor
Bunu siz gördüğünüze göre eşide dahil herkes görebilir. Karışmayın sizVideo değil adres tarifi vermiş evininin fotoğraflarını atmış aktif arıyorum yazmış
Aynen ya, eşinin o platformda olmasını hiç dert etmiyor
Ortada video izleyen yok o nerden çıktıLezbiyen yada gay videolarını izleyenler eşcinsel mi oluyor onu anlamadım ?
Ama iste bu tarz sitelere girmeyince reklamlari vs pat diye onunuze gelmiyor. Arkadaslar o nedenle uyarmis.Ayy kocamla beraber bakınıyorduk bi an da pat diye çıktı siz neden konumu taşırıyorsunuz ki ? Benim sormak istediğim şey başka görümce derdine falanda düşmedim belirttim bu konu da bana dert değil diye
Çok teşekkür ederim açıklaman için ben izah edemedim aynende dediğin gibi olduTwitter Kullananlar bilir, bilmeyenler icin anlatayim.
bir tweetin görünürlügü artsin diye # sekilinde etiketler konur.
Gündemdeki etiketlerden seçerseniz daha çok kişiye ulaşırsınız.
Amaç escinsel erkeklere ulasmak ise, tweet bu konu ile ilgili ise, cogunlukla erkeklerin ilgilendiği bir konu olan #bitcoin etiketini yapmak aktif gaylere kolaylikla ulaşmasını saglar.
Konu sahibi ve eşi, twitterda bitcoin hakkındaki yorumlara bakmak isterken bununla karşılaştılar bence.
Twitter Kullananlar bilir, bilmeyenler icin anlatayim.
bir tweetin görünürlügü artsin diye # sekilinde etiketler konur.
Gündemdeki etiketlerden seçerseniz daha çok kişiye ulaşırsınız.
Amaç escinsel erkeklere ulasmak ise, tweet bu konu ile ilgili ise, cogunlukla erkeklerin ilgilendiği bir konu olan #bitcoin etiketini yapmak aktif gaylere kolaylikla ulaşmasını saglar.
Konu sahibi ve eşi, twitterda bitcoin hakkındaki yorumlara bakmak isterken bununla karşılaştılar bence.
Kardeşi zamanında evleneceği zaman Abisine ağıza alınmayacak küfürler etti ve banada aynı şekil ve daha neler neler neyse eşim söylemek istemiyor haliyle başı ağrıtacak bi konu . Stres kaldıramam hiçEşiniz konuşmuyor dahi olsa kardeşinin eşinin böyle bir durumuna denk gelip, sessiz kalabilir, görmemiş gibi yapabilir mi?
Ben sessiz kalmazdim söz konusu kardeşimse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?