- Konu Sahibi GurratilAyni
-
Uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı var ben okumadım sanırım roman da değil ama çok okuyan var çok satılan kitaplar arasında şu an onun dışında içinde aşk olan senden önce ben kitabı var yazarını unuttum şimdi onu okudum iyi sayılırdı okuyanlar hep ağladık falan dedi ama bana öle bişi olmadı.onun dışında ben uçurtma avcısını tavsiye ederim çok etkilemişti beni
aşkla ilgili kitap kürk mantolu madonna veya italyan düğünü olabilir
Mahbod seraji tahranin damlari kizi icin olabilir bence. Aglaya aglaya okudugum bir kitap cok da begenmistim. Tavsiye ederim
2 tane gorumcem var biri bekar biri evli. Bekar gorumcem 27 li yaslarda. Diger evli gorumcemin kizi da 22 yasinda. Ikisine de kitap hediye etmek istiyorum. Ama pek fikrim yok. O yuzden buradan yardim alayim dedim. Cok begenip etkisinde kalacaklari bir kitap olsun istiyorum. Gorumcem dini kitap okumayi cok sever. Roman sevmez. Ona
Edebi tarzda yazilmis dini bir kitap diger gorumcemin kizina da ask dolu cok begenilen edebi yonu de agir basan bir roman tavsiyesi istiyorum. Simdiden tesekkur ediyorum...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahmet Ümit Bab-ı Esrar kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum.
Din ile aşk, inanç ile sevda arasındaki ilişkiyi konu alıyor.
Şems-i Tebrizi ile Mevlânâ arasındaki büyük aşkı anlatıyor. ben baya etkisinde kalmıştım. edebi dini bi kitap aşk dolu herşeyden bi parça var gibi. beni çok etkilemişti mutlaka tavsiye ederim ve çok sürükleyici elimden bırakamadıgım bi kitap
aşk kitabı öneremicem çünkü hiç okumuyorum
Kesinlikle khaled hoseini bin muhteşem güneş yazarin adini yanlis yaz mis olabilirlm ama kitabi mutlaka okusunlar kütüphane acicak kadar kitap okudum inan en iyisi diyeblilrlm ağlamaktan gözlerim sismisti ya da uçurtma avcisi da olur oda mükemmeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?