Gorumceme ve görümcemin kızına kitap tavsiyesi

GurratilAyni

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
106
2
0
Zonguldak
2 tane gorumcem var biri bekar biri evli. Bekar gorumcem 27 li yaslarda. Diger evli gorumcemin kizi da 22 yasinda. Ikisine de kitap hediye etmek istiyorum. Ama pek fikrim yok. O yuzden buradan yardim alayim dedim. Cok begenip etkisinde kalacaklari bir kitap olsun istiyorum. Gorumcem dini kitap okumayi cok sever. Roman sevmez. Ona
Edebi tarzda yazilmis dini bir kitap diger gorumcemin kizina da ask dolu cok begenilen edebi yonu de agir basan bir roman tavsiyesi istiyorum. Simdiden tesekkur ediyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uğur koşarın Allah de ötesini bırak kitabı var ben okumadım sanırım roman da değil ama çok okuyan var çok satılan kitaplar arasında şu an onun dışında içinde aşk olan senden önce ben kitabı var yazarını unuttum şimdi onu okudum iyi sayılırdı okuyanlar hep ağladık falan dedi ama bana öle bişi olmadı.onun dışında ben uçurtma avcısını tavsiye ederim çok etkilemişti beni

Büyük olasılık okumuşlardır ama okumadılarsa ben kesinlikle Elif Şafak-Aşk derim.

hem gerçek hem tasavvufi anlamda aşkı anlatan beni çok etkileyen bir kitaptı.

ama çok satan bir kitap olduğu için okumuşlardır diye tahmin ediyorum.

aşk kitabı olarak ben bu ara Kurt Seyt ve Shura kitabını almak istiyorum dizinin etkisiyle. çok güzel diyorlar. onu düşünebilirsiniz.

Mahbod seraji tahranin damlari kizi icin olabilir bence. Aglaya aglaya okudugum bir kitap cok da begenmistim. Tavsiye ederim

Onerilerinizi inceleyegim guzel kitaplar. Ucuttma avcisini okumustu sanirim. Tesekkur ederim.

Sevgilimden Son Mektup kitabını önerebilirim.Oldukça güzel bir kitaptı.Yada Zülfü Livaleli'nin Serenad kitabını önerebilirim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kabirde ilk gece kitabı gerçekten çok güzel ve edebi tarzda yazılmış ben severek okudum arkadaşlarıma verdim onlarda çok begendiler.Böğürtlen kışıda çok güzel :)

görümcen için uğur koşar ın kitaplarından birini alabilirsin.

Uçurtma avcısını okuyuysa, Elif Şafak iskender süperdi tavsiye ederim ben baya etkisinde kalmıştım.

Ahmet Ümit Bab-ı Esrar kitabını kesinlikle tavsiye ediyorum.

Din ile aşk, inanç ile sevda arasındaki ilişkiyi konu alıyor.

Şems-i Tebrizi ile Mevlânâ arasındaki büyük aşkı anlatıyor. ben baya etkisinde kalmıştım. edebi dini bi kitap aşk dolu herşeyden bi parça var gibi. beni çok etkilemişti mutlaka tavsiye ederim ve çok sürükleyici elimden bırakamadıgım bi kitap

aşk kitabı öneremicem çünkü hiç okumuyorum

Son düzenleme:

O kitabi ben okumustum roman tarzinda oldugu icin pek begenecegini sanmiyorum

Kesinlikle khaled hoseini bin muhteşem güneş yazarin adini yanlis yaz mis olabilirlm ama kitabi mutlaka okusunlar kütüphane acicak kadar kitap okudum inan en iyisi diyeblilrlm ağlamaktan gözlerim sismisti ya da uçurtma avcisi da olur oda mükemmeldir

Son düzenleme:

Ucurtma avcisini bastan eledim zaten okumus onu. Diger kitap olabilir belki. :)

Ozaman kizi için stieg larssonunun kitaplai olabilir milenyum serisi çok etkileyiciydi...ejderha dövmeli kizdan baslasin ateşle oynayan kiz ikinci üçüncüde ari kovanina çomak sokan kiz..

Ahmet ümit bab-ı esrar demiş bir arkadas ama ben pek sevemedim o kitabi ahmet ümit hep ayni tarzda yaziyor gibi o yuzden adami pek sevmiyorum ama ilk okudugum romani patasana'yi 1 gecede bitirmistim cok surukleyici ask da var icinde ve bunda da aglamistim ben

Ilgın Olut- Yüzleri arayan Adam

İskender Pala- Aşkname

Orhan Pamuk- Masumiyet Müzesi en fazla etkilendiğim aşk romanları.

Gorumcenin kizina sabahattin ali kurk mantolu madonna. Edebiyat degeri yuksek bir ask romani. Turk klasigi bayilacaktir. Her gencin de okumus olmasi lazim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…