- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
O ne demek yaa ,sen niye aileni göremiyormuşsun? Valla gel sen temiz temiz boşan, böyle çirkin bir teklifle geldiğine göre seni haksız buluyor ve cezalandırmak istiyor .Eşim ikimizi de suçluyor ama en çok beni susmayi bilmedin diyor hep haklı belki tek utandım ettiğim küfür o olmasadyı asla üzülmezdim evi ayırcam ablamla ilişkimiz komple bitecek ama sende aileni asla göremeyeceksin diyor
Çok yanlış bir evlilik yapmışsın! Bence zararın neresinden dönersen kârdır.O ettiğim küfür benim belimi büküyor kayınbabam kaynanam o neler saydılar bana ben hala ettiğim küfür yüzünden eşimle kötüyüm
degmez gorumceler icin cunku onlar misafirr baki olan kocan . o evlenip gidecek sen yuvani yukmakla kalacan allah herseyi herkese yasatmadan oldurmezz unutmaSelam kızar uzun zamandır yazmamıştım bişey birileri bana ciddi derece akıl versin görümceme kaynanam ve kayınbabam yanında çok kötü kavga ettik tabi hep benim suçlu ama neler saydı bana anlatamıyorum elim ayağım titredi en son bana senin ne bok olduğun belli değildi kardeşim seninle evlendi deyince senin ağzına ederim diye bağırdım nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum çok ayıp ettim o konuda ama bana neler saydı anlatamıyorum eşimle çok kötüyüz hatır gönül saygı kalmadı birlikte oturuyoruz birde ev almıştık ne hayallerim vardı 4 senedir bekliyordum ayrılmak istiyorum eşime bakıyorum kızım var çok seviyor al git diyor ayrılacaksan ben git demiyorum diyor ama off yazamıyorum sıkıntıdan ne yapmalıyım sizce
Belki konudaki görümce başta bahsettiğin gibi pislik ve kötü biridir??Kötü kalpli fitratı pislik olan insanlar için yazmıyorum ama görümceler hem dış kapının mandalıdır hem de kendi hayatları varken gelinlere takıntılı yaşamazlar.hem gelinim hem görümceyim görümceler gelinle yüz göz oluyorsa aşırı tahrik olduğunu düşünüyorum..özetle kadını o hale siz getirmiş olabilir misiniz?ve dengeyi sağlayamadınız için bu böyle devam eder
bi kendine gelir misin lütfen.?? Onun sana dediği küfürün haddi hesabı var mi? Ne demek ne olduğun belliydi. Az demissinO ettiğim küfür benim belimi büküyor kayınbabam kaynanam o neler saydılar bana ben hala ettiğim küfür yüzünden eşimle kötüyüm
Kadın size bunu söylerken eşiniz ne yapıyordu. İsler bu raddeye gelirken nerendeydi. Ayrıca git demiyorum demiş ama bu gayet de git demek.Selam kızar uzun zamandır yazmamıştım bişey birileri bana ciddi derece akıl versin görümceme kaynanam ve kayınbabam yanında çok kötü kavga ettik tabi hep benim suçlu ama neler saydı bana anlatamıyorum elim ayağım titredi en son bana senin ne bok olduğun belli değildi kardeşim seninle evlendi deyince senin ağzına ederim diye bağırdım nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum çok ayıp ettim o konuda ama bana neler saydı anlatamıyorum eşimle çok kötüyüz hatır gönül saygı kalmadı birlikte oturuyoruz birde ev almıştık ne hayallerim vardı 4 senedir bekliyordum ayrılmak istiyorum eşime bakıyorum kızım var çok seviyor al git diyor ayrılacaksan ben git demiyorum diyor ama off yazamıyorum sıkıntıdan ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?