Görümceme yüzünden boşanıyorum

Şuan yapıcı olun. Biran öfke kontrolu yapamadınız Buda gayet normal. Kendinizi suçlamayın. Bir evde yaşamak zor. Herkes kendine göre haklıdır. Eşinizle yuvanız için çaba gösterin o ne dedi bu ne dedi. Onunla görüşmezsen bununlada görüşemezsin Demeyin. Zamana bırakalım herkesle mecbur orta yolu bulacağız. Ama yuvamız için çaba gösterelim diye konuşun. Eşinizde yıpranmıştır erkekler bayanlar kadar güçlü değil.

Görümce benim namusuma laf edecek ben daha betwrini söylerdim.Kocada karısına edilen bu lafin hesabini sormayacak bir de üstüne olaylarla hiç ilgisi olmayan ailemi de aynı kefeye koyacak.A..... s...... dediginizi hak etmiş hiç geri adım atmayın ailem ne alaka gelip sana ş.......siz mi dedilerki aynı kefeye koyuyorsun de.Boşuyorsa boşasın seni

İyi de bu durumda sizin ailenizin ne suçu var da bu kavga yüzünden siz ailenizi göremiyorsunuz? Ayrıca ne olursa olsun bunun kararını vermek eşinize düşmez. Ben olsam alır çocuğumu aileme giderim de siz kendi şartlarınıza göre değerlendirin.

O ne demek yaa ,sen niye aileni göremiyormuşsun? Valla gel sen temiz temiz boşan, böyle çirkin bir teklifle geldiğine göre seni haksız buluyor ve cezalandırmak istiyor .

Görümcen sana senin ettigin küfürden daha ağır bisey söylemiş, bu neden gündeminizde değil? Tamam sen de hoş olmayan bir tavırla yaklaşmışsın fakat görümcen de hak etmiş..ne demek "senin ne olduğun belli değildi, kardeşim seninle evlendi " ,algılayabiliyor musun / musunuz ?! Çok ağır konuşmuş, eşi n kardeşini susturup, seni alıp o evden çıkarmalıydı. Bence arada eşlik değil sadece babalık var .o sebeple kaybedeceğin birşey de yok ..

O sana resmen çirkin bir ithamda bulunacak, sonra sen çıldırıp tepki verince ondan daha suçlu olacaksın, ne ala memleket! Suc bastırmıslar ailecek.. Kendini suçlu hissedip ezilip büzülüp durma.. Cirkeflik yap demiyorum ama dik dur lütfen.. Esin de sana yükleneceğine arkanda dursun ki görümce şu bu sana böyle davranamasin..

degmez gorumceler icin cunku onlar misafirr baki olan kocan . o evlenip gidecek sen yuvani yukmakla kalacan allah herseyi herkese yasatmadan oldurmezz unutma

Çık evine boşanma o kızla da gorusme,bırak ya elalem için huzurunu bozma bırak çatlasın

Mesele görümceden kaynanadan kayınbabadan ziyade eşiniz aslında. Size saygısızlık yapmalarına o izin vermiş. Bu saygısızlıklarına rağmen de bir güzel suçlu ilan edilmişsiniz. Asla kabul etmeyin suçlamaları. Eşinize de kendi aileniz ile görüşmeme gibi bir durumun ihtimalini dahi gündemine almaması gerektiğini kendi dilinizle anlatın. Aileniz ile ilgili hiçbir şey yokken ortada size aklınca bedel ödetmeye kalkıyor. Onun ailesiyle de küsün görüşmeyin. Böyle insanlar uzak olsa daha iyidir...

Kötü kalpli fitratı pislik olan insanlar için yazmıyorum ama görümceler hem dış kapının mandalıdır hem de kendi hayatları varken gelinlere takıntılı yaşamazlar.hem gelinim hem görümceyim görümceler gelinle yüz göz oluyorsa aşırı tahrik olduğunu düşünüyorum..özetle kadını o hale siz getirmiş olabilir misiniz?ve dengeyi sağlayamadınız için bu böyle devam eder

Belki konudaki görümce başta bahsettiğin gibi pislik ve kötü biridir??

O ettiğim küfür benim belimi büküyor kayınbabam kaynanam o neler saydılar bana ben hala ettiğim küfür yüzünden eşimle kötüyüm
bi kendine gelir misin lütfen.?? Onun sana dediği küfürün haddi hesabı var mi? Ne demek ne olduğun belliydi. Az demissin
İki de saçını yolaydın. İnsan bu dünyada namusu şerefi için yaşar biraz da. Eşine gelince ben sana git demem ama gideceksen git yok aileni görme.... Hadi ordan!!! Senin ailenin ne sucu var. Yuva yıkma sakin bu adi olaydan ötürü amaaa alttan alma. Sakin... Senin namusuna laf etmiş üzülme sakin pişman olma. Bi süre geri dur. Kocan olacak adamda anlasın senin de bi gururun oldugunu!!!!

Kadın size bunu söylerken eşiniz ne yapıyordu. İsler bu raddeye gelirken nerendeydi. Ayrıca git demiyorum demiş ama bu gayet de git demek.

Ne olduğunuz belliyse açıklasın bunu, neymişsiniz siz? Sizin kadar eşiniz de suçlu. Hep bugüne kadar sizi susturmuş demek ki en sonunda patlamışsınız. Sakin olun. 3. Kişiler için boşanırsanız ileride pişman olursunuz. Bu aralar gerginlik olduğu için herşey gözüne batabilir eşinizin. Yemek, temizlik, kişisel bakım ihmal etmeyin. Çocuğunuzla oyunlar oynayın. Eşinizi abartmadan onure edin. Onunla sohbet etmeye çalışın. Asla geçmiş hakkında konuşmayın. Boşan demek kolay. O zaman da başka dertlerin olacaktır

Kuzum sen o lafi etkiye tepki söylemissin. Bayiliyorlar dimi elden gelmis ylaniz kizin üzerine gitmeye. Ben de yurt disina geldim insanin annesi babasi uzakta olunca her istediklerini yapabiliriz saniyorlar.
Malesef.
Sen kendi icinde ölc tart gercekten hatan varsa düzelt. Ama suclu sen degilsen hakarete o lafin beni hic bozmadi valla. Hak etmis der gecerim. Esin de bu durumun önüne gecebilmeliydi zaten. Seni korumaliydi, gerekirse uzak tutmaliydi.
Yuvani yikmaya degmez, esinle konus seviyorsaniz birbirinizi cok sey unutulur. Iki lafa yuvanizi yikmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…