Görümceme yüzünden boşanıyorum

Siz niye kendinizi sucluyorsunuz ki.gorumcen olacak kisi o lafi kullanmasaydi sende oyle demezdin.bana boyle soylese ben daha kotu seyler derdim kesin.o nasi bi cumle

Nolur dış kapının mandallari için boşanmayın,onlar kim ay? Kapıyı kapatınca ardinda esiniz ve siz kalıyorsunuz sonuçta.esinizinde ayni yastığa baş koyduğu kadinsiniz üstelik,gorumce kim hem evinizi ayırdıktan sonra sizden önce eşiniz pişman olacak bak görürsünüz. keşke önceden akıl edip evi ayirsaydik, böyle huzur vardı da aklım nerdeydi aceba diyecek emin olun.icinizi ferah tutun eşinizin gözüne batmayin lütfen evden ayrılana kadar idare edin daha çok soğukluk girmesin araya.sabrin sonu selamet olur inşallah.suan kizginlikla aklı sıra misilleme yapıyor takmayin.tabiki de ailenizle gayette
görüşeceksiniz.he diyin geçin fazla taviz vermeden.ama lütfen boşanma meselesini unutun,biraz denemeye çalışın kendi evinizde en azından.görürsünüz hersey rayına oturacak.allah kimsenin huzurunu bozmasın,rabbim sizinde yanınızda olsun eşinize akil fikir ihsan eylesin.

Son düzenleme:
kendi evine acilen taşın eşin senden ayrılmak istemiyomus ayrılma simdi gitsen gorumcen göbek atar

Hem

Evet hemde nasıl sindirdi o kadar sıkıntılıyım ki hiç böyle stres yaşamadım bir kızım var çekip gitmek istiyorum bir yanım kal diyor kalsam bir sülale bana düşman bekliyor yapayalnızm
senin ailenin ne suçu varmış görüşmeyecek mişsin
ayrıca görümcene durduk yere öyle konuşmamışsın
sen onun söylediğini duymadın heralde deyin
ne kadar ezmiş sindirmişler sizi
korkmayın onlardan bu kadar

Eşiniz arkanizda duruyor ise sayet almis oldugunuzu evi satip baska uzak diyarlarda yeniden hayat kurmaya değer.
Ama yok onlar haklilardi sen alttan almaliydin'li konusup ayarsiz,dengesiz davraniyorsa baska bir kitaya gitseniz de kar etmez.
Cikis yolu bulamiyorsaniz saglam adimlarla yalniz ilerleyin tabi o laflari,can skntisini yaratan sahislarin yanlarina birakmayarak..
Onlarin hayati,cani o kadar degerli madem,siz yolda mi buldunuz?
Şartlar ne olursa olsun kimseye ezdirmeyin kendinizi..

hepsine katılıyorum
o görümce hiç ezilip bükülüyor mudur
ben neler yaptım diye
kadını nasıl sindirdilerse benim namusuma o kadın laf etti ben yutacak mydım diyemiyor
büyük ihtimal erken yaşta evlenip kaynana kayınbaba yanında yaşamış gıkını çıkartırmamışlar

Bende iki gun once gorumcem yuznden buyuk bi kavga etim onun haksiz oldgunu bildi halde odur ne yapm sen sus dedi cok iyi,anliyorum seni hmde cok

Canim zaten Bir cok uye yazmis, esinin, ablasinin sana Boyle igrenc ithamlarda bulunduktan sonra senin verdigin cevaptan dolayi seni suclamasi absurt,adaletsiz.ayni zamanda seni korumuyor, sahiplenmiyor. Git demem ama gitmek istersen git demek, kalirsan sende aileni unut demekte bayagi kalirsan hayatin cehennem olur, gidersende keyfin bilir bana bisey olmaz demek.
Sonunuz hayirli olsun ama sakin alttan alma. Kendini savun, kimseyede ezdirme.

Ettigin kufur agir ama haketmis
Esine surekli..kufur etmemeliydim.deme
O tahrik etti ben de insanim sen olsan sen de oyle derdin.falan de

Evleri ayirin

Sana ailenle gorusmuyceksin diyemez
O da gorusemez o halde

Konusun halledin aranizda

evet kizi baya baya sindirmisler. Ayiptur gunahtir. Keske demeseydim diyor. Onlar da nasil insansa ben olsam mahvolurum yuvalari bozulacak mi diye. Hele kv kp... Yaziklar olsun kizlarina sus dememisler.
Kocasi da az degil.

Eşinle Konuş ayrılmak istemiyorsa eğer eşin gmrünceni özür dilemeden kabul etmem bu eve de.

Alma evine.

Ayrı ev sart. Bıraz sular durulsun esınızın sınırı gecsın sonra bakın ayrı ev keyfınıze. Ama kımse ıcın yuva dagıtmaya degmez.

Hii senin kardeşin eşine bi "senin ne olduğun belli değildi" desin bakalim ne olacak. Ve seni ailen ile görüştürmeyecek, kendi ailesinin saygisizliğini örtbas etmeye çalişiyor.

Bu adamdan birak eş, arkadaş, kasaba bile olmaz. Ben olsam boşanirdim. Yillardir ailesine hizmet edip bir değerin olmadi. Kizini o ortamdan kurtar. Annenlere git.

Ve söylediğin lafin arkasinda dur. Öyle saça böyle tarak!

Gayet güzel demissiniz..hiç üzülmeyin. Eşiniz Aslında görüncenize Sizden özür diletmeli normal olan bu..

Bir de ne hakla ailenle görüşemezsin diyor Onu da hiç anlamadım. Ailenizin suçu günahı ne?

Çok şaşırtıcı yani..akla ve vicdana uymuyor Eşinizin hareketleri.. Allah sabır versin.

Kesinlikle sizi etkilemek istemem. Ama ben olsam o evde bir dakika durmazdım.

Eşi, karisinin ailesini görmesini yasaklasin. O laflari karisina reva görsün ama kadin kocasini onure etsin!

Evet sonuçta kadin, ne değeri var ki. Bu dünyada sadece çü*ün olduğunda değerli oluyorsun değil mi? Kirmizi gecelik giyerse hersey çözülür. Ve zaten konu sahibide ağaç kovuğundan çikmiş. Aileyi görmesede olur, yeterki kociş olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…