- 25 Haziran 2016
- 7.609
- 13.624
- 248
senin ailenin ne suçu varmış görüşmeyecek mişsinHem
Evet hemde nasıl sindirdi o kadar sıkıntılıyım ki hiç böyle stres yaşamadım bir kızım var çekip gitmek istiyorum bir yanım kal diyor kalsam bir sülale bana düşman bekliyor yapayalnızm
hepsine katılıyorumbi kendine gelir misin lütfen.?? Onun sana dediği küfürün haddi hesabı var mi? Ne demek ne olduğun belliydi. Az demissin
İki de saçını yolaydın. İnsan bu dünyada namusu şerefi için yaşar biraz da. Eşine gelince ben sana git demem ama gideceksen git yok aileni görme.... Hadi ordan!!! Senin ailenin ne sucu var. Yuva yıkma sakin bu adi olaydan ötürü amaaa alttan alma. Sakin... Senin namusuna laf etmiş üzülme sakin pişman olma. Bi süre geri dur. Kocan olacak adamda anlasın senin de bi gururun oldugunu!!!!
Bende iki gun once gorumcem yuznden buyuk bi kavga etim onun haksiz oldgunu bildi halde odur ne yapm sen sus dedi cok iyi,anliyorum seni hmde cokSelam kızar uzun zamandır yazmamıştım bişey birileri bana ciddi derece akıl versin görümceme kaynanam ve kayınbabam yanında çok kötü kavga ettik tabi hep benim suçlu ama neler saydı bana anlatamıyorum elim ayağım titredi en son bana senin ne bok olduğun belli değildi kardeşim seninle evlendi deyince senin ağzına ederim diye bağırdım nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum çok ayıp ettim o konuda ama bana neler saydı anlatamıyorum eşimle çok kötüyüz hatır gönül saygı kalmadı birlikte oturuyoruz birde ev almıştık ne hayallerim vardı 4 senedir bekliyordum ayrılmak istiyorum eşime bakıyorum kızım var çok seviyor al git diyor ayrılacaksan ben git demiyorum diyor ama off yazamıyorum sıkıntıdan ne yapmalıyım sizce
evet kizi baya baya sindirmisler. Ayiptur gunahtir. Keske demeseydim diyor. Onlar da nasil insansa ben olsam mahvolurum yuvalari bozulacak mi diye. Hele kv kp... Yaziklar olsun kizlarina sus dememisler.hepsine katılıyorum
o görümce hiç ezilip bükülüyor mudur
ben neler yaptım diye
kadını nasıl sindirdilerse benim namusuma o kadın laf etti ben yutacak mydım diyemiyor
büyük ihtimal erken yaşta evlenip kaynana kayınbaba yanında yaşamış gıkını çıkartırmamışlar
Eşim ikimizi de suçluyor ama en çok beni susmayi bilmedin diyor hep haklı belki tek utandım ettiğim küfür o olmasadyı asla üzülmezdim evi ayırcam ablamla ilişkimiz komple bitecek ama sende aileni asla göremeyeceksin diyor
Ne olduğunuz belliyse açıklasın bunu, neymişsiniz siz? Sizin kadar eşiniz de suçlu. Hep bugüne kadar sizi susturmuş demek ki en sonunda patlamışsınız. Sakin olun. 3. Kişiler için boşanırsanız ileride pişman olursunuz. Bu aralar gerginlik olduğu için herşey gözüne batabilir eşinizin. Yemek, temizlik, kişisel bakım ihmal etmeyin. Çocuğunuzla oyunlar oynayın. Eşinizi abartmadan onure edin. Onunla sohbet etmeye çalışın. Asla geçmiş hakkında konuşmayın. Boşan demek kolay. O zaman da başka dertlerin olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?