- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
Geldiğim günden beri sürekli burası benim koltuğun ben bu köşede otururum burası annrmim babanın evi kimse bana bişey diyemez sen gidicisin düzenimizi değiştirme çocuğuyla hergün burda ki yaramaz bir çocuğu var haftanın bir günü evine temizliğe gider sen bir gelin olarak şimdi şöyle sen ne yapardın peki ben daha bana saydıklarının ucunu söyledim sen ne yapardın fiKötü kalpli fitratı pislik olan insanlar için yazmıyorum ama görümceler hem dış kapının mandalıdır hem de kendi hayatları varken gelinlere takıntılı yaşamazlar.hem gelinim hem görümceyim görümceler gelinle yüz göz oluyorsa aşırı tahrik olduğunu düşünüyorum..özetle kadını o hale siz getirmiş olabilir misiniz?ve dengeyi sağlayamadınız için bu böyle devam eder
Kötü kalpli fitratı pislik olan insanlar için yazmıyorum ama görümceler hem dış kapının mandalıdır hem de kendi hayatları varken gelinlere takıntılı yaşamazlar.hem gelinim hem görümceyim görümceler gelinle yüz göz oluyorsa aşırı tahrik olduğunu düşünüyorum..özetle kadını o hale siz getirmiş olabilir misiniz?ve dengeyi sağlayamadınız için bu böyle devam eder
Evde yoktu işteydi ben her zamanki gibi yalnızım ben sustum odama çıktım daha aşağıda bana neler saydı hepsi birlikte ben hangi birini anlatayım liKadın size bunu söylerken eşiniz ne yapıyordu. İsler bu raddeye gelirken nerendeydi. Ayrıca git demiyorum demiş ama bu gayet de git demek.
Ne güzel yazmışsın hepiniz çok sağolun içim rahatlıyor bu sıkıntının içinde amin inşallah hepimize huzur versin allahımNolur dış kapının mandallari için boşanmayın,onlar kim ay? Kapıyı kapatınca ardinda esiniz ve siz kalıyorsunuz sonuçta.esinizinde ayni yastığa baş koyduğu kadinsiniz üstelik,gorumce kimhem evinizi ayırdıktan sonra sizden önce eşiniz pişman olacak bak görürsünüz. keşke önceden akıl edip evi ayirsaydik, böyle huzur vardı da aklım nerdeydi aceba diyecek emin olun.icinizi ferah tutun eşinizin gözüne batmayin lütfen evden ayrılana kadar idare edin daha çok soğukluk girmesin araya.sabrin sonu selamet olur inşallah.suan kizginlikla aklı sıra misilleme yapıyor takmayin.tabiki de ailenizle gayette
görüşeceksiniz.he diyin geçin fazla taviz vermeden.ama lütfen boşanma meselesini unutun,biraz denemeye çalışın kendi evinizde en azından.görürsünüz hersey rayına oturacak.allah kimsenin huzurunu bozmasın,rabbim sizinde yanınızda olsun eşinize akil fikir ihsan eylesin.
Hayır o yatıp kalkıp beni suçluyorNiye fatura sana kesildi onlarda susmamış ki..
Eşin birazda onlara tavır yapmıyor mu.
İnşallah canım o kadar kötü günler ki anlatamıyorumCanım merhaba, epeydir görmüyordum seni, hala ayrı eve çıkmamış olmana çok üzüldüm, bence kızların da dediği gibi hiç suçlu hissetme kendini, o kadar lafa tahriğe ağzından çıkan artık senin hatan değil bence de.
Sen eşinin seni ailenle görüştürmem vs dediğine bakma, sadece kendine güven, o bana imada bulunmasa bende o küfrü etmezdim de. Ayrıca kv/kp arayı bulacağına daha da ortamı ateşliyorlar hala.
Evine çık artık bak herşey çok değişecek.
Kızınla sana mutluluklar
Eşim yoktu evde duyduğunda bişey de demedi zatenKendi ailenize anlatsanız olayı eşinizle bir konuşsalar belki herkes haddini bilir.Valla o lafa karşılık az bile etmişsiniz.Gerçi o laf karşısında eşiniz nasıl susabildi onu da anlayamadım.
Kv kızına kızıyordu süs diye kp de veni dövecekti şimdi konuşmuyoruz benim dediğim küfürü unutamıyormuş diyorum kızın bana o.. dedi o anlamda dememiş ben abartıyor muşum iç öyle diyor ben ne diyim kiPardon ayıp mı etmişsin anlamadım.Ne ayıbı allah aşkına az bile söylemiştim ben olsam döverdim bile kimse benimşe bu şekilde konuşamaz eşimde dahil buna.Yapacağınız tek şey eşinizle aranızı bozmayın ve görümcenizle birdaha görüşmeyin bu kadar.Peki kv ve kp me diyordu siz kavga ederken çok merak ettim ?
Eşimle konuşuyoruz kv ile de sürekli atışıyoruz arada ama anlaşıyoruz ip ile konuşmuyoruz böyle suratsız soğuk mutsuz bir ortamŞimdi durumlar nasıl..
Bende evlenip yurt dışına geldim ve aileden,arkadaşlardan uzak buralara alışmak zaten zor siz birde bu sorunlarla uğraşıyorsunuz çok üzüldüm.Mübarek gecede Allah inşallah hepsinin içine merhamet verir ve sizinde sıkıntılarınız biter.Mesaj attığjnkz fikirlerinizi yazdığınız işin çok sağolun kızlar gerçekten öyle bir çaresizlik ki ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sadece biraz sakin kalıp bekliycem ama ne olduğunu buraya yazicam hiç birinizi tanımıyorum ama iyi ki varsınız herkes mutlu olur umarım
Anladım yerinizde olsam o aileyi hayatımdan silerdim anca cenazesine derler ya o derece.Kv kızına kızıyordu süs diye kp de veni dövecekti şimdi konuşmuyoruz benim dediğim küfürü unutamıyormuş diyorum kızın bana o.. dedi o anlamda dememiş ben abartıyor muşum iç öyle diyor ben ne diyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?