Görümceme yüzünden boşanıyorum

Niye esin onlar sana kufur edince de bu kadar uzulmus mu dert etmis mi. Iyi etmissin oyle lafa oyle cevap haketmis terbiyesizlik yapmis.

Ben sizde bir kusur göremedim
Bana da biri ne b*k olduğun belli değil dese ben de ağzına ederim Kim sakin kalabilir ki bu durumda

Ya aklım hayalim almıyor “ne bok olduğun belli değildi” nedir? Nasıl ucuz bir cümledir. Görümcenizin ne haddine böyle bir cümle sarfetmek? Onu geçtim eşiniz nasıl göz yumuyor bu konuşmalara? Evet siz de iyi etmemişsiniz o kelimeyi kullanarak ama sizi bu noktaya getiren şeyleri dert etsin eşiniz, dursun bir düşünsün

Geldiğim günden beri sürekli burası benim koltuğun ben bu köşede otururum burası annrmim babanın evi kimse bana bişey diyemez sen gidicisin düzenimizi değiştirme çocuğuyla hergün burda ki yaramaz bir çocuğu var haftanın bir günü evine temizliğe gider sen bir gelin olarak şimdi şöyle sen ne yapardın peki ben daha bana saydıklarının ucunu söyledim sen ne yapardın fi

Kadın size bunu söylerken eşiniz ne yapıyordu. İsler bu raddeye gelirken nerendeydi. Ayrıca git demiyorum demiş ama bu gayet de git demek.
Evde yoktu işteydi ben her zamanki gibi yalnızım ben sustum odama çıktım daha aşağıda bana neler saydı hepsi birlikte ben hangi birini anlatayım li

Ne güzel yazmışsın hepiniz çok sağolun içim rahatlıyor bu sıkıntının içinde amin inşallah hepimize huzur versin allahım

Gorumcem bana öyle küfür edecek ben sadece karşılık olarak ağzına ediyim diyecem öyle mi ?
Bir de suçlu hissedicem :))
Bir de eşim ailenle görüşme diyecek :))))))))))
Görümce şu an yaşadığına şükretsin bence kim olsa saçını eline verirdi..
Siz de bayağı ilgincsiniz..

Niye sen susacakmissin?Valla bence seni cok sindirmis cekme bunlari.Evi ayirsan da bu koca seni ezdirmeye devam eder.Bu arada hangi ulkedesin merak ettim

Su saatten sonra ben olsam esime nefret ve sinirle bakmak yerine guzellikler olsun diye ugrasirdim. Ailene gidemezsin mi diyor he de gec tabi ki gideceksin ama simdi isyan etme. İyi ol yeniden sevgili ol, anlayisli es ol. Adam seni aile bilsin. İnsallah duZeltirsiniz

Amma ezmişsin kendini karşı tarafta çenesini tutsaydı madem
sen kendini suçladıkça eşin coşmuş sana güvenmiyorum filan diyerek
kendi ayağına sıkmışsın

İnşallah canım o kadar kötü günler ki anlatamıyorum

Kendi ailenize anlatsanız olayı eşinizle bir konuşsalar belki herkes haddini bilir.Valla o lafa karşılık az bile etmişsiniz.Gerçi o laf karşısında eşiniz nasıl susabildi onu da anlayamadım.
Eşim yoktu evde duyduğunda bişey de demedi zaten

Kv kızına kızıyordu süs diye kp de veni dövecekti şimdi konuşmuyoruz benim dediğim küfürü unutamıyormuş diyorum kızın bana o.. dedi o anlamda dememiş ben abartıyor muşum iç öyle diyor ben ne diyim ki

Mesaj attığjnkz fikirlerinizi yazdığınız işin çok sağolun kızlar gerçekten öyle bir çaresizlik ki ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum sadece biraz sakin kalıp bekliycem ama ne olduğunu buraya yazicam hiç birinizi tanımıyorum ama iyi ki varsınız herkes mutlu olur umarım

Bende evlenip yurt dışına geldim ve aileden,arkadaşlardan uzak buralara alışmak zaten zor siz birde bu sorunlarla uğraşıyorsunuz çok üzüldüm.Mübarek gecede Allah inşallah hepsinin içine merhamet verir ve sizinde sıkıntılarınız biter.

Anladım yerinizde olsam o aileyi hayatımdan silerdim anca cenazesine derler ya o derece.

Ben eşimle ayrı evde bir kere deneyecem ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama meydanı kimseye bırakmayacam çok zor olacak çok zor günler yaşıyorum ama dayandığım kadar olmadı kızımı da alıp kendi yoluma bu son artık dayanacak bir gram gücüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…