Yok ya o sövecek ben susacam sen yine iyiymissin ben o sinirle önce dalardım sonra polisi arayip ailece beni dovuyolar diye arardım. Ondan sonra onlar düşün bi daha bana bulaşmayı. Ayrıca niye ailenle gorusmeyeceksin senin ailen ne yapmış haspamEşim ikimizi de suçluyor ama en çok beni susmayi bilmedin diyor hep haklı belki tek utandım ettiğim küfür o olmasadyı asla üzülmezdim evi ayırcam ablamla ilişkimiz komple bitecek ama sende aileni asla göremeyeceksin diyor
Selam kızar uzun zamandır yazmamıştım bişey birileri bana ciddi derece akıl versin görümceme kaynanam ve kayınbabam yanında çok kötü kavga ettik tabi hep benim suçlu ama neler saydı bana anlatamıyorum elim ayağım titredi en son bana senin ne bok olduğun belli değildi kardeşim seninle evlendi deyince senin ağzına ederim diye bağırdım nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum çok ayıp ettim o konuda ama bana neler saydı anlatamıyorum eşimle çok kötüyüz hatır gönül saygı kalmadı birlikte oturuyoruz birde ev almıştık ne hayallerim vardı 4 senedir bekliyordum ayrılmak istiyorum eşime bakıyorum kızım var çok seviyor al git diyor ayrılacaksan ben git demiyorum diyor ama off yazamıyorum sıkıntıdan ne yapmalıyım sizce
Selam kızar uzun zamandır yazmamıştım bişey birileri bana ciddi derece akıl versin görümceme kaynanam ve kayınbabam yanında çok kötü kavga ettik tabi hep benim suçlu ama neler saydı bana anlatamıyorum elim ayağım titredi en son bana senin ne bok olduğun belli değildi kardeşim seninle evlendi deyince senin ağzına ederim diye bağırdım nasıl çıktı ağzımdan bilmiyorum çok ayıp ettim o konuda ama bana neler saydı anlatamıyorum eşimle çok kötüyüz hatır gönül saygı kalmadı birlikte oturuyoruz birde ev almıştık ne hayallerim vardı 4 senedir bekliyordum ayrılmak istiyorum eşime bakıyorum kızım var çok seviyor al git diyor ayrılacaksan ben git demiyorum diyor ama off yazamıyorum sıkıntıdan ne yapmalıyım sizce
Evet tam tabiri bu işteÇok yanlış bir evlilik yapmışsın! Bence zararın neresinden dönersen kârdır.
Sizi de anlıyorum. Daha kendi başlarına hiç kalmamışlar. Hele bi evlerine çıksınlar, o ortamdan bir çıksınlar. Karı koca başbaşa durumu konuşsunlar. Güzellikle halledilir. Aşılır bu sorunlar. Çocuğu var, sevgilisi olsa ayrıl derim. Elalemin lafı için yuva mı yıkılırmış. En fazla 2 haftaya çözerler durumu sakin kalırsa. Yangına körükle gitmeyin yaEşi, karisinin ailesini görmesini yasaklasin. O laflari karisina reva görsün ama kadin kocasini onure etsin!
Evet sonuçta kadin, ne değeri var ki. Bu dünyada sadece çü*ün olduğunda değerli oluyorsun değil mi? Kirmizi gecelik giyerse hersey çözülür. Ve zaten konu sahibide ağaç kovuğundan çikmiş. Aileyi görmesede olur, yeterki kociş olsun!
Sizi de anlıyorum. Daha kendi başlarına hiç kalmamışlar. Hele bi evlerine çıksınlar, o ortamdan bir çıksınlar. Karı koca başbaşa durumu konuşsunlar. Güzellikle halledilir. Aşılır bu sorunlar. Çocuğu var, sevgilisi olsa ayrıl derim. Elalemin lafı için yuva mı yıkılırmış. En fazla 2 haftaya çözerler durumu sakin kalırsa. Yangına körükle gitmeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?