Görümceme yüzünden boşanıyorum

Yok ya o sövecek ben susacam sen yine iyiymissin ben o sinirle önce dalardım sonra polisi arayip ailece beni dovuyolar diye arardım. Ondan sonra onlar düşün bi daha bana bulaşmayı. Ayrıca niye ailenle gorusmeyeceksin senin ailen ne yapmış haspam

Gorumcem bana ne olduğun belli değil diyecek yani üstü kapalı o....pu diyecek bende susucam öylemi? Ağzına ederim bile demem ici dolu dolu SENIN AĞZINA S.....RIM!!! derim direk isterse benden 50 yaş büyük olsun. Ayrica kendine gel ya gorumcen yüzünden kocandan niye ayrılacakmışsın? Değer mi gereksiz biri için yuvanı dağıtmaya? Gorumcenin ne karı olacak?

Görümce yüzünden yuva mi yıkılır.Kim oluyor o 3. Şahısın teki.Onun isteğini yapmış eline kınayı vermiş olursun.Benim görümce kişisi de aramizi bozmak icin abisine nasıl mesajlar atmış benim hakkımda.Mesajlari gördüm ve ilişkimi tamamen kestim.Etrafimda dolandı pişman oldu ama iş işten geçti.Suratina bakmıyorum.Sadece etrafa karşı merhaba merhaba.Mesajlari annesi babası da biliyor kimse bana birşey diyemiyor şimdi.Sizin gorumcenin kullandigi cumle bir kadina soylenebilecek en agir sey.Namusunuza laf atmis.İliskinizi aninda kesin.Esinizle oturun konuşun kendi tarafınıza çekin onu.Elinizden ne geliyorsa yapın.Sevindirmeyin sizi sevmeyenleri.

Merhaba arkadaşım
Evet küfür etmen hic hos olmamış
Ama senin bunun dışında problemlerin var bence eşinin ailesiyle olan iliskin lackalasmis biraz... Yani görümce kisisi abisinden anne babasindan cekinmemis seviyeyi düşürmüş anne babada kizlarina napiyorsun o senin yengen öyle laflar edilirmi diye durdurmamışlar gorumcenin bunlari söyleyemeye cesaret etmesi birazda anne babasından kaynaklı o evdekiler sana saygi duymayip hakkindada iyi düşünmemişler...
Bence eşinle sakince oturup konuşmalısın ve evden biranönce kaçmalısın...
Ha eşinde ailesinden yana oluyorsa ve kizini al git diyorsa seni anlayamiyorsa once konus baktın ikna olmuyor kızınıda al git belki farkli düşünür sizi kaybetmenin kiyisina gelirse...
Birde biz burda senin ankattigin kadarını biliyoruz objektifce olaylara baktığında senin de hataların varsa onlar hakkindada düşün ve esine açık ol derim...
Ama esin tüm bunlara ragmen nuh der peygamber demezse sende esini birakmaya cesaret edemezsen daha cok ezilir daha cok laf duyarsın benden söylemesi hayata bir kere geliyoruz.

evlenmeden once ne halt yediginiz ne esinizi nede gorumcenizi ilgilendirir. amac tahrik etmek belli.sakince igneleyin hic muhattap olmayin

Görümcen sana senin ne olduğunu biliyorum dediğinde haklısın bende biliyorum iyiki oğlunuz evlendi benimle minnettarım demenizi mi bekliyordu ya da ne yapmanız gerekiyordu
Eşiniz sizi niye yüz göz ediyor ailesi ile
Eşiniz kendi ailesi ile görüşür veya görüşmez karışmayın ama sizin ailenizle görüşmenize karışmasına da müsade etmeyin
Sizin aileniz terbiyesizlik yapmış mı?
Yani 3. Şahıslar için boşanmak bana doğru gelmiyor hele de bebek varsa ortada ama boşanmamak için de ezdirmeyin kendinizi
Eşinize aynı evde oturmasaydık, beni onlarla yüzgöz etmeseydin, tartışma başladığında ortamı sakinleştirip görümcemin edepsizliğine müsade etmeseydin bu noktaya gelmeyecektik diyeceksin açık açık... bir de kusura bakma ben ailemle görüşürüm bunun kararını vermek de sana düşmez diyeceksin. Kabullenirsen herşey kocanın istediği gibi olur eğer kararlı olursan sen yönlendirirsin gidişatı

tadilat filan beklemeyin fazla biran önce gidin bende kaynanaya çok yakın olduğun için diyorum yokda hep diken üstünde oluyorsunu

Cok üzüldüm canım Rabbim yardimcin olsun ..ayrilmayin lutfen ayrilik yasadim biliyorum o zaman daha zor olacak hersey ve gorumcen bu duruma cok keyiflenecek orta yolu bulmaya o cadinin gonlunu almaya calis yuvan icin cocugin icin ama lutfen bosanma

Görümce sizin namusunuza dil uzatmış ve siz hala keşke öyle demeseydim diyorsunuz, kusurabakmayın ama az bile demişsiniz. Çoğu kişinin de yazdığı gibi kendi ailenizle her hangi bir gerginlik yoksa eşiniz hangi hakla onlarla görüşmemenizi isteyebiliyor? Duracaksa adam gibi yanınızda dursun, böyle göstermelik şekilde değil. Düşünüyorum görümcem bana resmen o...pu deseydi herkesten önce eşime kızardım, çünkü eşiniz arkanızda dimdik dursaydı bu cüreti kendinde asla bulamazdı.

Canım merhaba, epeydir görmüyordum seni, hala ayrı eve çıkmamış olmana çok üzüldüm, bence kızların da dediği gibi hiç suçlu hissetme kendini, o kadar lafa tahriğe ağzından çıkan artık senin hatan değil bence de.

Sen eşinin seni ailenle görüştürmem vs dediğine bakma, sadece kendine güven, o bana imada bulunmasa bende o küfrü etmezdim de. Ayrıca kv/kp arayı bulacağına daha da ortamı ateşliyorlar hala.

Evine çık artık bak herşey çok değişecek.

Kızınla sana mutluluklar

Kendi ailenize anlatsanız olayı eşinizle bir konuşsalar belki herkes haddini bilir.Valla o lafa karşılık az bile etmişsiniz.Gerçi o laf karşısında eşiniz nasıl susabildi onu da anlayamadım.

Araya zaman girince esinde yumusar simdi yeni oldugu ıcın haliyle kızgın hemen ayrılık dusunmeyın gorumcem belliki yapmıs gorumceklıgını onlara fırsat verme zamana bırak

Affedersin ama onun deyimiyle sana hayat kadınısın demiş.
Sen ağzına kaka yaparım demissin
Seninki hafif kalmış.

Böyle insana diyeceğin laf aslında beni sen mı pazrladin da utanmadan böyle konuşuyorsun demekti.

Kaka ypaerim hafif
Ama görümce börülce yüzünden kocandan ayrılma.
Seni görüşturmem ailenle demesine de aldırma.
Bende bazen gitmek istemiyorum. Bundan sonra asla aileni gormuceksin diye tehtd ediyor bisey yok.
Eşini pişman etmemeye çalış.
Kocana bak millete bakma.
Onun tepki göstermesi gerekirdi ama orda ailesi bile dur dememiş.
Kinini içinde yasa.akillli ol.
Sen tepki verdikçe olaylar fenalasacak.
Herşey unutuluyor unutma.
Bana namuslu haliml4 bana hayat kadını diyen hamileyken burnumdan getiren canımı yakan kv 'ye karşı bile ben iyiyim.
Eşim farkında.
Şuan ailesini istemediğini belli etme.
Üzgün v3 kırgın olduğunu belli et ama yinede devam et hayatına.
Bak 9 aylık hamileyim gece beslere kadar ağladığımı biliyo4um rezili etti beni diye.

Eşine soylemedim yaptıklarını. Çünkü ana köylü
Elinden bisey gelmicrk.
Ama o zamandan sonra beni bir daha zorlamadı.
Bende onu zorlamadım...

Sizi de anlıyorum. Daha kendi başlarına hiç kalmamışlar. Hele bi evlerine çıksınlar, o ortamdan bir çıksınlar. Karı koca başbaşa durumu konuşsunlar. Güzellikle halledilir. Aşılır bu sorunlar. Çocuğu var, sevgilisi olsa ayrıl derim. Elalemin lafı için yuva mı yıkılırmış. En fazla 2 haftaya çözerler durumu sakin kalırsa. Yangına körükle gitmeyin ya

Elalemin lafi ile boşanilmiş olmazlardi. Bir kocanin, karisina oru*pu lafini reva gördügü için boşanilmiş olurlardi. Karisina kendi ailesini ziyaret etmeyi yasakladiği için boşanma olurdu.

Herşey tatli dil ile cözülmez. Olaylar ev ile alakali değil, zihniyet ile alakali. Bana birini oru*pu demesini normal gören biri ile kürek ilede giderim herşey ilede giderim.

Konu sahibin kardesi, konu sahibin kocasina pezev.. dese, kocasi "bunu tatli dil ile çözmeliyim, akşam güzel bir yemek yapayim ve en güzel donumu giyeyim" mi derdi? Hayir demezdi, dünyayi dar ederdi.

Konu sahibide ayni şekilde dünyayi dar etmeli.

Pardon ayıp mı etmişsin anlamadım.Ne ayıbı allah aşkına az bile söylemiştim ben olsam döverdim bile kimse benimşe bu şekilde konuşamaz eşimde dahil buna.Yapacağınız tek şey eşinizle aranızı bozmayın ve görümcenizle birdaha görüşmeyin bu kadar.Peki kv ve kp me diyordu siz kavga ederken çok merak ettim ?

Sen evet o lafları etmemeliydim diyene kadar bacın bana nerden geldiğin belli değil derken sen nerdeydin acaba diye hesap sor. Alltan aldıkça ezecek kocan seni. Ayrıca kocana söyle senin ailen in yaptığı rezilliği kabul edip üstüne birde kendi ailemle irtibatı kestireceksen asıl ben seni boşuyorum de. Senin ailenle , kendi terbiyesiz ailesini neden aynı kefeye koyuyor? Baştan fırsatı veriyorsunuz böyle insanlara sonra yapamıyoruz yapamıyoruz. Yapamayacağınız belli zaten ne işiniz var aynı evin içinde görümce kv kp.

Boşanırsan 3. Kişiler için boşanmış olmuyorsun. Karaktersiz kocan yüzünden boşanmış oluyorsun. Büyük konuşmayayım ama benim ailemle görüşmeyi yasaklayacak adam anasından doğmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…