görümcemi arasam mı

Yahu abartmayın. Oğullarına ev vermiş de kızına vermemiş. Ne olmuş. Babam 4 abime ev verdi. Bana ve ablama vermedi. Napalım adamın yakasına mı yapışalım.
n

Kimsenin malında hak iddia edemezsiniz tabi ki ancak babanız oğulları kadar kızlarını da düşünmeliydi.
Benim nazarımda evlat ayrımı yapmaktır bu.
Düşüncesizlik ve ayrımcılık yapan ebeveynleri anlayamıyorum.

Evet araman gerekli.

nisanliniza sorun, neyi uygun goruyorsa onu yapin.

sonrasında sürekli ortaya çıkabilir. arayın gayet resmi bir şekilde. en kötü saygısızlık yapar ilişkiyi bitirirsiniz siz de. ama sonradan aramayan siz olmazsınız.

Benim babam yapsa kıyameti koparırım
Ama eşimin ailesi yaparsa onu eşim düşünsün, ben hak iddia edemem şahsen

ya arkadaslar ettim hatta biz kiralık ev bile bulduk ama bu para kv ye miras olarak pat die geldi ve evi aldılar benim hala ev için minnetim yok ki cok şükür cok daha iyisinde paramla tutar yasarım nişanlıma da söyledim bunu hatta annesine de söyledim ama o evde kalmayı nişanlım istio ve ailesi de yoksa ev benim umrumda deil

hayır demedim ama ev olayından sonra twiter üzerinde paylaşımlarımdan hatta face de onların evinde check in yapmamdan bile kıl kaptı olay cıkardı güya ben ona misilleme yapıyorum die:)) yani her hareketimi üstüne alınan saçma salak bi yapı oluştu.. aramadım zaten aramıcam da söylediklerini hala unutmadım o arasın beni yazın düğünüme gelcek ne de olsa kendisi düşünsün

çok haklısın ama kv ölse o evi satmaz bu teklifi de söyledik hatta annem bile söyledi kadın oğlunu oturtmak istio sonra kredi cekip kızına da alcakmıs

bu kayınvalideler oğullarına gelinlerine evleri alırlar ama keşke bi ara gelip şu bdv yi bi okusalar..
yazık kızını adam yerine koymamış. sonuçta başına bişey gelse yine kızının eline kalacak
merak etme görümcem demiş ona size bişey olursa gelininiz baksın ben bakmam demiş

Direkt olarak yüzünüze mi hakaret etti yoksa nisanlidan mi duydunuz

Eger yüzünüze etmediyse karşı karşıya geldiğinde normal konusurdum ben

Ama arama gerektirecek bir hastalık değil!
telefondan söyledi ben senin gibilerin ne mal oldugunu bilirim falan filan gibi şeyler:)) twiterda paylaşımlarım yüzünden... kafayı takmıs nişanlımla alkol alırken koydugumuz fotolara

Bence, daha nişanlısınız ve sizi çok bağlayan bi durum yok, zaten işin içine para-mal-mülk girdimi herşeyin büyüsü bozuluyor. Evlatlar arasında tabiki ayrım yapılmamalı, birine ev alınacaksa diğerine de alınmalı yada para ikiye bölünmeli vs. en azından ben ilerde öyle yaparım. Şimdi ev mevzusu değilde görümceniz nezaketen bi geçmiş olsun deyip kısa bi tlf görüşmesinden zarar gelmez. ( aramadı demesin :) )

hayır gerekmez .

basta görümcemle cok iyiydik ev olayından sonra bizim ailece görüşmelerimize taktı kendini köşeye atılmıs gibi hissediomus aglayıp aglayıp kv yi aradı doldurusa getirdi ve kv psikolojik rahatsız oldugu için annemi ve beni arayıp agzına geleni saydı.. benim kızdıgım sey annesini kullanarak huzur bozmaya calısması annem bilinçli bi insan olmasa bilmese akıl hastası oldugunu kv nin nişan bile atılabilirdi okadar hakarete.. buyuzden yaptıklarını ve söylediklerini unutamıyorum kv hasta bile olsa kızının gazıyla bisürü hakaret etti kızı ayrı etti ve doldurdu..

Bir gorumce olarak cevap vericem, sende belki gorumcesindir yada olacaksindir empati kurabilirsin.
Hic bir zaman ne gorumcene nede kayin validene esinle olan sorun yuzunden kusluk yapma esinle sorunlarin (veya nisanlinla) olabilir ama gorumcen sana ote git demiyosa ondan cikarma hincini kusuyosan esine kus
haa gel gelelim gorumce sana hakaret etmisse senden ozur dilemidigi surece veya o adim atmadigi surece atma
sende insansin oda
gorumce diye abisinin esi olacaksin diye seni ezmeye hakki yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…