Alıngan olabilirmisiniz hem istiyor diye koymak zorunda da değilsiniz.
Laf sokunca hayırdır diyemiyor musun?
İsim koymak küçücük kıza mı kalmış?
Bu benim çocuğum ve ismine de biz karar veririz deyip konuyu kapatmak varken neden ikinciyi kızın koyar diye taviz veriyorsun ki sen veriyorsun bu yüzü ona.
Görümceniz haksız tabiki ama başlık biraz ağır olmamış mı sanki
Gereksiz şeyler bunlar, boş yere takıp da kendini üzme. Bebeğini düşün sen. Hayırlı doğumlar dilerim.
Siz istemediğiniz sürece ismini kim koyabilir yada odayı kim verebilir ki o bebeğin annesi sizsiniz sonuçta sizin istemediğiniz hiç bişeyi yaptıramazlar stres yapmayın gerekli yerde gerekli cevabı verin geçin içinizde biriktirmeyin bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah: ))Ama öyle. Koyardım.
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Konunun başlığı yeter :))))
Bide görümceye sormak lazım o sizi doğursa nereye bırakırdı acaba ?
Bu kadar alıngan olmanın alemi yok. Madem altın istiyosunuz çocuk odasıni almayacaksiniz. İsmi 7 yaşındaki çocuk koyamayacagina göre ''fikrini alırız ama kesin koyarız diyemem'' diyip kibarca reddedeceksiniz. Tavırlarından rahatsız oluyorsaniz uzak duracaksiniz. Oldu bitti gitti...
Hamile kalınca kıskanıldığını düşünmekte ne ilginç? Buna benze kaç kere konu okudum.
Lütfen bu psikolojiye girmeyin.
Evlendim kıskandılar, hamileyim kıskandılar
Siz istemediğiniz sürece ismini kim koyabilir yada odayı kim verebilir ki o bebeğin annesi sizsiniz sonuçta sizin istemediğiniz hiç bişeyi yaptıramazlar stres yapmayın gerekli yerde gerekli cevabı verin geçin içinizde biriktirmeyin bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah: ))
Fazla abartmışsınız. Mobilya vermeyi teklif edebilir, herhalde zorla vermiyor. Veya mobilyayı nereden alırdı o u söylemesi de keza büyütecek bir şey değil. Altın muhabbeti de espri diye söylenmiş. Niye art niyet arıyorsunuz her şeyde? Yavruma eski mobilyayı layık buldu diye olayı arabeskleştiren sizsiniz. Ben sizi hedef almış bir durum göremedim. Erkek bebeği filan abartan, cinsiyetçi olan da sizsiniz bence. Malesef.
Söylediklerinizden abarttığınız kadar bir durum sezemedim şahsen. Öyle boş geyik falan yapmış işte.
Barış ismi önerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?