öncelikle kötü biri olduğun için değil piskolojik baskı ve huzursuzluktan dolayı böylesin çok da dikkatli ol lütfen yatak odanı kilitli tut yada dikkatli ol gerekirse görüşme kendi sorunlarını senin üzerinde çözemez yada saçmalayarak çözemez senin bebeğinin mobilyasıymış ismiymiş ki onuda kızına koydurucakmış karıştırma sakın böyle şeylere sen eşinle evlisin görümcenle değil bu tür şeyelere siz karar veririrsiniz sadece fikir beyan eder ama taviz verme sakınHerkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
Bu nedir ya sevişmiyorlar diye ezmek maşallah başlığınızda tavrınızda süperYani çok çocuk istiyorsa eşiyle yakınlaşsın. Çocuğu olmuyor değil ZAten bi kızı var. Burada çocuğu olmayan kadınlarla karşılaştıracağım hassasiyette bi durumu yok. Bu konudaki hassas kişi ben oluyorum.
Sigarayı o şekilde yakıp seni odadan resmen kovması evet ayıp. Ben de çok kızardım. Çocuğun adının el kadar çocuk tarafından koyulmasının lafı bile olmaz, ne saçma şey, fal bakan tavşanlara çektir daha iyi, o kadar mı önemsiz yani senin ilk çocuğunun adı. Ayrıca ikinci çocukta falan da olamaz. İsterse onikinci çocuk olsun anne baba ne diyorsa o. Altın takmasına falan takma kafayı, o öyle deyince sağol biz kendimiz beğendiğimiz bir eşya almak istiyoruz durumumuz var çok şükür, altını da zaten takmak zorunda değilsin istemiyorsan de geç. Kalsın öyle. Nasılsa takacak. Sen istemediğin halde takmış olacak iyice içine oturmuş olacak.Herkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
+1000Bütün bu problemlerin erkek çocuğunuzu öğrendikten sonra olduğunu düşünmeniz, ki ben ortada problem göremiyorum gerçi, ve görümcenizin size taktığını sanmanız. Kadın evlat sevgisini tatmış, kızını büyütmüş, sizin oğlunuzu ne yapsın, sizi niye taksın? Bunları çocuğunuzun cinsiyetine niye bağladınız cinsiyet takımtınız yoksa... işte bu yüzden cinsiyetçi düşündüğünüzü düşünüyorum.
Bir de şunu yazmadan edemeyeceğim. Onların durumunu iyi olduğunu ve altın beklediğinizi yazmışsınız bir yorumcuya. Bakın, insanların durumu iyiyse kendine iyi. Size yağdırmak zorunda değil. Birlikte kazanmadınız hiç bir şeyi. İster altın takar, ister 2. el mobilyasını önerir, ona kalmış. Size kalan şey kabul etmek veya etmemek. Daha ortada çocuk yokken bu kadar beklentiye girdiyseniz Allah görümcenize sabır versin. Bakalım daha ne beklentilerinizle uğraşacak kendi durumu iyi diye...
Değil mi?Bu nedir ya sevişmiyorlar diye ezmek maşallah başlığınızda tavrınızda süper
Ayrıca gene bir şehzade doğurucağını sanan kadın iki canlı yormayın lütfen
o birseyler demiş sizde düzgünce cevap verseydiniz cevap vermek kötü yapmaz . hayır o kız odası ogluma erkek odası olur gibi. kadın sıkıntılı olabilir savma konusuyor olabilir. ama bir tavsiyede baslık kötü zira kız halaya ceker halanın huylarıda alabilir .Herkese merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?