Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

öncelikle kötü biri olduğun için değil piskolojik baskı ve huzursuzluktan dolayı böylesin çok da dikkatli ol lütfen yatak odanı kilitli tut yada dikkatli ol gerekirse görüşme kendi sorunlarını senin üzerinde çözemez yada saçmalayarak çözemez senin bebeğinin mobilyasıymış ismiymiş ki onuda kızına koydurucakmış karıştırma sakın böyle şeylere sen eşinle evlisin görümcenle değil bu tür şeyelere siz karar veririrsiniz sadece fikir beyan eder ama taviz verme sakın

Emin ol ben de senin gibi alingan bi cocugum olsa cami avlusuna birakirdim...erkek cocuk odasi kiz cocuk odasiymis..cocuk odasi cocuk odasidir yani erkeginkini kiz kizinkini erkek kullanamaz mi...fark ne yani biri pembe biri mavi olmasi mi...bu 1..ikinciisi kadinin zaten cocugu var yani seninkini neden kiskansin istese yapar..kaldı ki yatak odasiyla ilgili cok alakasız bi baglantı kurdun...3..gercekten evlendim kiskandi cocuk yaptim kiskandi olaylari ne yaa buldumcuk insanlar cok itici..sanki einstayn doguruyolar allahim yaa...cocuga da bence şu ismi koy BULDUM cuk....

Siz bunlari bosverin. Hamileliginizin tadini cikarin. Gonlunuze gore mobilyanizi alin. Bebisinizin ismini bulun. Allah saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasip etsin.
Bence bu mevzuda alinmakta haklisiniz. Ama nedeni kiskanclik ya da sizinkinin erkek olmasi olmayabilir. Sadece gorumcelikten bence:) Belki hormonlarin etkisiyle boyle dusunuyorsunuzdur. Kizinin odasini onerip kendisi olsa yenisini alirmis, o sigara icecek diye siz cikacakmissiniz, kizi da cocugunuza isim koyacakmis. Hey masallah baska arzusu. Gorumcedir iste soyler bir de buyukmus ya esinizden herseyi soyleme hakki var sanki. Cok istiyorsa kendi dogursun kizi da kardesine isim koysun. Ama basliktan anladim. Siz uslubuyla cevap verirsiniz isim konusunda onerilerim Doruk Alp Eren Bugra Kerem ...

Bu nedir ya sevişmiyorlar diye ezmek maşallah başlığınızda tavrınızda süper
Ayrıca gene bir şehzade doğurucağını sanan kadın iki canlı yormayın lütfen

Odayı teklif etmesi neden çirkin ki?
Ablamlar da bize teklif ettiler, düşündüm ve istemiyoruz dedim.
Zorla vermeye kallmıyordur herhalde.

Ama keyfinden biraz taviz verebilir herhalde.
Vermiyorsa onun olduğu yere gitmemeye çalışırdım, odadan çık demekle oluyor mu o koku nasıl siniyor.

Sigara dışında dertlenecek bir şey yok, cami avlusunu çok sert buldum, kendi çocuklarımız ne karakterde olacak biliyor muyuz?

Sigarayı o şekilde yakıp seni odadan resmen kovması evet ayıp. Ben de çok kızardım. Çocuğun adının el kadar çocuk tarafından koyulmasının lafı bile olmaz, ne saçma şey, fal bakan tavşanlara çektir daha iyi, o kadar mı önemsiz yani senin ilk çocuğunun adı. Ayrıca ikinci çocukta falan da olamaz. İsterse onikinci çocuk olsun anne baba ne diyorsa o. Altın takmasına falan takma kafayı, o öyle deyince sağol biz kendimiz beğendiğimiz bir eşya almak istiyoruz durumumuz var çok şükür, altını da zaten takmak zorunda değilsin istemiyorsan de geç. Kalsın öyle. Nasılsa takacak. Sen istemediğin halde takmış olacak iyice içine oturmuş olacak.

+1000
Görümcenin tek falsosu bebek odasında sigara içmek olabilir
Onda da uyarilabilir
İsim olayında da konu sahibinin kardeşinin çocuğu isim örnek verseydi bu kadar olay olur muydu acaba
a konu sahibi erkek cocuk doğurduğu icin ayrıcalık bekliyor gorumcesinin kıskandığını düşünüyor
Benim pasa biricik ailenin tek oğluna nasıl ikinci el mobilya layık görürler nasil altin takmazlar
Zaten gorumcem bir daha doguramayacak gibi o zaman benim oğlumun etrafına pervane olsunlar

Böyle yazmak istemezdim ama konu sahibinin yazdıklarının alt metnin de bu var

Başlık itici geldi bana. Görümcenin kullandığı cümleler de hoş değil. Bir anne ilk bebeginde her şeye eşiyle karar vermek ister. Benim de hoşuma gitmezdi. Benim bebeğim eskimiş mobilya mi layık yani. Ayrıca bebeğimin ismine sadece ben ve babası karışır başkasının karışmasına aşırı sinir oluyorum.

Görümcenin maddi durumu iyi niye eski mobilya teklif ediliyor demişsin. ben olsam hiç beklenti içerisine girmezdim. Kendim alırdım. Alamıyorsam da hiç almazdim.

Anlattıklarınız ile görümcenizin sevişme durumu ne alaka?
Cinsiyetini öğrenip böyle böyle davranmışlar falan,neden cinsiyetçi yaklaşıp oğlum paşam durumuna giriyorsunuz?
Görümcenin tek falsosunu göremedim ben,bizimde durumumuz iyi ve yakın çevreye görümcenin size önerdikleri gibi yatak odası bebek arabası vs teklif ettik,napalim durumumuz iyi diyip onlara da mi yeni alalım,nasıl işliyor sizde anlamadım.
He birde iki canlıyım uğraşamam triplerine de girmişsiniz,tuvalete de eşiniz mi götürüp oturtuyor malum yolda giderken efor sarf ediyorsunuz,'2 canlı' olduğunuz için :)

Başlık Ergene karı boşaması kolay derler o olmuş. Evlat olunca ne olursa olsun ne yaparsa yapsın bir yere konmuyor.kolay değil o kadar. Cevabını verin bırakın. Muhatap olacağınız bir insan sonuçta

Başlığa güldüm. Ama gorumcen kötü birşey dememiş ki kibarca red edebilirsin. Ne gorumceler var bir bilsen bunu umursamazsın bile. Sadece belki çocuk istiyordur yapamiyordur onunda hevesleri olabilir. Bu kadar kafana takma. Allah sağlıklı doğum nasip etsin.

o birseyler demiş sizde düzgünce cevap verseydiniz cevap vermek kötü yapmaz . hayır o kız odası ogluma erkek odası olur gibi. kadın sıkıntılı olabilir savma konusuyor olabilir. ama bir tavsiyede baslık kötü zira kız halaya ceker halanın huylarıda alabilir .

Böyle bi konu için böyle bi başlık çok saçma olmuş , cami avlusuna bırakırım nedir ya , hamilesiniz alınganınız haklı olabilirsiniz ama boşvermek bu kadar mu zor iki lafı , millet ne dertler yaşıyor nelerle mücadele ediyor . Bebeğiniz sağlıklı doğsun daha önemli hiç bişey olmamalı şuan sizin için biraz kulak ardı edin milletin laflarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…