Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

Yani çok çocuk istiyorsa eşiyle yakınlaşsın. Çocuğu olmuyor değil ZAten bi kızı var. Burada çocuğu olmayan kadınlarla karşılaştıracağım hassasiyette bi durumu yok. Bu konudaki hassas kişi ben oluyorum.

Cinsiyetçiliği nerede yaptım? Pembe prenseslik oda takımının erkek çocuğuna uygun olmadığını düşünmek mi cinsiyetcilik?
.

Bütün bu problemlerin erkek çocuğunuzu öğrendikten sonra olduğunu düşünmeniz, ki ben ortada problem göremiyorum gerçi, ve görümcenizin size taktığını sanmanız. Kadın evlat sevgisini tatmış, kızını büyütmüş, sizin oğlunuzu ne yapsın, sizi niye taksın? Bunları çocuğunuzun cinsiyetine niye bağladınız cinsiyet takımtınız yoksa... işte bu yüzden cinsiyetçi düşündüğünüzü düşünüyorum.

Bir de şunu yazmadan edemeyeceğim. Onların durumunu iyi olduğunu ve altın beklediğinizi yazmışsınız bir yorumcuya. Bakın, insanların durumu iyiyse kendine iyi. Size yağdırmak zorunda değil. Birlikte kazanmadınız hiç bir şeyi. İster altın takar, ister 2. el mobilyasını önerir, ona kalmış. Size kalan şey kabul etmek veya etmemek. Daha ortada çocuk yokken bu kadar beklentiye girdiyseniz Allah görümcenize sabır versin. Bakalım daha ne beklentilerinizle uğraşacak kendi durumu iyi diye...

Gayet guzel cevap vermissiniz. Soylediklerine gulup gecin veya hic cevap vermeyin. Susmakta en guzel cevaptir bazen.

1. İsim önerisi almak için yazdım cinsiyeti ve sizlerle paylaşmak için.
2. Kızının oda takımını vermeyi teklif etmesini alakasız bulduğum için ikinci defa bunu cümlemde geçirdim.
3. Eşimin ailesinin dolayısıyla eşim ve ablasının durumları iyi. Çok şükür kimseden bi beklentimiz Yok. Sadece saçma bulduğum bi espriydi. Daha da açıklama yapmayacağım size. İyi geceler.

Edit: altın beklediğimi yazmadım. İki canlı halimle sizinle uğraşmam. Avukatlık yapmaya başlıyorsunuz bi yerden sonra.

acıkcası lafımı esirgemezdim. madem rahatsız oldun kendi cocugum isminş kendım koyarım derim bitti.
görümcenizin kusura bakmayında cinsel hayatını nerden biliyorsunuz yok aylarca olmuyormuşta kıskanıyormuşta.

Yatak odasını ne kadar biliyorsunuz, ne kadar yakınlaşıp ne kadar yakınlaşmadıklarından nasıl haberiniz olabilir ki? Yanlış düşünüyorsunuz bence.

Edit: altın beklediğimi yazmadım. İki canlı halimle sizinle uğraşmam. Avukatlık yapmaya başlıyorsunuz bi yerden sonra.
Ben konunuzda size hak veriyorum da bu paragraf biraz garip geldi. Yani elinizde tel ile yazarken ne kadar zorlanabilirsiniz diye geçti içimden. iki canlı olduğunuzu belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz. Bana çevremde biri bu şekil belirtse hoş gelmez. Sadece hamilesin hasta değilsiniz. Özel biride değilsiniz niçin farklı davranılmayi bekliyorsunuz.

Konu sahibi şimdi şöyle ki, kadının cinsel hayatı veya kız çocuğu sahibi olmasıyla ilgili sana davranışında bir bağlantı kurulmuyor. Sana söyledikleri bu iki olayla da ilgili değil. Bunlarla bağdaştırıp beni kıskanıyor triplerine giren sensin. Ya da anlatmadıkların var bilemiyorum ama biraz rahatla bence. Benim çocuğuma şunu layık gördü diye kafada kurup kurup üzülmek sadece seni yaralar.
Barış ve Ulaş arasında da yine Barış derim şahsen.

Bence Berkin koyun belki çocuğunuz da ona benzer(uye avatariniz sebebiyle seviyorsunuz galiba diye onerdim) , ama umarım babası onun babasına benzemez. Ufacık kızın isim koyması oldukça saçma. Öneri alabilirim ancak tabii biz belirlemek isteriz ismini deyin sadece.

Son düzenleme:
Haklısınız. Cevabınızı esirgemeyin.
İnsanlar karşısındakinin tavırlarından, laflarından kıskandığını, imada bulunduğunu anlar.
Ne demek kendi çocuk odasını vermek. bildiğin hazımsız görümce.
Krşılığını verin böylelerine, kibarca!

Alingan degilsiniz ,sizin gorumcenin kiskanligi hortlamis demek ki ,
Cocuk cinsiyeti gocundugu bir konuymus ,
Taviz vermeyin ,
Bir daha sigara icmeye kalkar sizi gonderirse ,sen balkano cik oda kokuyor gelince tikaniyorum diyin ,herkes kendi cocuguna isim koyar kizinda kendi dogurunca koyar hevesini alir diyin ,
Alttan almayin ,hamileyim cok gerginlik sinir yapiyor anlayis lutfen deyin ,
Erkek cocugu boyle yapiyormus ,resmen maco erkeklere dondum diyin

He deyip geçin ya hu. 7 yaşında çocuk isim mi koyarmis. Soyledikce, düşünürüz daha zaman var, karar vermedik henuz, babası şunu istiyor vs deyip geçiştirin. Isim mevzusunda problem yaşamayan aile duymadım malesef. Bence hic moralinizi bozmayin.
Ama sigara baska bi konu. İçen çıksın,siz niye cikiyorsunuz? Odaya geri girdigimde duman rahatsiz ediyor deyin, öksürün, veya biraz ayaklarimi uzatmam lazim şimdi kalkamam deyin, kramp falan giriversin canım herseyi biz mi söyleyelim :) insallah sağlıkla alın kucaginiza,huzurla büyütün. Kerem Ali en begendigim erkek ismi

+15000

İkinci çocuğu neden karıştırıyorsun ki. Ciddiye alıp cevap vermeye uğraşılacak bir mevzu bile değil. Gülüp geçmek bu kadar zor olmamalı.

Şu başlığa öldüm bittim gülerken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…