Abuk davranıyor olabilir ama bu kadar alıngan olmanıza gerek yok. Başlık çirkin bir söylem olmuş bence. Kendisi de hassas demek ki çocuk istiyorsa, normaldir burada bebek isteyen kadınların ne kadar hassas ve üzgün olduklarını okumuyor musunuz? Az anlayışlı olabilirsiniz bu konuda, laf sokuyorsa da takmayın kendi bildiğinizi yapın gene.
Cinsiyetçiliği nerede yaptım? Pembe prenseslik oda takımının erkek çocuğuna uygun olmadığını düşünmek mi cinsiyetcilik?
.
Gayet guzel cevap vermissiniz. Soylediklerine gulup gecin veya hic cevap vermeyin. Susmakta en guzel cevaptir bazen.Herkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
Bütün bu problemlerin erkek çocuğunuzu öğrendikten sonra olduğunu düşünmeniz, ki ben ortada prpblem göremiyorum gerçi, ve görümcenizin size taktığını sanmanız. Kadın evlat sevgisini tatmış, kızını büyütmüş, sizin oğlunuzu ne yapsın, sizi niye taksın? Bunlarun çocuğunuzun cinsiyetine niye bağladınız cinsiyet takımtınız yoksa... işte bu yüzden cinsiyetçi düşündüğünüzü düşünüyorum.
Bir de şunu yazmadan edemeyeceğim. Onların durumunu iyi olduğunu ve altın beklediğinizi yazmışsınız bir yorumcuya. Bakın, insanların durumu iyiyse kendine iyi. Size yağdırmak zorunda değil. Birlikte kazanmadınız hiç bir şeyi. İater altım takar, ister 2. el mobilyasını önerir, ona kalmış. Size kalan şey kabul etmek veya etmemek. Daha ortada çocuk yokken bu kadar beklentiye girdiyseniz Allah görümcenize sabır versin. Bakalım daha ne beklentilerinizle uğraşacak kendi durumu iyi diye...
Yani çok çocuk istiyorsa eşiyle yakınlaşsın. Çocuğu olmuyor değil ZAten bi kızı var. Burada çocuğu olmayan kadınlarla karşılaştıracağım hassasiyette bi durumu yok. Bu konudaki hassas kişi ben oluyorum.
Ben konunuzda size hak veriyorum da bu paragraf biraz garip geldi. Yani elinizde tel ile yazarken ne kadar zorlanabilirsiniz diye geçti içimden. iki canlı olduğunuzu belirtme ihtiyacı duyuyorsunuz. Bana çevremde biri bu şekil belirtse hoş gelmez. Sadece hamilesin hasta değilsiniz. Özel biride değilsiniz niçin farklı davranılmayi bekliyorsunuz.Edit: altın beklediğimi yazmadım. İki canlı halimle sizinle uğraşmam. Avukatlık yapmaya başlıyorsunuz bi yerden sonra.
Konu sahibi şimdi şöyle ki, kadının cinsel hayatı veya kız çocuğu sahibi olmasıyla ilgili sana davranışında bir bağlantı kurulmuyor. Sana söyledikleri bu iki olayla da ilgili değil. Bunlarla bağdaştırıp beni kıskanıyor triplerine giren sensin. Ya da anlatmadıkların var bilemiyorum ama biraz rahatla bence. Benim çocuğuma şunu layık gördü diye kafada kurup kurup üzülmek sadece seni yaralar.Cinsiyetçiliği nerede yaptım? Pembe prenseslik oda takımının erkek çocuğuna uygun olmadığını düşünmek mi cinsiyetcilik?
Aklımınızdaydı bu isim. Aslında Barış ve Ulaş arasında kaldık.
Bütün bu problemlerin erkek çocuğunuzu öğrendikten sonra olduğunu düşünmeniz, ki ben ortada problem göremiyorum gerçi, ve görümcenizin size taktığını sanmanız. Kadın evlat sevgisini tatmış, kızını büyütmüş, sizin oğlunuzu ne yapsın, sizi niye taksın? Bunları çocuğunuzun cinsiyetine niye bağladınız cinsiyet takımtınız yoksa... işte bu yüzden cinsiyetçi düşündüğünüzü düşünüyorum.
Bir de şunu yazmadan edemeyeceğim. Onların durumunu iyi olduğunu ve altın beklediğinizi yazmışsınız bir yorumcuya. Bakın, insanların durumu iyiyse kendine iyi. Size yağdırmak zorunda değil. Birlikte kazanmadınız hiç bir şeyi. İster altın takar, ister 2. el mobilyasını önerir, ona kalmış. Size kalan şey kabul etmek veya etmemek. Daha ortada çocuk yokken bu kadar beklentiye girdiyseniz Allah görümcenize sabır versin. Bakalım daha ne beklentilerinizle uğraşacak kendi durumu iyi diye...
İkinci çocuğu neden karıştırıyorsun ki. Ciddiye alıp cevap vermeye uğraşılacak bir mevzu bile değil. Gülüp geçmek bu kadar zor olmamalı.Herkese merhabalar.
Hamileyim ve 20. haftanın içindeyiz, geçen haftalarda bebeğimizin cinsiyetini öğrendik, bir erkek bebek bekliyoruz. Bu haberi aldığımızdan beri görümceme bi haller oldu. Görümcemin bir kızı var 7 yaşında ikinci bir çocuk yapmayı düşünmüyor kendisi şimdi ben hamile kaldığımdan beri sanki bana kafayı takmış gibi. Kötü niyetimden söylemiyorum ama bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte olma Aralıkları ayları buluyormuş, bunu burda paylaştığım için özür diliyorum ve onun için üzülüyorum, genç ve güzel bir kadın ama Zaten bir çocuğu var benden ne istiyor bilmiyorum. Sürekli laf sokuyor bana. Geçenlerde kayınvalidemlerde denk geldik, yavaş yavaş bebek odası düzenlemeye başlıyoruz çok da heyecanlıyız, daha önce bi düşüğüm olmuştu şuanki psikolojimi az çok tahmin edebilirsiniz ve ilk doğumum olacak inşallah. Bebek odasından konu açılınca kendi kızının bebek odasını vermeyi teklif etti sonra da ben çocuk doğuracak olsam ooo mobilyasını şurdan alırım muhabbetlerine girdi. Erkek bebeğe ne alaka ise kız odası... Sonra diyor ki mobilyaları verirsem altın takmam sonra bi gülüyor (ki eşimin ailesinin durumu çok çok iyi şakası yapılacak birşey bile değil bu) dahasında dertleniyor bir sigara yakıp beni odadan gönderiyor... yani zAten kendime ağır gelmeye başladım ben sigara içeceksen balkona çık, mutfağa git haksız mıyım? Ha bi de bebeğin adını istiyor ki kızı koysun. Anı olurmuş, ben de dedim ki ABlacım bak Akın'ın (eşim) ismini sen vermişsin öyle bi numarası Yok yani kimse bunu anlatmıyor, ben de eşiyim diye biliyorum, 2. Bi bebeğimiz olursa kuzeni o zaman ismini koyabilir. Bu laflarıma bozuldu ama ben de doldum artık. Eşim de bana hak veriyor... Kötü bir insan mıyım şimdi ben? Bu arada isim Öneriniz varsa yazabilirsiniz. Şimdiden herkese değerli yorumları işin teşekkür ederim.
Şu başlığa öldüm bittim gülerkenHerkese merhabalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?