Görümcemi doğursaydım cami avlusuna bırakırdım!

Gözünüz aydın şimdiden inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Buradaki saçma yorumları anlayamıyorum insan ister alıngan olur ister olamaz kimi ne ilgilendiriyor acaba? Hayır yorum yapın ama eleştiri yapıyorlar resmen.. Bence alınganlıgınızda gayette haklısınız. Kızının odasını vermeyi teklif etmesi tamamen kıskançlığından daha iyisini yapmanızı istemiyor.Ayrıca altın şakasıda tam densizlik,durumu olmasa neyse diyeceğim de durumlarıda iyiymiş.Böyle şeylerle hamileyken canınızı sıkmayın hiç bence. :) Bu arada benimde bir oğlum olursa kafamda hep Ege,Egemen yada Cihangir gibi isimler koymayı hayal ediyorum,belki düşünmek isterseniz.
Sevgiler,

Ne çirkin söz o yok cami avlusunda koyardım falan oldu ki çocuğunun huyu çekti halasina koyacakmisin cami avlusuna iyice sacmaladiniz ya

Kötü biri değilsin tabiki şuan hamilesin ve duygusal olabilirsin. Görümcelerin bazıları kıskanç oluyor da bebeğinize ismini verme hakkı anne babanındır içinden hangi ismi geçiriyorsan onu koyma hakkı senindir teklif etmesi bile düşüncesizlik bence. Bu arada bende hamile kalmak istiyorum bi çocuğum olsun istiyorum hayırlısıyla. Geçen ay kendimi hamile sandım eşim de rüyasında bi erkek bebek görmüştü ben o gün bi oğlum olursa adını Ali koyucam dedim kendi kendime. Eşimde rüyasında Ali diye seslenmiş bi bebeğe. Çok etkilenmiştim ama o gün adet oldum hayaller suya düştü. Ali ismini çok severim bunun yanında Aren olabilir beğenirsen

Konu başlığı güzel olmamis insan kendi yavrusu en yaramaz olsada gikini cikarmadan bakiyor camii avlusuna koymayi düşünmüyor çocuğa benzetmek olmamis...

Ayrica bunu düşünecek birşey dememis hayir deyin kesin dille susun, ikinci çocuğa koyabilir diye acik kapi bırakıyorsunuz...

Ilk cocuk kıymetli ikincisine herkes karışabilir gibi mi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama öyle olmaz gibi geliyor...

Çocuğunuzun ismini tabiki siz koymalısiniz ve acik kapı dahi bırakmamalisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…